💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 22 092
  • 630
  •   276
Отговори
# 600
Да, вярно са малоумни с монтажа. Не знам дали ги правят нарочно, дали са некадърни или просто не им пука.
Обаче се замислих за друго. За големия спойлер. Там победителят беше с жълт екип, а гледам, че сега така наречените ни финалисти са като сбирщайн, така де, няма да им дават нови екипи за 2-3 дена, голямо разхищение ще е, а от продукцията са стиснати. Единствените в жълто в момента са все момчета, за които не бих имала нищо против да спечелят формата. Разбира се, Калин преди всички, но и Траян би ми бил задоволителен.
Просто си мечтая и тая някаква надежда, че онзи, чието име не споменаваме, ще изхвърчи безславно от състезанието. Ако може още преди големия финал. Амин.

# 601
  • София
И утре ако има протести- кво правим?

# 602
  • София
Благодаря за хубавата тема! 🌼 Много се радвам, че Чикагото и Алекс останаха 😊 Тъкмо мислех да лягам и епизодът продължи (5 минути, все е нещо). Очаква ни интересен разврат на събитията от промото (естествено идиотите направиха същата грешка като миналия път, човекът с имунитет...аматьори) Лека нощ от мен!

# 603
Един хубав кадър за лека нощ!

Мерси! Blue Heart Лека нощ! Blue Heart

# 604
  • Bayern
Чикагото е по-силен от Светлин и Добрин.
Чикагото като естествена сила е брутален.

Такъв беше и Добрин от сезон 1. Волска сила. Натурална.
Тя винаги е по-силна от изкуствената. Не че Добрин и Светлин са изкуствени. Напротив. Те просто са друг профил. Добрин калистеника, а Светлин комбинация от калистеника и кросфит.
На Чикагото като му погледна големите лапи имам чувството, че ако стисне камък ще пусне мляко Satisfied

# 605
Междудругото не съм очаквала точно този човек да вземе имунитет на такава игра. Честно. 🤣

# 606
  • София
Все забравям да напиша нещо за защитниците на скатавката - че е стратегия, стратегия е. Че не е против правилата, не е. Но, някак в редките случаи, в които му излъчват кахърната физиономия - все говори за битки и как не го е страх. Е, кога бяха тези битки, защото аз помня 2 - 1ва - Траян го размаза и 2-ра - Чикагото и Гордиенко срещу кахърният и Йоана и Чикагото и Гордиенко водеха. Накрая заради една кукичка "спечели". На битката с трупите - само където не се сбиха с Томи кой да отиде, ама взе че и тук изгуби спора - ти, ти отиди.
После се сви, припада, мънка, е на един съвет нагличко се усмихна и прати Калин срещу Ивайло, отиде да се захрани, удобно мина капитанската и взе той поста и...на стрелбата срещу Калин - много искаше, то му личеше, да улучи той, никак не изненадващо загуби.

Милен от сезон 2 спечели без нито една номинация или елиминационна - разлика с този, от началото всички участници много го харесваха. Алекса - най-бутаният победител за мен - е, всички зрители знаеха кой е Алекса. Победа на Рълев - не беше любимец, факт, но също зрителите го знаехме и коментирахме. Мартин - писала съм вече, всички знаеха кой е Мартин, без да им се налага да се замислят. Андрей - абсолютно заслужил, също коментиран, макар че и той беше мълчалив като цяло - разлика - не беше страхлив, освен, че беше и страшно добър на арената.

Кахърен, ако наистина победи - още другото лято ще има хора, които като му видят името ще се чудят кой пък беше този?
Калин, Ръждавичка, Чикаго, Лапунов, Алекс, Дино, Траян, дори Пекин - ще се помнят. И други има, но да не изброявам сега всички.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 09:20 от gg__

# 607
  • София
Генерал Ръждавичка е моят победител!
Кралицата на Резиденцията.
Ще се помни дълги години нейният образ. Simple Smile

# 608
Утре Калин така като гледам първи е аут в битката с тея колци, лошо лошо както би казал той. Laughing Промото имаше най-малко кадри на него как се мъчи и единствения кадър, който имаше и където не беше на колците изглеждаше намусен, но поне се радвам, че не е Мирослав пак. Не знам как обаче (redacted) го печели имунитета, тая битка си е била буквално за Радостина или Дино, в случая хората, с най-малките ходила. Интересно кой ще пратят срещу Калин и дали ще е отново тройна или двойна (по-скоро залагам да е само двойна тук). За мен обаче с тея грощове, които имат Радостина и Мирослав е на 90%, че няма да са те на елиминация с Калин. Така че ще изгори някой от мъжете. Съвета се очертава да е по-интересен от битката.

# 609
Николета как иска да изглежда отстрани?
Ми тя сама си го направи.
Толкова долно постъпи с Ивайло и Кристиан, после и с Калин.
Ами нормално да не те харесват.
Каквото си си надробил това е, ако имаше достойнство и ходеше на битки нямаше да е така.
Миро изведнъж се напрегна, но много добре се чувстваше когато Ивайло и Калин постоянно ходеха на битки?
Страшно лицемерие.
За 90 бона май не си струват тези усилия.

# 610
Не ми се получава скрития текст.
Не ми хареса промото.

# 611
Женчото:
-Може би Калин и Алекс не осъзнават динамиката на финалите?
Хахахахааааа!

Ради прозря че миро твърде рано си е показал картите.

Ники не може да мисли когато наоколо има мъж, но не и когато Миро е наоколо.  Joy

Дино:
-От малък са ме учили да приказвам много, но да не казвам нищо.
От семейство на политици ще да е!

Чикаго:
-Като видях понтона колко е навътре в морето, направо ми настръхна гърба като на котка и мислех да си тръгна за Стара Загора.

Павката:
-Чикаго плувай плувай!
Колко пъти да ви пиша - аман от витиевати правила които трудно се контролират. Кажете им - кой как може. Ако иска да плува, ако иска да ходи, ако иска да лети.

На Алекс мешката ѝ се скъсала едната презрамка
Алиекспрес, трето качество, като всичкия реквизит.

Защо Николета няма троен варел.
Тъй ви е хрумнало, всякакви други обяснения са губене на време. 

Сандокан с двата ножа (най-долу)

Ралица каква реклама хвърли на официалните треньори - викам си - е това беше грозно.

Чикагото за феномените:
-Най-вероятно ще предпочета да се върна там където съм се излюпил

https://www.youtube.com/watch?v=XE-f-Ng_cUA&t=54s

# 612
Според мен, ако Калин е падналия пръв, Рада и Скатавката ще си купят имунитет. Защо не и Алекс. Съвета ще е интересния, а не кой е рогата. Може затова да го показват. Не остана. Още 3-4 дни.

# 613
Катринчето на Гала ли ми се прави?

Цитат

# 614
  • София
Изтривай ,че някои хора не искат да знаят и не гледат промото 😂

Добри намерения, но с цитирането на поста (аз сложих многоточието) напълно опропастени. Neutral Face

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 07:58 от лято!

Общи условия

Активация на акаунт