💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 25 740
  • 673
  •   220
Отговори
# 660
Как да не е имало хубави кадри с Калин? Много беше хубав в стаята при разговора сутринта с Траян и Дино.
Жижик, не ловиш ли вече калинки? 😇

Не съм хващала скоро Animal Beetle, признавам си.  Последно в Изолатора хванах тази - много е отегчена горката.

Издуха си бретона милият, отегчената му физиономия е представителна извадка  на зрителите като почне Радостина поредната си триада "Ти мен уважаваш ли ме" ака кажи ми, че съм силна, защото отстраних Кристиян, Пекин и Ръждавичка. Ама тези битки и ние ги гледахме, не е като да не знаем, как са протекли.

# 661
Малко слънчице от вчера. Nature Sunny И да, на мен красив ми се вижда..

# 662
Eй ги и тия...

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 12:02 от diziler

# 663
  • София
Калин неколкократно тук беше сравняван с Ален Делон...е това ако не е доказателство, че е красив, не знам кое е.. Красив и харизматичен е 💙

# 664
  • В Града на липите
Много официални и Калин, и Симона, Гизем. Само Чикагото е като папагалче.
Пропуснала съм ги Калин и Гизем официални. Някой качвал ли ги е тук и къде мога да ги видя?

# 665
Това с намесването на деца, родители и всички роднини, приятели и колеги ми е много ниска топка. В крайна сметка тези, които по свой избор са се изтипосали на мегдана да си берат плодовете на представянето. Другите каква връзка имат?! Изключение правя само, ако мога да поздравя някой😊

# 666
  • Някъде там...
Много официални и Калин, и Симона, Гизем. Само Чикагото е като папагалче.
Пропуснала съм ги Калин и Гизем официални. Някой качвал ли ги е тук и къде мога да ги видя?
Имаше снимки в темата, върни назад. Или иди в ИГ на профила на Чикагото и Гизем. Simple Smile
Мирослав наистина си е спрял коментарите в профила. Ама и прекаляват някои хора с личните обиди...

# 667
  • В Града на липите
Това не е конкурс за красота, но Калин определено ги бие всичките участници.
Има такава харизма, че няма нужда от съвършени черти. Да не говорим пък, колко го обича камерата. Grinning
И все пак красотата е субективна.

# 668
Честно казано, сценаристите правят истинска услуга на Калин. Като остане на крачка от победата, прецакан, това още повече ще засили зрителските симпатии. Хората обичат повече да съчувстват на онеправданите, отколкото да се радват за победителите, а като победителят е като Мирослав, направо ще изригнат от хейт към него и обич за Калин. Ще се минат години и хората ще помнят Фифо, Момчил и Калин. Ще са забравили може би кой е спечелил кой сезон, ама ще помнят "Ех, тези готини момчета, дето ги прецакаха!"

# 669
  • София
Още едно женско мнение - Калин е симпатичен и чаровен, но и да не беше, заради поведението и личността му, пак щеше да ни изглежда красив. Нали знаете, дори и някой да не ви впечатли особено в началото, в последствие с постъпките си, отношението и изобщо заради вътрешния си свят, да ви стане приятен, да го захаресвате, че и да се омъжите за него Smile/като мен, преди ... няма да казвам колко години/.
При Калин ги има и двете неща - ами природата е сипала с големия черпак, какво друго да кажем.Smile
Колкото до Ален Делон  - икона на своето време, за мен /поне/ си остава класически красавец.

# 670
Обикновено марки като споменатите горе не залагат на класически красиви лица, а на лица с характер, като отделни "дефекти" спомагат за разпознаване и запомняне, което търсят кампаниите. Това извън селебрити кампаниите.

# 671
  • Дубай
Красотата е много субективно нещо. Тя е в очите на гледащия – колкото различни очи, толкова различни виждания!
Това, което даден човек намира за красиво и хубаво , друг може да не го види по същия начин. Това е чарът на света и хората обаче – ако всички мислехме еднакво, това би било   просто  неутрална истина, а не лично/пристрастно мнение.

Дори и да не сте съгласни с чуждото мнение, уважайте го и не налагайте своето!

# 672
  • София
Калин е прекрасен на снимка, на видео малко личи хлапашкото му поведение, което също е прекрасно, но една идея по-зрял ако е, ще бие всички мачовци по света. Heart Eyes Направо не знам какво ще правим без снимките в темата. Ако някой направи календар с негови фотоси, не за всеки месец, за всеки ден даже, ще се изкупи като топъл хляб. Да въздишат бг мами и бг баби. Joy Че и не само бг.

# 673
Красотата е много субективно нещо. Тя е в очите на гледащия – колкото различни очи, толкова различни виждания!
Това, което даден човек намира за красиво и хубаво , друг може да не го види по същия начин. Това е чарът на света и хората обаче – ако всички мислехме еднакво, това би било   просто  неутрална истина, а не лично/пристрастно мнение.

Дори и да не сте съгласни с чуждото мнение, уважайте го и не налагайте своето!
Много точно и много хубаво казано. На това се опитвам да науча дъщеря ми, ама пусти телец....

Общи условия

Активация на акаунт