💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 30 111
  • 701
  •   237
Отговори
# 690
  • Някъде там...
Довършиха го, то беше точно 5 минути интриги и промото после. Simple Smile
Радето ме уби снощи с каква поза на изпечен лъжец говори с Чикагото. С усмивка и топъл поглед, дори не трепва. После ми говорете как това било игра. Такива хора в обкръжението си не искам.

# 691
Чакалкаста са много зле…
Те не осъзнават ли,че каста тази година е страшно добър,това което не се харесва на публиката е постоянната намеса на продукцията.
Буквално убиха цялата втора фаза с тези безименни,постоянно преливане,храната,бутането на жените.
На Траян му взеха грошовете,а на Николета ѝ дадоха саби за едното висене….

# 692
Траян и Дино също са били вчера.

# 693
Да ви кажа озадачена съм, че много от играчите сякаш не си дават сметка, че това там ще свърши. И победители или не, ще ги видят всички що за хора са. И най-вече близките и приятелите им.
Радостина не се ли притеснява, че ще загуби де що симпатия е имала в живота? Или смята, че да си нещо-нищо като известен оправя нещата?

# 694
  • Bayern
За разлика от жените мъжете  тази година са много готини. А тези двамата са и много добре възпитани

# 695
Радостина явно е на принципа, че няма лоша реклама и даже още по-добре за нея, че ще се шуми около личността ѝ.

Обаче пак да се върна на Дино. Той е типичен пример как продукцията, ако реши, може да те подбутне към действия в положителна или отрицателна насока. Как в началото го изнудиха да даде грошове за храна на другото племе и доста дълго време той беше положителен образ на тази база и благодарение на цветущите майтапчета.  Но понеже силно ми напомня за мой познат в реала, имах известни подозрения, че няма да излезе чист -  такива хора винаги рано или късно си показват, че са нагаждачи и интересчии. Едно от нещата, които ненавиждам при мъжете е мазненето и угодниченето. Не, че и при жена ми допада, но за мъж ми е съвсем принизяващо.
Допусках, че има шанс да се реабилитира като спре да подкрепя Миро, но като ви чета коментарите, явно го е изтървал.

# 696
  • Някъде там...
Според мен, ако въобще е имало някаква доза притеснение и поза, то е било в началото. После вече се отпускат и са себе си.
За някои явно това поведение е нормално. Те така си напредват и в живота.
Радето и Николетка са ми групичката булита в училище, които тормозят останалите. Мирослав ми е колегата, който се мазни на шефовете и се издига подмолно в кариерата, за сметка на кадърните.
Та не знам как очаквате да разберат, че са в грешка. Както каза Алекс, различна ценностна система.

# 697
  • Bayern
Чакалкаста са много зле…
Те не осъзнават ли,че каста тази година е страшно добър, това което не се харесва на публиката е постоянната намеса на продукцията.
Буквално убиха цялата втора фаза с тези безименни,постоянно преливане,храната,бутането на жените.
На Траян му взеха грошовете,а на Николета ѝ дадоха саби за едното висене….
Каста  тази година е толкова добър, че дори и присъствието на жените не успя да прецака сезона  Sweat Smile

# 698
# 699
Кометара ми за Чакалкаста е изчезнал в небитието Laughing

Да се повторя. Излъгах се да гледам Чакалкаста заради Гатьо. Спрях го, когато Чакала и Ясемин казаха, че Светлин ще бие Калин в битка и че, Калин не бил чак такава машина, защото играчите в този сезон били слаби и трасетата също били едни никакви.
Гатьо реши да се хване на бас с Чакала и Ясемин, че Калин притежава всички качества да бие Светлин, Добрин и Мартин на трасе. Чакала и Ясеним не бяха съгласни. Трябвало само да погледнат ИГ да Светлин и да му видят снимките и щяло да се разбере каква машинка е. Laughing Калин бил на светлинни години от тях.

Тук само ще кажа, че те сатренирали и тренират в зала с профи треньори, а Калин си е самороден талант и се адаптира според трасето. Чакала за пореден път беше негативен, некомпетентен и пристрастен.
с половин уста каза, Калин бил спечелил народната любов. Нещо се дразни тука виждам.

Светлин никога не съм го харесвала. Снимките му също не харесвам. Беше се скрил под полата на инфлуенсърката. Играеше тромаво на терен. Един Добрин и Мартин на треса бяха много по-добри от него.
Калин и Светлин са много различни . Светлин се бъхти с години за да е на ниво в игрите докато Калин въобще не се и опитва и му се получава ,той си е просто талант в най висшата му форма. Представете си го ако тренира и се готви за игрите сериозно а пък той и сега е машина .

# 700
Последно включване от мен към Чакалкаста и по точно Дани.
Хем не гледа сезона,ама смело коментира.
Чикагото не бил толкова комплексен и няма как да продължи напред,щото ако дали пъзела със стрелката щял да се издъни.
Той буквално се спаси от блатото с този пъзел и го нареди супер бързо,не знам къса памет ли имат или говорят както им е удобно.

# 701
  • София
Според мен въпросните личности въобще не осъзнават как ще се възприеме поведението им и какви ще са реакциите. Не виждат проблем, дали заради особената обстановка или личната им душевност...Сигурно си мислят, че правят супер игра и умни ходове.

Общи условия

Активация на акаунт