💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 5 697
  • 160
  •   91
Отговори
# 45
Гласувах за Траян за имунитет, не знам защо. Не съм добра в отгатванията, но мисля Калин ще играе добре, но няма да си дава зор, защото наистина не е там да драпа към чека.

Пожелавам си по-малко синхрони с Миро. Няма да стане, че трябва да чистят имидж, но аз и за това с отложеното превъртам всеки път като се покаже лицето му.

# 46
  • Bayern
Гласувах за Траян за имунитет, не знам защо. Не съм добра в отгатванията, но мисля Калин ще играе добре, но няма да си дава зор, защото наистина не е там да драпа към чека.

Пожелавам си по-малко синхрони с Миро. Няма да стане, че трябва да чистят имидж, но аз и за това с отложеното превъртам всеки път като се покаже лицето му.
Не знам как му чистят имиджа, като той след всеки разговор, съвет или синхрон се закопава все повече...

# 47
И аз да се включа. Благодаря за новата тема. Корицата ме мотивира  да се напъна да изгледам седмицата до край, макар че краят вече е ясен. Гласувах и стискам палци довечера на Алекс. Най-важното е да се върне! Последната седмица ще е скучна без него. Чикагото би ми липсвал по-малко.

# 48
  • Варна
Много  говорят водещите за ТРИ месеца че са там , а то времето за ВСИЧКИ снимки е 2 месеца  , мисля че има и дни в които снимат по 2 епизода !!!
ВИНАГИ МРАЗЯТ СИЛНИТЕ !!!  ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ- това което гледаме няма нищо общо с истината. СЪвсем между другото се спомена и че на снимачния ден е доооста по различно отколкото виждаме ние , вече се спомена че се снимат и дубли. Да си спомняте за СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ С РЕЖИСЬОР И ДУБЛИ ????
много обвиняват ВОДЕЩИТЕ в какво ли , не но те са само актьори със сценарии , режисьор и слушалки в ухото и играят роли - те са безгласни букви , а Пиян Димо си е човешко дъно камо ли артист. 

# 49
Феноменална тема, с феноменални автори и феноменални коментатори, благодаря ви на всички от сърце!!! Любимо занимание ми е да ви чета и да се радвам на снимките, които качвате!!! Heart За мен сезонът беше интересен, можеше и по- добре, но все пак. Фаза 2 откъм атмосфера ми беше много тегава, но пък ми даде възможност да се наслаждавам, а и да опозная повече Калин! Благодарности и на всички играчи, че се забавлявахме толкова време на техен гръб. Ще ми е трудно от следващата седмица, утеха ми остават няколкото подкаста с финалистите и любимеца на публиката, а и това, че и по-нататък мога да се радвам на прекрасните му снимки! Да се насладим на последните епични битки!!! Hug 🐞 Blue Heart

# 50
Аз, като луд фен на анимациите, доста често виждам участниците в нарисуваните им аналози- понякога само като визия, а понякага с пълно припокриване. Ето къде ме заведе снощната снимка:☺️

# 51
Страхотна корица! Фаворита е Калин! Финалисти - Калин, Траян, Алекс!
Миро е шубе! Като продължение - естествено, че тази негова игра е меко казано отвратителна! Кой харесва злобните и подмолни хора? Само същите като него биха му се възхищавали. Нито показва някаква сила, нито смелост, нито чест, още по-малко пък достойнство!

# 52
Абе Алекс има някакви точни попадения, ама и той понякога с тези лакърдии си ги извърта нещата така, както на него му е удобно. Например преди обединението, когато предложи на Радка да се подкрепят в обединеното племе. Е, как да стане, ти довчера искаше да ги махаш с Николета Grinning Почна пак да носи от 100 кладенеца вода и да намила. На последния съвет - не номинирал Радка, защото е най-слаба, а защото е най-малко комплексна, то било друго. Айде бе. Имам чувството, че говори толкова само за да обърка човека срещу него Grinning Не мога да го харесам на 100 процента, много ми е хлъзгав, въпреки че е супер прозорлив.
А жените вместо да измислят тарикатлъци как да добутат финала, просто може да тренират и да са добри в играта. Мисля, че този сезон игрите са сравнително лесни. Има супер много тичане, скачане, баланси, издръжливост, стрелба. Хамалската част не е толкова много, въпреки че я има де. Не ги знам какво правят по тези фитнеси честно, но мисля, че ако си тренираш цялостно физиката напълно може да си равнопоставена на повечето от мъжете. Но пък и от продукцията няма да е лошо да измислят друг начин за изравняване на силите при хамалските елементи.

# 53
  • Някъде там...
Цоп и аз тук!
Благодаря за труда на Дяволо и Soney, отново си имаме уютно място за споделяне.
На корицата е моят топ три, точно в този ред отляво надясно.
Довечера много искам Алекс да спечели, а Николета да отпадне. Най-много шансове обаче има Чикагото, според мен. Дано Алекс ни изненада, защото имането на Николета им е много, много нужно.
Най-драпащият към чека е Миро Шубето. Изпълнява дословно слогана на жълтите - "Победа на всяка цена." Готов е да прегази всеки по пътя си към финала, но не в честни битки, а подмолно и коварно. Не харесвам този начин на игра, макар че явно ще му донесе успех. Харесвам героите, честната и достойна игра, чието олицетворение е Калин.
За следващата битка за имунитет ми е трудно да преценя кой ще е победител, затворих очи и цъкнах, падна се Дино. Simple Smile Но искам да е Калин, Траян или Алекс.

# 54
Дяволо и Сони благодаря за страхотно оформената тема. Корицата е с топ финалистите този Сезон. Гласувах в анкетата.

Нямам търпение за епизода довечера.

#СезонанаКалин#!

# 55
Добро утро, честита ни нова, последна за сезона тема! Хубава седмица и хубав месец на всички.
Дяволче и Сони- знаете, you're the best Blue Heart
Казала съм си, че тази последна седмица ще я гледам за кеф и няма да се дразня с глупостите им, но да видим. Joy
На корицата явно всеобщия топ 3. От останалите, определено това са хората, които заслужават финал.
За довечера, надявам се Николета да отпадне, адмирации все пак, че ще има и компонент с плуване. Жилетките явно ще са пак носени, където дойде, то всеки път е с различен регламент за тях, но дано не са твърде голяма спънка за мъжете. Стискам палци и аз на Алекс, ако не за победа, то поне за второто място.
За Радостининото имане и на мен ми е любопитно как ще се стекат нещата и кой евентуално ще го вземе. Ако следващата битка за имунитет не е изометрия, предполагам, че може тя да е служебно номинираната. Да видим на Мирослав коалицията в каква конфигурация ще е до тогава. Специално за нейните грошове, мисля че би имало повече желаещи да се пробват.

# 56
  • Берлин
Адмирации за труда по темата, много сте добри.
Довечера стискам палци на Алекс, другите двама не искам да ги гледам повече.

# 57
Благодаря за новата тема и се възхищавам на Дяволо за търпението, с което понася всичкото ни мрънкане Stuck Out Tongue Winking Eye и за да не излиза от форма още едно мрън от мен. В анкетата всички са с пълните си имена само Мирослав в Миро. Мрън, не съм съгласна!
Супер корица, феномени не е цвят, а стейт оф майнд!

# 58
Благодаря за темата. Това са и моите финалисти

# 59

Благодаря за корицата.Това са моите победители.
Тази седмица ще запомня с култовите реплики на Калин "Миро е шубе", на Алекс "Миро е Пекин в гащи" и "Гади ми се от вас,опорочихте играта".Траян със стратегическия избор,да изгърми анулета....Прекрасна тройка от силни,комплексни,мислещи мъже.Мъже които искат да играят със силен съперник,а не да надничат от под полите на жените.Мъже,които не шикалкавят,а наричат нещата със собствените им имена .Това искам в игрите....и в държавата...и се моля, справедливостта и силата да победи.
Успех момчета!

Общи условия

Активация на акаунт