💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 7 025
  • 196
  •   177
Отговори
# 105
Попадна ми видео от подкаста на Сапунджиева. Толкова красива и кротка жена, а тотално лишена от харизма, собствено мнение и гръбнак. Много жалко!
Има си харизма и мнение

# 106
  • Bayern
Попадна ми видео от подкаста на Сапунджиева. Толкова красива и кротка жена, а тотално лишена от харизма, собствено мнение и гръбнак. Много жалко!
Има си харизма и мнение
Ох, човек, заради теб вече не смея да кажа нищо лошо за Сапунджиева Satisfied  Иначе е хубава Smiley

# 107
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Какво не ви хареса във визитката на Ивайло? Мен още с нея ме грабна той и си казах - този ще е интересен играч и човек на място - и не се подведох.
Каза, че не чете книги, защото не приема чуждо мнение. И други работи каза, от които ми се стори доста самодоволен и арогантен. После видях, че е човек с железни принципи и просто му липсват някакви социални умения, които му попречиха да говори така, че да бъде правилно разбран, и му спъваха играта.
Като цяло най-бързо си промених мнението за него. Други като Дино лъснаха и си показаха рогата чак сега накрая, като намаляха хората и остана сам. Така побърза да се вкопчи в тоя Миро Лошомие, че беше грозно за гледане. Такова мазнене и подлагане... Досега някак в шегички и закачки минаваше просто за веселяк, но Сапунджиева беше права, че все е в задруга с някой силен /първо с Доктора, после с Траян, сега се прехвърли на МиркА/ , който решава какво да се прави, а Дино само ръси мозък зад гърба му. Не казвам, че е страхливец, ни най-малко, просто сега се показа в цялото си великолепие на простак и мачкащ тези, които са в по-слаба позиция.

# 108
  • София
Има си харизма и мнение

Сапунджиева е жена-мечта! Ако бях мъж, точно такава жена щях да искам. Който я вземе, живот ще си живее Wink

# 109
  • София
Аз мисля следното за днес:

1. Чикагото бие, Алекс втори, Николета при Ваня.
2. Калин взима имунитет, Радостина е последна и отива на битка.
3. На съвета номинират Миро, той едва ли ще харчи грошове, защото не вярвам да се страхува от Радостина.

# 110
  • София
Някой може ли да извади 2-3 снимчици на Калинчо от Съвета? Моя любим оператор пак е имал ден Blush

# 111
  • София
Никой да не хули Сапунджиева! Проявете разбиране към Васо Ливърпулеца! Grinning Васо, евала, бетон си.

# 112
Според мен главната причина Алекс да стане всеобщ любимец е, че е най-близкият на Калин в играта и го подкрепя за финал. Иначе човекът има дар слово да им каже интелигентно истината в очите, което най ме кефи в него. Сапунджиева голяма страхливка и друг и е виновен. Аман от сезонът на слабите жени! Ръждавичка и Пекин само имаха данни и характер.
Радостина ако остане последна на битката, да не са луди да пратят Миро да ограби лесни грошове. Абсурд! Направо да се пуска Траян.

# 113
Направиха ми впечатление няколко дребни неща от последния епизод:
1. Като му изброяваха титлите и постиженията през сезона преди да му дадат бандана, Калин сякаш изпитваше неудобство;
2. Като се втурнаха гладните в резиденцията, единствените, които дадоха, че си мият ръцете преди да ядат бяха Алекс и Калин. Дори и сините, които сутринта са яли, директно се бухнаха на масата.
Малки детайли, но правят впечатление...
Чак утре ще гледам, но ще стискам палци мисловно с вас за Алекс и имунитет за нашето момче. Лошото е, че мисля, че ще дадат я чинийки, я държане на грънци с крак, нещо статично.

# 114
Чак пък всеобщ... 🙄

Дяволче, прогнози, без да си видял битката? А ако им дадат плетене на една кука... 😉

# 115
Благодаря за темата и за страхотната корица!
Финал от Калин,Алекс и Траян би хвърлил сезона в космоса за мен.
Замислих се какъв сезон щяхме да гледаме ако Шопа не се беше контузил и Томи не беше изгонен.Колко нерви щяхме да отделим и каква щеше да е ролята на Мирослав и дали нямаше да го заточат на блатото.

# 116
  • Някъде там...
От съвета снимки нямам, но си спретнах една с AI, заповядайте:

# 117
Шопа в комбинация с Томи щяха да колят и бесят и нищо хубаво нямаше да видим. И сега не видяхме де, ама тогава щеше да е доста тегаво за гледане.

# 118
Някой може ли да извади 2-3 снимчици на Калинчо от Съвета? Моя любим оператор пак е имал ден Blush
Ех, този оператор. Дано е получил някой тлъст бонус..

Последната е реакцията към номинацията от шубето.

# 119
Я оператор, я операторка😉🤣

Общи условия

Активация на акаунт