💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 8 351
  • 247
  •   268
Отговори
# 90
  • Някъде там...
Как феновете виждат Калин Grinning:

# 91
Попадна ми видео от подкаста на Сапунджиева. Толкова красива и кротка жена, а тотално лишена от харизма, собствено мнение и гръбнак. Много жалко!

# 92
Какво не ви хареса във визитката на Ивайло? Мен още с нея ме грабна той и си казах - този ще е интересен играч и човек на място - и не се подведох.

# 93
Попадна ми видео от подкаста на Сапунджиева. Толкова красива и кротка жена, а тотално лишена от харизма, собствено мнение и гръбнак. Много жалко!

Доглеждам го този подкаст. Опитва се да оправдае със начина си на действие в игрите.
Едно не мога да разбера....Защо в последните 2 седмици всички се наричат феномени!? Като това племе умря с преместването на Калин и Алекс...Това ми е голям парадокс. "Феномените" не съществуват от почти 3 седмици.

# 94
Защото много им се иска да бъдат Феномени, но не са!
Защото Феномвните бяха станали название на сила и чест!
Много ме е яд, че не дадоха на Алекс или Калин да свалят синьото знамето.

# 95
Какво не ви хареса във визитката на Ивайло? Мен още с нея ме грабна той и си казах - този ще е интересен играч и човек на място - и не се подведох.

Нечетенето на книги най-вече. Беше афиширано неприемането на чуждо мнение и беше представен като шеф кошмар. Имаше и някаква история от детството с бащата и с някакви обвинения, не се сещам точно. Докато я слушах си казах - е, точно това ли намери да представиш като определящо за себе си? Видя ми се някак тенденциозно и пресилено. Визитка на тираничен задник, опериран от нормални емоции - така поне я интерпретирах аз.

# 96
  • Някъде там...
И на мен не ми допадна визитката на Ивайло. Видя ми авторитарен и арогантен.
Но играта му ми допадна впоследствие.

# 97
Това с книгите не съм го видяла. Обаче, като се замисля, така като ги погледне човек, той в сравнение с голяма част от останалите дава вид като да е чел дооста повече. Предполагам, че "нечетенето" на Ивайло се равнява на многото четене наа...Радостина примерно.

Като казахте "четене", мен Митака от Димитровград ме изненада много в това отношение.

Аз като доста вманичаен читател дълги години съдих хората по това дали четат или не. После разбрах, че ако си падаш задник, едното четене няма да те спре да бъдеш такъв.

# 98
  • София
Ох, да. Как можах да пропусна гаврата, която беше великият двудневен капитан да свали знамето на най-готиното племе на всички сезони Sob

Операторът даже даде в кадър Калин и Алекс, на които видимо не им се понрави, както и на нас.

# 99
  • София
Diavolo, защо в прогнозата си за класирането слагаш винаги на първо място Миро - заради спойлера ли или си е твоя прогноза? Ако е твоя - с какви мотиви?

И аз благодаря за усилията - и на теб, и на Сони!

В конкретния случай, защото веднага ми излиза в главата заради спойлера от скапания Чакалкаст.

Иначе няма никакво значение как се подреждат участниците. Поне според мен.
Често го правя хаотично, а после само копирам за по-бързо.
В началото ги подреждах например по племена... Изреждам едното племе (както дойде), после другото и т.н.

# 100
Благодаря за темата и за интересната анкета.
Гладувах.
Довечера ще гледам с интерес.

# 101
  • София
На мен ми е интересно дали ще видим и племенния съвет или няма да остане време и ще го дадат на старта на утрешния епизод. Зависи колко дълги ще са игрите, защото ще ни дават и доста от взаимоотношенията в Резиденцията.

# 102
# 103
  • Дубай
Здравейте! Благодаря за последна за сезона тема! Благодаря и за корицата!

Сега отивам да видя анкетата.

# 104
Ох, да. Как можах да пропусна гаврата, която беше великият двудневен капитан да свали знамето на най-готиното племе на всички сезони Sob

Операторът даже даде в кадър Калин и Алекс, на които видимо не им се понрави, както и на нас.
Двудневният капитан, който не е ходил на ни една капитанска битка... Трябваше да изберат Чикагото за последен капитан, като единствения оригинален син член - това трябваше да му бъде на него мотива. Друго щеше да е оригинален син да свали знамето. А не такъв сменил всички цветове екипи и който и той не знае какъв е - завоевател ли е, лечител ли е, блатен ли е, феномен ли е...
А и друго - Чикагото никога не е бил капитан на Феномените...

Общи условия

Активация на акаунт