💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 27 193
  • 682
  •   263
Отговори
# 285
Кое е първото синхронът или седянката е въпросът 😉

MagdalenaM,
Не е така. Каза го на синхрон преди това. И после вече го каза и на тях.
Върнете си. Имаше синхрон и Миро каза, че иска финал с Траян и Дино.

# 286
  • В Града на липите
Траян доста дълго време беше в сянка, но се оказа много читав.
Явно от безбройните женски коалиционни синхрони, не остана време за него. За късмет накрая не остана неоценен от публиката.

# 287
  • София
Според мен ще видим и битката за имунитет, защото започнаха по-късно заради протестите в страната срещу боклуците начело.

А знаете, че те и по принцип често свършват в 22:10 ч.

Прогнозирам епизода да продължи до към 22:20/22:25 ч.

# 288
Ходещият плувец Чикагото е редно да получи няколко минути наказание. Финална осмица са все пак.

# 289
Това трасе има плуване за Николета и хамалщина и стрелба за Чикагото. За Алекс нищо не виждам, лошо. Искат да оставят Калин сам.
Ама плуването е в хомеопатични дози а хамалщината много. Николета като аеробен капацитет много над мъжете видя се на гоненката, но варелите ще я приключат най-вероятно. Ако не те целенето.

# 290
  • в моя гьол
Много ми се ще Алекс да се върне, обаче пък какъв сценарий си чертая, ако не се върне Simple Smile
Алекс отпада, Калин печели имунитет и коалицията се самоизяжда.

# 291
  • Някъде там...
И аз подозирам, че имането на Николета пак ще остане в коалицията на Миро ако тя отпадне.
Дяволче, ще те водя на състезание по плуване другия път. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 292
  • София
Кое е първото синхронът или седянката е въпросът 😉

MagdalenaM,
Не е така. Каза го на синхрон преди това. И после вече го каза и на тях.
Върнете си. Имаше синхрон и Миро каза, че иска финал с Траян и Дино.

Е, сега няма как да знаем, но чисто хронологично по телевизията дадоха първо синхрона и след това техният разговор. 😉

# 293
Траян доста дълго време беше в сянка, но се оказа много читав.
Явно от безбройните женски коалиционни синхрони, не остана време за него. За късмет накрая не остана неоценен от публиката.

Според мен Траян не е по-слаб играч от Калин.
Даже ми се струва, че по добре се вписва в играта и социалния буламач. Смятам че той трябва да спечели!

# 294
Прекрасна тема, благодаря!
Ох, най- голямото шубе да каже, че ги е страх Алекс и Калин Stuck Out Tongue Closed Eyes
Трябва да се върне непременно Алекс, защото ония шушумиги не смеят да кажат честно с кого искат да играят. А Миро как нагло ги излъга онези двете защо е гласувал за Калин , но вече и двете му нямат никакво доверие. И правилно, той си каза с кого иска да е на финала, обаче хич не вярвам и за това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 295
  • София
И аз подозирам, че имането на Николета пак ще остане в коалицията на Миро ако тя отпадне.
Дяволче, ще те водя на състезание по плуване другия път. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Е, айде Wink

Плуването ми е най-любимия спорт.
Близо 15 г. съм го тренирал професионално. Simple Smile

# 296

Ти сляпа ли си или не знаеш как се плува жабешката.
Раменете му бяха над водата и се виждаше,че не плува.
Чак накрая направи няколко движения на плуване
Може да спира колкото си иска и пак да почва. Да в началото не плуваше, но накрая си плуваше. Ти си слепият.

# 297
  • Някъде там...
Айде, пак дефектна мешка...

Аз пък си имам състезател по плуване.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 298
Траян има късмета, че го дърпа Дино, а сега Дино е удобен на Мирослав. Затова сега Траян не е застрашен.

# 299
  • София
Мешките от ТЕМУ
Бахти и нещастниците са тея скръндзи.

Общи условия

Активация на акаунт