💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 18 764
  • 611
  •   106
Отговори
# 300
От самото начало харесвам Траян и той е фаворитът ми.Супер мъжкар е,харесва ми как мисли,силен е и има стабилна ценностна система.Стискам му палци!

# 301
Алекс и Чикагото ще губят страшно много време със слагането и свалянето на жилетката , което е предимство пак за Николета , Алекс не виждам как би се спасил честно казано , Николета трябва да закъса яко на тези чукове , а синхроните  ми се гледа унила нещо.

# 302
  • София
Май няма да позная. Алекс изглежда обречен.

# 303
Алексче давай !🩵
Ти можеш !

#алексвеликан

# 304
  • София

Плюс бонус качествените мешки... Големи са скръндзи

# 305
Когато битките са за прецизност и спокойствие мрънкане, когато битката е многокомпонентно трасе пак мрънкане. Мотото на форума май ще си остане мрънкане за всичко и всеки.

# 306
Ех, Алекс изглежда паднал духом. Но не може да остави Калин сам. Моля те, бори се.

# 307
  • В Града на липите
Алекс е много бавен. Все едно се е предал. Дано обърне на варелите или стрелбата.

# 308

Единствено му спасение е в чуковете , там Николета само може да закъса яко иначе на другите елементи си натрупа преднина , а и Алекс с тази жилетка ще окапе яко .

# 309
  • София
Николета дръпна, но ще й паднат батериите. Дори и с жилетки, пак ще я бият.. Хайде, Алекс, забързай се..

# 310
  • София
Офф, Николеткеееее
Няма сила в тези ръце. Само с плуване няма как...

# 311
Алекс що се мотае
Айде бе човек,давай

# 312
Още не съм гледала, моля ви кажете, че има надежда за Алекс 🙏

# 313
  • Някъде там...
Това темпо не знам как ще го поддържа Николета цялата битка. Алекс кара на маратонско темпо. Има шанс, давай Алекс!

# 314
Сезонът на силните жени?!?

Общи условия

Активация на акаунт