💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 27 226
  • 683
  •   236
Отговори
# 435
Можеше да свърши епизода и тогава да си пускат новините.. Имам си други планове за вечерта, не да гадая колко ще го мотат и кога ще свършва..

Все едно кой знае е станало...

# 436
  • София
Всъщност два съвета ли остават до полуфиналите?

Два.

# 437
  • Варна
Ще има ли още от епизода? Не видях промо за утре..
Прекъснаха заради протестите.
Ще продължат след малко предполагам.

# 438
  • Варна
Аман от лумпени.

Браво на Алекс и Чикаго.

# 439
  • София
Радка е за отпадане първа или втора седмица. Максимум трета.

Тя ако бе беше отвисяла толкова на блатото, щеше да си е тръгнала още в първите седмици.

# 440
  • София
Хайде пускайте епизода, пфууу..
Лумпени и ултраси не ми се гледат..

# 441
  • София
Може и да няма битка както си мислех, защото ще стане доста късно.
Може сега да я изрежат заради протестите.

# 442
Pov:Какво ще стане, ако Калин не печели сезона Joy

# 443
Дино и той е с предателска душица, така че нищо чудно да се сдуши отново с михлюзина Миро и Радка - при тях са парите. Интересно е Чикагото какво ще измисли. Аз го харесвам, въпреки, че е простоват, но има достойнство, и е страшно добър за годините си като спортист. Изключваме плуването. Мисля, също, че е подценяван, а никак не е глупав.

# 444
За протеста съм, но в момента няма никакъв смисъл от това извънредно включване. Само си правят вятър на устата.

# 445
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, голямо хвалене от Чикагото, голямо изтъкване. "Безапелационна победа, варелите летяха през кубовете, аз това, аз онова..." Че и за плуването чак не го досрамя да каже. Rolling Eyes
Много прост човек, много! Алекс много сгреши като му каза за Траян и Дино. Този веднага ще го изпее на Мирко Скатавката. Сам си каза, че ще се консултира и с Дино, защото сам не може да мисли.
Аз първоначално разбрах, че Дино не одобрява гласуването на Лошомие срещу Калин, защото е недостойно. Но впоследствие си поясни мисЛАта, че просто го притеснява това, че в един момент ще се наложи на някого от мъжете да се изправят срещу Калинката, който е най-силният от всички. Т.е. продължава да е дребната душица, която се показа в последните седмици покрай МиркО Шубето. Уж е съгласен с Траян, но подбудите му са коренно различни от тези на коалиционния му партньор.

# 446
  • Варна
Репортерите на Нова от протеста са трагедия 😁

# 447
Добре де, имаше още 5 минути макс от епизода и промо за утре. После можеше спокойно да си говорят за протестите.

# 448
  • Някъде там...
На Дино проблемът му беше и че при евентуална победа на Калин, той ще вземе грошовете на Николета. Той е съгласен да го пускат срещу мъжете само. Joy Демек, скоро да очакваме ли двубой Дино - Калин?

# 449
  • софия
Днес май пак го пързалят Трайо в монтажите. Припомниха ни как твърдо даде дума на Мирко. Кофти, кофти..... ще го изкарат нерешителен тия.
А на него наистина му е кофти. Три пъти каза, че трябва да вземе решение, горкия - ясно разбира как може да изглежда това.
А сякаш няма баш полезен  ход...
И аз надушвам, че няма да му се размине - ще стане май работата от двата стола на земята за Траян .. Confused
Даже е Дино от мвого сметки, като нищо ще му намаже ските без да иска...

Чикагото, верно го закъса. Сега освен пари и саби-гласове трябва да брои..... Joy
В по- неподходящи ръце тия саби са били само при Ралица от С4 - помня и тя феноменално ги похарчи.... Joy

Браво Алекс Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт