💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 23 114
  • 640
  •   257
Отговори
# 450
  • софия
Днес май пак го пързалят Трайо в монтажите. Припомниха ни как твърдо даде дума на Мирко. Кофти, кофти..... ще го изкарат нерешителен тия.
А на него наистина му е кофти. Три пъти каза, че трябва да вземе решение, горкия - ясно разбира как може да изглежда това.
А сякаш няма баш полезен  ход...
И аз надушвам, че няма да му се размине - ще стане май работата от двата стола на земята за Траян .. Confused
Даже е Дино от мвого сметки, като нищо ще му намаже ските без да иска...

Чикагото, верно го закъса. Сега освен пари и саби-гласове трябва да брои..... Joy
В по- неподходящи ръце тия саби са били само при Ралица от С4 - помня и тя феноменално ги похарчи.... Joy

Браво Алекс Blue Heart

# 451
  • София
Според мен и без протестите нямаше да видим битката в този епизод.

Ох, тоя Чикаго. Безапелативна била победата моля моля, използвайте правилния термин 😂

# 452
Никой да не хули Сапунджиева! Проявете разбиране към Васо Ливърпулеца! Grinning Васо, евала, бетон си.
Благодаря

# 453
Добре, докато трае извънредното включване, аз да си напиша. Еми, добре — браво на Алекс и Чикаго за разговора, който поеха (Алекс пак имаше подмятане за Чикагото, но хайде — от мен да мине). Сега, ако Чикагото се подведе и предаде старите феномени, съм готов да го отпиша като мой любимец за сезона. (Това не означава обаче,че няма да си гледам битките с негово участие.Grinning

# 454

И аз надушвам, че няма да му се размине - ще стане май работата от двата стола на земята за Траян .. Confused
Даже е Дино от мвого сметки, като нищо ще му намаже ските без да иска...

Да, и аз мисля, че лоялността към Дино ще изяде главата на Траян. Дино ще бъде следващият ако Траян тръгне пръв.

# 455
  • София
Нещо от фб, за разсейване..
Алекс си има оранжерия..

# 456
  • София
Чикагото според мен ще си играе сам, но да видим.
Няма да смеят да го номинират, защото е много силен. 100% е на полуфинал.
Следващата битка за имунитет ще е ключова.

# 457
Радвам се, ч е Николета отпадна. То не бяха коалиции, промени на мнение, по- скоро водене по чуждо такова. Чикаготои той простее , но повече се радвам. Най- доволна съм за Алекс, но не го виждам да изкара повече. Може би Радка трябва да си отиде и после Алекс
аз бих ги наредила- радка,Чикагото,Алекс, Миро, Дино, Траян, Калин

# 458
  • Берлин
Абсолютен офф- гледам пълните площади и душата ми се пълни. Все още има надежда за България.
А платените биячи от тиквун и свинюн, бял ден да не видят

дрогирани футболни агитки, и душата се пълни?
Айде сега, не са всички такива.

Потребителят, който ме е цитирал, да се научи на четене с разбиране. /за а нещо си говоря/.

Не са. Аз не живея от години в Бг, но ме боли като гледам Миро-фикусовидния народ.

Няма да спамя повече. Значи остават 2 съвета, 5 човека. С обща битка или как става излъчването на 3-мата финални финалисти?

# 459
  • София
Няма как да не се дават тези неща.
Има по-важни неща от Игри на волята и Ергенът. Wink

Аз пък ще си чакам битката за имунитет днес. Simple Smile

# 460
Няма как да не се дават тези неща.
Има по-важни неща от Игри на волята и Ергенът. Wink

Аз пък ще си чакам битката за имунитет днес. Simple Smile
Дали ще е днес? То ще стане 23:00ч. Няма време. 😄
А ако днес няма продължение как ще наваксат с монтажа до финала?

# 461
  • Sofia
Безапелативна била тази победа! Безапелативна...
Ох, Чикаго, Чикаго, ако съм на твое място ще си трая за висшето си образование, че голям срам за тези, които са ми го дали и за нивото на образованието в клетата ни държавичка!?! 🙄Голям фукльо и мнооого слаба ракия! Само вятър и бръмбари се вихрят под тези така важни ти къдрички!

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 22:40 от Crystal_Noir

# 462
  • Някъде там...
Полуфиналът е трасе обикновено. И първите трима са финалисти.

# 463
Абсолютен офф- гледам пълните площади и душата ми се пълни. Все още има надежда за България.
А платените биячи от тиквун и свинюн, бял ден да не видят

дрогирани футболни агитки, и душата се пълни?
Айде сега, не са всички такива.

Потребителят, който ме е цитирал, да се научи на четене с разбиране. /за а нещо си говоря/.

Не са. Аз не живея от години в Бг, но ме боли като гледам Миро-фикусовидния народ.

Няма да спамя повече. Значи остават 2 съвета, 5 човека. С обща битка или как става излъчването на 3-мата финални финалисти?

като не живееш, не коментирай, гледай си там където си

# 464
Много хубава битка. Браво на Чикагото и Алекс. Особено Чикагото супер се раздаде, а тези саби как му легнаха. Дано ги ползва разумно. Той не блести като стратег, но има доброта в него и не е постъпвал подло спрямо никой. Един от проблемите на Николета е, че трябва да вярва повече в себе си и собствената си преценка. Тя ми беше най-симпатична от последните 4 жени. Ако Радостина е номинирана, може да не искат да пратят Миро срещу нея, ако все още кесиите й са пълни. Най-добре би било да номинират Миро. Всеки от мъжете може да го бие, просто на този етап от играта едва ли някой би се предложил.

Общи условия

Активация на акаунт