💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 17 813
  • 610
  •   71
Отговори
# 465
Оф това извънредно включване обаче колко ще е дълго?Дяволе, дано утре да е битката,че стана късно вече. Някой може ли да провери случайно във Vbox дали не са качили промото за утре и края на днескашния епизод там?

# 466
  • София
Значи остават 2 съвета, 5 човека. С обща битка или как става излъчването на 3-мата финални финалисти?

Да.
Полуфинал е имало с 5 и с 4 човека. Сега ще е с 4 явно щом са топ 8, а не топ 9.
Да, излъчват се трима финалисти.
Полуфиналното трасе по принцип е доста тегаво и комплексно.

# 467
Още минават с дъските над водата при мен, но поне за първата част от разговорите, добре че така направи Траян.
Когато наистина се опитваш да играеш честно и да не прецакваш, публиката го оценяваме, а според мен му пука специално на него за мнението, защото се вижда че не е лош човек.

Все пак писа бая обяснения за победата си над Калин, та мисля и за неговата психика е добре, че последва "сърцето си", а не шмекерува като Оня, който се опита да вметява не знам си какви думи при положение, че закопа Деси, защото не му бе изгодно.

На Оня нито за Дино му пука, нито за момичетата. Ако Пекин бе оцеляла, щеше да изостави Дино като прани гащи да ходи при мама (нищо че е по-малка от него).

# 468
  • София
Аз си пуснах отново частта с плуването и как Николекта задмина Чикагото като шамандура. Simple Smile

После другият топ момент беше как Чикагото размяташе варелите като салфетки. Grinning

# 469
  • Берлин
Значи остават 2 съвета, 5 човека. С обща битка или как става излъчването на 3-мата финални финалисти?

Да.
Полуфинал е имало с 5 и с 4 човека. Сега ще е с 4 явно щом са топ 8, а не топ 9.
Да, излъчват се трима финалисти.

Благодаря. Ако се абстрахирам от мазния спойлер, според представянето дотук,мисля,че най-добрите играчи дотук са Калин, Траян и Чикаго. Говоря за цялостно представяне на терена.

Сега се сетих за още една от тъпотиите на продукцията - кутията на Пандора. Няма я вече,нали?

# 470
  • София
Кутията май беше само в сезон 1. Или бъркам?

# 471
  • София
Полуфинала от 4-ма ще бъде на две арени (както беше миналия сезон). Би трябвало да има плуване, на долната арена ще бъде подобно на кастинг битката на Николета (целят варели с топки), а на горната арена предполагам са стандартните компоненти, но накрая завършват със топчетата които да ги прехвърлят със лъжички и вероятно няма да има пъзел (но може и да греша).
За да ги докарат до 4-ма би трябвало да имаме или още 3 елиминационни битки, или ако са две, то да бъде двойна елиминация.

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 472
  • София
Сега се сетих за още една от тъпотиите на продукцията - кутията на Пандора. Няма я вече,нали?

Не. След сезон 1 не се е появявала повече...
То продукцията е бетер Пандора. Grinning Wink

# 473
  • София
Най-накрая Миро да каже с кои иска да е на финал:
Дино и Траян.
Не каза момичетата.

Защото така му е изгодно да каже. Не му вярвам грам!

# 474
  • София
Миро не е глупав. Не вижда как Радостина и Николета ще имат сили за финал... Според мен си беше откровен.

# 475
  • Някъде там...
Поне силната жена Николета няма да се излага повече.
Мирослав от кастинг на Фифо ли е избран? Някъде прочетох нещо такова.
И неговият мозък е промит, все едно е тренирал при Михаела.

# 476
  • Дубай
Чикагото си е боец, радвам се, че Николета отпадна, а Алекс се спаси. Много бих се радвала и да заиграят заедно тримата оригинални феномени.
Обаче продукцията даде жокер на Алекс, като даде сабите на спасението пред него, така той може да си пресмята гласовете, ако е последен в гласуването.
Кутията на Пандора беше в 1ви сезон.

Едва ли ще има продължение, но тези неща са по-важни от игрите.

# 477
Ох, дяволче, ако Миро спечели, да вземе да ти даде част от печалбата за тази пламенна защита и приписване на несъществуващи качества. Grinning

# 478
  • Варна
Аз все си мисля, че 5 човека ще са на полуфинал, ама може и 4 както казват по паметливите.
То всъщност, ако във вторник и сряда отпадне по един, остават петима за полуфинала.
Нали в четвъртък е полуфинала и петък финала.

# 479
  • София
Поне силната жена Николета няма да се излага повече.
Мирослав от кастинг на Фифо ли е избран? Някъде прочетох нещо такова.
И неговият мозък е промит, все едно е тренирал при Михаела.

Мирослав доколкото знам не е ничий покемон.
Него живота си го е подготвял. Не знам да е излизал от кастинги на треньорите...

Общи условия

Активация на акаунт