💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 15 436
  • 538
  •   350
Отговори
# 480
  • София
Сега се сетих за още една от тъпотиите на продукцията - кутията на Пандора. Няма я вече,нали?

Не. След сезон 1 не се е появявала повече...
То продукцията е бетер Пандора. Grinning Wink

# 481
  • София
Най-накрая Миро да каже с кои иска да е на финал:
Дино и Траян.
Не каза момичетата.

Защото така му е изгодно да каже. Не му вярвам грам!

# 482
  • София
Миро не е глупав. Не вижда как Радостина и Николета ще имат сили за финал... Според мен си беше откровен.

# 483
  • Някъде там...
Поне силната жена Николета няма да се излага повече.
Мирослав от кастинг на Фифо ли е избран? Някъде прочетох нещо такова.
И неговият мозък е промит, все едно е тренирал при Михаела.

# 484
  • Дубай
Чикагото си е боец, радвам се, че Николета отпадна, а Алекс се спаси. Много бих се радвала и да заиграят заедно тримата оригинални феномени.
Обаче продукцията даде жокер на Алекс, като даде сабите на спасението пред него, така той може да си пресмята гласовете, ако е последен в гласуването.
Кутията на Пандора беше в 1ви сезон.

Едва ли ще има продължение, но тези неща са по-важни от игрите.

# 485
Ох, дяволче, ако Миро спечели, да вземе да ти даде част от печалбата за тази пламенна защита и приписване на несъществуващи качества. Grinning

# 486
  • Варна
Аз все си мисля, че 5 човека ще са на полуфинал, ама може и 4 както казват по паметливите.
То всъщност, ако във вторник и сряда отпадне по един, остават петима за полуфинала.
Нали в четвъртък е полуфинала и петък финала.

# 487
  • София
Поне силната жена Николета няма да се излага повече.
Мирослав от кастинг на Фифо ли е избран? Някъде прочетох нещо такова.
И неговият мозък е промит, все едно е тренирал при Михаела.

Мирослав доколкото знам не е ничий покемон.
Него живота си го е подготвял. Не знам да е излизал от кастинги на треньорите...

# 488
Май няма да гледаме повече Игрите тази вечер...

# 489
  • Берлин
Аз в паузата да напиша нещо за подготовката. Синът ми е близък с един от претендентите в кастинг битката /отпадна/. Та със 100 % предимство са подготвяните от т.нар.лицензирани ИВ треньори. А подопечните на Михаела са с радиационно облъчване за собствената им стойност и сила. И това е още един нюанс към социалната игра - ако си надъхана, че си много силна, че си достойна за финал, а реалността сочи друго, какво да направиш, освен да шушукаш под храстите и да "кроиш" стратегии.
А за онзи неспоменавания- в реалността е точно такъв, какъвто е в шоуто.
Няма да питам кой печели, не искам.

# 490
Не видях Миро в кастинга на Фифо.
Траян беше и вече отпадналите-Иван, Доктора, Ръждавичка. Първи беше Иван, Траян беше май 5-ти.

# 491
  • София
Аз все си мисля, че 5 човека ще са на полуфинал, ама може и 4 както казват по паметливите.
То всъщност, ако във вторник и сряда отпадне по един, остават петима за полуфинала.
Нали в четвъртък е полуфинала и петък финала.

Полуфинала ще е в петък.
И полуфинала и финала са в един ден.

# 492
  • Варна
Благодаря Дяволо!

# 493
Не видях Миро в кастинга на Фифо.
Траян е беше и вече отпадналите-Иван, Доктора, Ръждавичка. Първи беше Иван, Траян беше май 5-ти.
Много кофти го сринаха  и използваха за глас жените Иван  . Яд ме е още за него и за доктора

# 494
Аз в паузата да напиша нещо за подготовката. Синът ми е близък с един от претендентите в кастинг битката /отпадна/. Та със 100 % предимство са подготвяните от т.нар.лицензирани ИВ треньори. А подопечните на Михаела са с радиационно облъчване за собствената им стойност и сила. И това е още един нюанс към социалната игра - ако си надъхана, че си много силна, че си достойна за финал, а реалността сочи друго, какво да направиш, освен да шушукаш под храстите и да "кроиш" стратегии.
А за онзи неспоменавания- в реалността е точно такъв, какъвто е в шоуто.
Няма да питам кой печели, не искам.
Викаш то не остана😂По-добре да не знаеш .

Общи условия

Активация на акаунт