💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 22 021
  • 630
  •   273
Отговори
# 555
  • Дубай
Добре, че съм в отпуск иначе нямаше да дочакам.

# 556
Хайде продължава епизода

# 557
  • Берлин
Идееее

# 558
Еееее най-накрая

# 559
  • София
Пуснаха епизода!
Дино и Чикагото нищят стратегията!

# 560
Хахах, гледам и аз Wink Не се появи в НОВА ПЛЕЙ епизодът и се отчаях.

# 561
  • Дубай
Айде тези, които изчакахме!
Дано Дино и Чикагото да играят с Алекс и Калин.

# 562
  • София
Чикагото не плуваше. Но пак нямаше кой да го бие с тези варели.
Дано се усети кои са истинските хора вътре.

# 563
Айде сега ще му промие мозъка . Ужас

# 564
  • София
Чикагото се закани да гърми грошовете на Миро и Радостина.
Обаче да видим сега дали ще приеме офертата на Радостина.

# 565
  • София
Първо да благодаря за темата!

Радвам се, че Николета отпадна, особено след изказването и за "великата треньорка Михаела". Много хора плюеха по Жени, че е прецакала горкото Мише в сезон 4, нищо, че Жени искаше и като цяло така и направи смесена коалиция, но аз и тогава бях доволна. Великата треньорка я видяхме на кастинг битката - подариха и я. Сега се надявам на турнирите, ако има женски такъв, с участнички - Симона, Зорница или Крамарска да я победят великата Михаела, ама тя няма да посмее да отиде предполагам. Защото си се знае колко точно е силна.

Очаквах победа на Чикагото - с водещ Павел и реално невъзможно да докаже плува или не плува - всички останали елементи си бяха такива, в които той е страшно добър. Та, браво - дори и да беше плувал, щеше да се забави, но щеше да навакса на варелите.
Алекс - радвам се, че остана, радвам се, че знае и за сабите на Чикагото - и да не успее да го убеди да играе с тях, поне ще е наясно и ще ги смята. А, Чикаго след като Радостина го изпрати - хич не смятам, че ще иска да играе с нея и Миро.
Утре стискам палци Калин или Траян да вземат първо място, а Радостина последна, шубето Миро да се види с пълна сила. Няма да харчи - даже няма да има никакъв проблем да излезе той. Е, ще има мън мън, аз играя с Ради, ама така се е случило.
Не приемам да го сравняват с Пекин - тя зад никого не се кри и на битки ходи и си казваше какво мисли открито в разговор.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 01:12 от gg__

# 566
Чикаго е наивник , добряк , няма злоба в него .
Въпреки гафчетата му не мога да го зачеркна от списъка си )

# 567
  • Дубай
Оф, тая е ужас... Много ме ядосва, как гледа да ходи навсякъде да плете интриги.
Чикагото е добряк, но е доста наивен.

# 568
И нужно ли беше за тая една минута да продължава Joy

# 569
  • София
Ха, Чикагото планира да се върне към корените си.
Т.е. явно да се върне при оригиналните феномени.

Общи условия

Активация на акаунт