💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 40 395
  • 1 019
  •   620
Отговори
# 645
Чикагото и Дино са като едни съвременни Андрешковци с диапазон до Бай Ганьо. Какъв "безапелативен" победител е Теодор, като пак не плува до понтона, но и никой не го спря. Трябваше да му спретнат едни наказания от ок.10 минути и съвсем не този простак щеше да е победител. Едната му физическа сила. Но вместо истинско мъжко съмочуствие- чувствителност на селска шафрантия, че не го били "харесвали". Отврат. Че и за кондоми говори, когато знаме ще се развява... Дино докрай разгръща целия си диапазон от свои селски хитринки... Браво на Траян, че поне той вкарва малко мисъл.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 12:23 от victoria vassileva

# 646
И при Гала Николета каза нещо подобно - че Калин притежава всички качества, които трябва да има един победител.
Мирко си мисля, че вече ще се разгръща /по Пекин/. Ще е на битка довечера срещу Радостина, а после наред са Дино и Траян. Калин е в миманса вече. Жалко, а както му се играе, можеше много красиви неща да гледаме.

# 647

[/quote]
Срамота е този поглед, това момче да са известни само в България!
Искам да го набройка някой скаут, да снима 2/3 реклами за парфюми за Диор/Армани и да има пари цял живот просто да се катери!

#сезонътнаКалин#!

# 648
  • София
Как да не е имало хубави кадри с Калин? Много беше хубав в стаята при разговора сутринта с Траян и Дино.
Жижик, не ловиш ли вече калинки? 😇

Не съм хващала скоро Animal Beetle, признавам си.  Последно в Изолатора хванах тази - много е отегчена горката.

Хахха, мерси, жижик, разсмях се с глас Joy

То и аз съм отегчена вече, усещам че ми се иска да свършва сериала и кой откъде е.

# 649
  • София
Значи на елиминационните вече не дават грошове,а мога да се закълна,че имаше торбичка до Павел в началото на битката,хъм.
Поначало във финалната седмица не са давали грошове на победителя в елиминацията, обаче и аз във вчерашния епизод видях торбичката преди битката. Предполагам, че е точно спестената от победата на Траян предния ден, която са забравили да приберат. Друго обяснение може да е че при друг победител са щели да ги дадат, но поне на мен ми се струва малко вероятно.

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 650
Много ме напрягат хора, които са готови на всичко само и само да избегнат последствията от собствените си действия и решения! Затвърди ми се мнението за Николета- готова е на фльонга да се върже и да каже всичко, което би я представило в добра светлина. Изобщо не й повярвах, не мисля че и тя сама си вярваше.(става въпрос за сутрешното интервю). И за нея и за Деси мнението ми според представяне в игрите и след това остава непроменено.

# 651
Аз пък наблюдавам, че откакто почна фаза 3 и Калинката влезе в миманса. Гледаме всякакви други синхрони, но не и негови. Седи и слуша отстрани. Искам довечера да падне първи, тогава ще стане интересно на съвета. Искам го на истинска битка преди финалите.
Калин е чил  и не му пука твърде много и като цяло неговите синхрони често са двусричкови тип "ами кофти" а на този етап трябва да се потдържа напрежението затова Алекс е на финала да мели. Той е официален говорител на коалцията на Добрите и Силните Wink Мен почти всички на финала са ми симпатични. Чикагото се радва като малко дете като спечели а Ради беше като малък дявол докато се мъчеше да го вербува. Миро и Траян са locked-in в схемаджиийските линии, които в крайна сметка нямат значение защото сценарият вече е написан.

# 652
Изгледах Подкаста с Николета, почти всичко е написал Дяволо с изключение на едно...Николета иска на финал Радостина (заради жена победил) и Калин, който бил като слънце и на който младото поколение може да взема пример и да подръжава.

Ох, сетила се Николетка да хвали Калин след като усети кой е най-харесван отвън. Изобщо са ужасно смешни опитите им да лъскат имидж на негов гръб след като играха срещу него в играта и го пращаха вечно на пангара.
Миро даже го тагва - асбсолютно клоунски изпълнения.

# 653
  • тук и там
Чикагото го държат за сеир,въпреки че на мен не ми е забавен,чак ми става неудобно да го гледам,голям простак! И винаги могат да го изпратят у тях,стига да искат..Снощи не искаха,видя се при плуването..Вероятно ще му дадат пъзел като му дойде времето..

# 654
И Ръждавичка е била на съответното събиране или каквото е там...

# 655
  • тук и там
Ужас ,Чикагото прилича на Андриано Челентано,но без капка чар и харизма..Grinning

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 11:29 от Кайсия

# 656
Голям смях ще е, ако довечера Калинката е служебно номиниран - ще падат грошове на поразия и ще хвърчат имунитети Grinning Grinning Grinning
Супер много искам да падне пръв, за да го видя това, а и за да го видя в готина битка, а не само с чашки, чинийки и колове!

# 657
  • София
Да, същи минион е.
Скрит текст:

# 658
Всякакви грошове ,саби и аНулети трябва да не важат финалната седмица. Сега Жабостиня, като нищо ще добута до топ 5 .

# 659
  • Някъде там...
Много официални и Калин, и Симона, Гизем. Само Чикагото е като папагалче.

Чаровник си е Калин сега, няма спор. Не е класически красавец, но не може да му се отрече, че хваща окото. А и вътрешната красота дава своя принос. Simple Smile
Доктор Манчев и Траян например са ми по-скоро отговарящи на стандарта за красота. Някои харесваха и Шопа, но на мен ми е с много хищническо и арогантно излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт