💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 64 791
  • 1 617
  •   530
Отговори
# 915
Дино: "Почваме да мислим, че има едни грошове за вземане". Той не е спирал да мисли за грошове.

# 916
А за жилетките не се ли сещат? Покрай грошовете забравиха за жилетките.
Миро може и да им отстъпи, да ходят..

# 917
  • София
Шубелия си е Дино, доказа се.
Алекс също си замълча.

# 918
Калин и Траян, ако са на битка, не знам на коя игра Рада ги бие?
Не, възможно е. Не го вярвам.

# 919
Много ме дразнят в този сезон тези тройни и четворни битки.
Искам си класическата стара битка един на един.
този сезон някак си избягват директно да нагласят битките, но това с тройнатите битки го ползват като допълнителна гаранция че човекът който очакват да продължи ще продължи иначе виж какво стана с Ръждито

# 920
Дяволо притесни ме с това "Тази вечер няма да има битка"....Твоите разсъждения ме навеждат на мисълта че утре ще има 2ма отпаднали... Сряда е. Иначе сметката не излиза.

# 921
една жилетка 25 кила и са те сготвили

# 922
Дяволо, май,май утре ще е битката.

# 923
  • В Града на липите
Калин и Траян, ако са на битка, не знам на коя игра Рада ги бие?
Не, възможно е. Не го вярвам.
На нагласената. Още помня как го изпързаляха Калин с една изометрия.

# 924
Да напълно очаквано всеки иска на битка с Радка за да и вземе грошовете дори Миро , и накрая " Бога на игрите " ще ги прецака правейки елиминационна битка двойна елиминация и така  един силен мъж ще си замине , според мене номинирани ще са Калин и Дино уж да и вземат грошовете и един от тях ще изгори

# 925
Истината е, че само Алекс си мълчи и се ослушва. Знае, че може и да отпадне от Радостина и сега е по-нисък от тревата. Харесвам го, но гръмките му приказки нещо затихнаха, когато стана въпрос за елиминация. Струва ми се, че и него го е шубе.

# 926
Калинката така ли ще се лигави на финала? Ако е губещия, може би предпочитам така. Докато вика Мирко АЙЙДЕЕЕЕ да знае, че е подарък.

Неприятник. Миркото.

# 927
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На себе си се смях как през цялата битка се молех и омагьосвах МиркА да падне първи, все едно играта е сега на живо, а не е снимана през лятото преди 6 месеца. Joy
Не очаквах Радостина да падне първа, точно тази битка е по-лесна за жените. Сега ще се избият кой да отиде на елиминация да вземе стотинките. На Дино направо му се виждат доларови знаци в очичките. Траян и Калин нямат против да са и те. Само Алекс като че ли си дава сметка, че е най-слабият мъж там в момента, а и е изморен от вчерашната елиминация.
А, и МиркА не се натиска. Но това е защото мноооого обича да е на арената, той за това живее, там се чувства най-добре, само че най-важното е да е  някой друг път. Joy Дано го подхлъзнат да си купи имунитет, за да му хвръкнат грошовете поне.

# 928
  • София
Милият Калин предполага, че Радостина ще помогне на Мирко за имунитет. Всеки разсъждава според своите нагласи, както той беше готов да си даде грошовете, за да помогне на Алекс, това и очаква от другите. Blush

# 929
На Калин все едно му се ходи на битка, наистина малко подцени играта с това набиране на ръце.  Ама май не, всъщност ще е Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт