💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 46 643
  • 1 139
  •   141
Отговори
# 990
  • Пловдив
И на мен не ми харесва. Направо му изписаха веждите на Миро.
Имам едно лошо предчувствие.

Калин, според мен, се усети и опита да предупреди, докато обсъждаха, но....

# 991
Хора, Алекс точно това каза. Че е готов да се жертва. Тоест дори и да е двойна елиминация целта ще е Траян в случая да спечели, а Радка и Алекс да си тръгнат. Това е идеята.
А така сега Миро няма шанс да вземе още грошове.

# 992
Егати, всички олекнаха яко. Калин добре, че винаги мълчи, та единствено той не се излага. Но на него Алекс му е личния говорител. Алекс използва Калин като ракета-носител, за да стигне по-далеч. Иначе е цар да обвинява другите за нещата, които сам прави.

# 993
Прекалено меко казано.
Най-досадната фурнаджийска лопата в сезона.
Казва, че Дино е влюбен в Калин, но аз мисля, че е той самият.

# 994
На една битка може да се случи всичко...
Когат имаш ясен враг - винаги ама винаги гърмиш по него.
Основен закон. Да си го запишат всички тънки хитреци за следващите сезони.

Стига с лозунги и пропаганда за Мишкарство!
По добре да паднеш по рано от битка , отколкото да се криеш в миша дупка .

#НЕнапобедатанавсякацена

# 995
На една битка винаги може да се случи.
Когат имаш ясен враг - винаги ама винаги гърмиш по него.
Основен закон. Да си го запишат всички тънки хитреци за следващите сезони.
Хитреци са тези, при които номерата минават безнаказано. Ако сега от нищото е двойна елиминация, ще покажат просто, че си пазят Мирко. Свикнахме със смяната на правилата в движение, които облагодетелстват точните хора.
Все пак се надявам да не е двойна елиминация!

# 996
Ох, добре, че Калинката се усети се дръпна от тънките сметки за грошове. Ралица почти намекна ...че утре ще са двама. Ама кой да я слуша.

# 997
  • София
На Алекс обаче това ще му е втора поредна елиминационна.
А това е голям разход на енергия. На 50 г. Браво че все още е в играта, но ако наистина е двойна елиминационна, той и Радостина си заминават.

# 998
  • Русе
Еййй, така му треперих на Траян да не падне от кокилите и той се самопредложи. Сега очаквам продукцията да го накаже и да е двойна елиминация.

# 999
Просто стратегията им е куца и уж са коалиция, а двама от коалицията са на елиминация и просто нямам думи как измъкнаха Миро, който е от другата коалиция.

Това Алекс ли го измисли? Голяма стратегия, няма що.
Ако помислите малко ще разберете защо не искаха Миро , особено след като РАдка и Миро купиха гласове , ако беше Миро почти сигурно бие Алекс и Радка и взима той парите , а ако е двойна може да вземе и на двамата парите , да риск си е но това беше правилно , сега се надяват само да не е двойна елиминация ид а се върнат и двамата .

# 1 000
Ако тоя плазмодий Мирко го гласят за победител ... догодина ще има кастинг битка кой най - добре ще се скрие в полите на Пекин! И Мирела ще победи и най- якия и силен кандидат на планетата, в Слънчевата система, в Млечния път и сите околни галактики и вселени!

# 1 001
Алекс е наясно, че няма как да победи. Спокоен е, че подсигури с прямото си говорене да не се стреля по Калин. Ако е редовна- отпада Радка. Ако е двойна е готов да си ходи, без риск да се нагруха някой. Едва ли не са ги сметнали и двата варианта.

# 1 002
Браво на Чикагото, че се осъзна и избра правилната коалиция.

# 1 003
Хора,Траян нямаше друг ход. Той си го каза, ако не сега срещу Радка,утре ще е срещу някой от вас. Сега поне има шанс да вземе грошове. Те са в такъв етап на играта,че няма как да се скатават. Харесва ми как мисли. Да,има риск,но той е осъзнат. В никакъв случай не е глупаво решение.

# 1 004
Николета точно му каза, че го чака в Люлин да я черпи като победител!

Общи условия

Активация на акаунт