💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 46 302
  • 1 131
  •   122
Отговори
# 1 020
Може Алекс на моменти да има логорея, обаче Мирослав не мога да го слушам изобщо! Нито синхрони, нито анализи, нито стратегия. Изключително манипулативен, постоянно представя стратегията си като обща, опитва се да манипулира другите като им вменява вина, пълна отврат. Не му разбирам разсъжденията, освен, че на всяка цена трябва да се стигне го финал.

Сега като Калин не е номиниран и си мислеше, че ще е с Ради и Алекс, много смело почна да тръби: “аз щях да ви покажа, че не ме е страх да отида на елиминация”! Ама на синхрон друго каза: “много е рисково да се ходи сега на битка… аз за 50 гроша си купих имунитет” … Няма такъв нагаждач!🤮

Продукцията май се опитва да го изкара като аутсайдера сега, сам срещу всички. Този модел много работи за фаворитизиране на играч, но тук ще ударят на голямо дърво!

# 1 021
Траян много искаше да иде на тази битка. Така, че да ходи. Риск печели, риск губи, риск патки пасе.

# 1 022
  • Някъде там...
На една битка може да се случи всичко...
Когат имаш ясен враг - винаги ама винаги гърмиш по него.
Основен закон. Да си го запишат всички тънки хитреци за следващите сезони.

Стига с лозунги и пропаганда за Мишкарство!
По добре да паднеш по рано от битка , отколкото да се криеш в миша дупка .

#НЕнапобедатанавсякацена

Ти изобщо четеш ли? Как си с разбирането?
Трябваше да номинират Мирослав. На този етап от играта не поемаш подобни рискове.
Миро може да стъпи накриво, може да няма ден, може да забие на пъзел, всичко е възможно.
Който си прави тънки сметки, накрая си пати.
Явно за първи път гледаш Игри на волята.
И в случая не продукцията пази Миро. Алекс, Калин, Дино, Траян и Чикагото го пазят по-успешно от нея.
Е така се принизяват до Мировите стратегии. Миро е по-силен от Алекс и Радостина. Има прекалено голям риск да се сдобие с грошовете и на двамата. Това, да разчиташ, че ще се спъне, е като да пускаш тото малко.
Врагът всъщност е продукцията. Е там вече не знаеш какво ти готвят. Няма да се изненадам да е двойна елиминация сега, те харесват такива номера...

# 1 023
Ти изобщо четеш ли? Как си с разбирането?
Трябваше да номинират Мирослав. На този етап от играта не поемаш подобни рискове.
Миро може да стъпи накриво, може да няма ден, може да забие на пъзел, всичко е възможно.
Който си прави тънки сметки, накрая си пати.
Явно за първи път гледаш Игри на волята.
И в случая не продукцията пази Миро. Алекс, Калин, Дино, Траян и Чикагото го пазят по-успешно от нея.
Дяволо, нали точно ти молиш да се спазва добрият тон в темата. Защо се заяждаш с потребителя? Другото, което е, не си прав за сметките без кръчмаря. Миналата година се правеха саботажи/стратегии от определени хора, но никога не бяха издавани, докато тези на други играчи - бяха. Grinning Според зависи е положението.
И за болднатия текст - нека си представим следната ситуация. Мирослав отива на битка, заедно с Алекс и Радостина. Казват им, че един отпада. Траян, отива с Алекс и Радостина и им съобщават, че двама ще отпаднат. В случая, продукцията може да си го нагласи, както на нея ѝ е удобно.

# 1 024
Аха, Траян предполага, че ще е двойна. Може би дори някой му е подсказал...и смята, че с Миро е риск, а с Алекс - не, Алекс ще се самосаботира и ще му помага на арената.

# 1 025
  • София
Ами риск печели, риск губи им е тази номинация на Траян. Дано да оцелее, да спечели.
Скрит текст:

# 1 026
То пък е странно как се карат Алекс и Миро колко е велик Калин! А момчето си е скромно и не му трябва такава защита! То няма как като всички толкова му се възхищават някак си да му подарят финала. Видя се и вчера и днес, че друг спечели имунитета.

# 1 027
  • София
22:20 ч.
Какво ви казах... Ама 90 минути ми дават приказки.
Можеше да покажат битка ако искат.
Тъпо.

# 1 028
Хареса ми какво каза Траян " дали ще отпаднеш седми, шести или пети все тая"

# 1 029
Естествено Rage

# 1 030
Обаче колко му беше неудобно на Калин като го хвалеха... Чудеше се къде да погледне. Satisfied

# 1 031
  • София
Айде честито. Наиграха се, щото са много умни. Двойна елиминация.
Радостина и Алекс са АУТ.

# 1 032
  • София
Ох, какво се мазни сега на Калин това Шубе 🤢

И аз се опасявам, че Траян може да падне жертва на желанието им да не нагушат Миро с яко грошове. Щом осъзнато прави този избор, мога само да го поздравя, дори да не е най-разумния подход и да има огромен риск от двойна елиминация.

Ама как абсолютно нищо не познах за днес. Добре ме метнаха с това промо, как можах за миг да помисля, че Калин ще падне първи на такава битка 🤭

Edit: Хайде двойна ще е. Толкова предвидима тази продукция.

# 1 033
Траян е победил според фотофиниша ... /аз така мисля/

# 1 034
Е,неее,знаех си,дано Траян се спаси!
И защо му трябваше да дава идеи на продукцията с тези грошове!

Общи условия

Активация на акаунт