💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 49 768
  • 1 200
  •   152
Отговори
# 1 125
Представих си преди малко лаптоп с близките на финалистите. И бременната жена на миро, която се гордее с него, докато мъкне ежедневието на гърба си в най-трудните месеци, а той сбъдва мечтата си за битки. Майкоооо

Точно! И Калин ще го гледа ли този лаптоп? И после ще играе на финала срещу Мирослав? И ще иска да спечели? И да вземе парите?

# 1 126
Наистина не разбирам Мирослав как е оставил бременната си жена за някакви кирливи 90, за мен наистина не си струва, без никаква комуникация
Показа се и какъв човек си.
Всички харесват Калин точно защото е
Чист и емпатичен човек Blush
Хората в днешно време са лоши, аз лично много се радвам когато видя чист човек.
Такива хора остават във времето Blush

# 1 127
  • София
Е, днес вече няма как да не видим две битки в един епизод.
Ще започнем с тройната елиминационна, която ще е двойна смърт и би трябвало да има време и за явно поредната статична игра за имунитет. Жалко. Няма да видим любимото ми колело на смъртта. Това ще е първи пропуск от 7 сезона! Много по-жалко.
Прогноза няма как да направя, защото не знам кой ще се върне и каква ще е играта.
Но за утре категорично Траян ще ги отвее като бръмбар сламка. Алекс втори, Радостина трета.

Как ги виждам епизодите:
сряда: елиминационна + битка за имунитет
четвъртък: последен класически племенен съвет + последната елиминационна битка
петък: съвета на четиримата в който ще се видят с близките си чрез видео, полуфинал и финал

# 1 128
Фотофиниша ме връща на битката Траян - Калин, когатп Траян победи Калин с 1 секунда...Пак ли същото ще гледаме?

Каква е вероятността  толкова много игри да се решат с "фотофиниш"?

Траян-Калин на плочките
 Калин-Миро с поясите
 Ръждавичка- Радостина с цилиндрите
 Довечершната игра

Точно граничи с невероятното толкова дълги игри да са "на кантар". Явно играта свършва по някакъв начин, но за драматизъм я доиграват.

# 1 129
  • София
Нека са 5.
Забравяш и как Радостина на косъм задмина Николета, която пък забрави да разтоварва чувалите и си почиваше.
Със сигурност е имало още не малко такива игри на косъм през сезона.
Повече са от 5.

Ами няма как да знаем... Или вярваме или не вярваме. Няма средно положение. Няма доказателства за едното или другото.

Иначе генерално и аз не им вярвам толкова игри да са на косъм, защото по принцип е рядкост. Не е нещо невъзможно разбира се, но математически е много малко вероятно.

# 1 130
Така е, просто за горните се сетих на прима виста без да се напрягам.  Макар, че точно играта за разтоварването не бих я сложил към нагласен фотофиниш

# 1 131
  • На брега на реката
Дали щеше да е двойна елиминация, ако беше Миро вместо Алекс или Траян? Едва ли!
Продукцията пак им скрои шапките.
Май там трябва да се правят заверите посред нощите, за да не знае великата майка/мащеха!

# 1 132
  • София
Освен колелото, я нямаше и играта на сляпа баба (а очаквах Ръждавичка да крещи от кулата Simple Smile ), както и онази с лъжичките и топчето и гъсеницата от варели. Жалко.

# 1 133
Играта с лъжиците може да я дадат на полуфинал.
И чиниите ги няма. И по-добре.

# 1 134
  • София
Лъжички може и да дадат, но без гъсеницата.
Освен това я нямаше и онази, при която запречват с "камъни и дървье" тунела на другия отбор и се промушват.

# 1 135
Двойният аршин се вихри тук. От деветдесет кладенеца вода вадим, за да докажем, че няма как Мирослав да спечели, още повече честно. Въобще тълпата си е заплюла Маугли за победител и не признава друг.
Виждам, че някои са много наблюдателни. Победителят е с жълт екип. Значи със сигурност не е Миро. И за какво беше целия хейт? Всеки е искал да влезе в игрите. Когато му се отвори възможност, влиза. Един шанс дават. Ако жена ти е бременна точно тогава, трябва да се откажеш, защото така ще се издигнеш в очите на сульо и пульо от форума ли? Въобще, какви са тия локуми, дето се разтягат тук. Нищо общо с реалността.
Миро е всичко друго само не и слаб играч. Изключително добре си владее тялото. Ако някой не е забелязал. Има профила на победител. Ако нещо го прецака, ще е флегматичността. Двамата с Траян са на едно ниво, но Траян е по-бърз и би спечелил с бързина. Миро би спечелил ако се изисква повече прецизност.
Хем искам да спечели Траян, защото ми е най-комплексен, хем ми се ще Миро да ви натрие носовете. Обаче темата ще се удави в плюнки и ще стане супер гадно.

# 1 136
Не знам чий нос ще натрие Миро. Неговият профил е заключен.
Да е жив и здрав. Да спечели. Да вложи сумата разумно.
Тълпата има своите победители. На корицата са.

# 1 137
  • София
Аз отново да си кажа, двойна елиминация така или иначе щеше да има или днес, или утре. Иначе не излизат сметките за четирима полуфиналисти. И кога щеше да е по-вероятно да е такава? При конфигурация Миро - Алекс - Рада ако бяха пратили днес или при Алекс - Траян - Дино да кажем утре (ако Алекс е оцелял от предната и Миро си е взел имунитет с парите на победената Рада). Ами според мен в първия вариант щеше да си е двойната тъй като продукцията би се лишила от Рада и Алекс с по-голяма готовност отколкото от двама силни мъже наведнъж точно преди полуфинала.

А при всички положения Траян мислеше точно за битката на втория ден, когато Рада е вече отпаднала и ще трябва да се изправят един срещу друг коалицията и искаше да е с грошове за имунитет, вместо да ги даде на Шубето.

Да, има риск, но то винаги има. Ако Траян не може да бие днес Алекс и Рада, то какво остава за Калин, Чикагото и дори Шубето? Така поне би излязъл с гордо вдигната глава и като един от  любимците на публиката. Алекс пък си знае, че отдавна е надскочил възможностите си и ако отпадне днес изобщо няма да го е яд. Продукцията не го слага в никакви сметки него още от битката с доктора, но той пък взе, че би и оттогава все се връща ли връща за наша и на Калин радост.

# 1 138
Е, тези саби са тайна.
Как така ще му ги дават пред Алекс???
Безумие.

Явно са им казали, че е забранено да говорят за тези саби. Ама той Алекс знае, това е достатъчно.

На мен ми е интересно, къде точно ще ги завре Чикагото, че да не видят другите как се връща със саби.Нито раница имаше нито нищо.

Е, всеки си има раница, ще си я носи.
Ама той досега не я носеше по съветите и ако изведнъж цъфне с нея, ще е много подозрителен. Grinning

За съветите е ясно.Аз говоря за това как се връща от арената в резиденцията.Тръгнаха си двамата с Алекс от арената по екипи и без раници.

# 1 139
  • Bayern
Освен колелото, я нямаше и играта на сляпа баба (а очаквах Ръждавичка да крещи от кулата Simple Smile ), както и онази с лъжичките и топчето и гъсеницата от варели. Жалко.
Нямаше я и играта, в която целия отбор са с закачени един за друг  крака.
Още-  търкалянето на играч в метална сфера  (всички са с вързани очи само този в сферата- не). Имаше една досадна игра , в  която си подхвърляха кофа с  вода и трябваше да пълнят голям стъклен съд.... Тази година баха много еднообразни игрите , за съжаление . За смешните пъзели няма да отварям дума...

Общи условия

Активация на акаунт