💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 51 901
  • 1 239
  •   153
Отговори
# 1 155
  • в моя гьол
Хареса ми решението на Траян да излезе на битка. Дори да отпадне, изгради добър образ. Рискът е оправдан.
Миро...ох, какво да кажа тук. Милия, избра сенчестото преминаване през играта и това му изигра много лоша шега при изграждане на образа. Да, стратегията му работи, да, ще стигне до финал, да, най-вероятно и ще спечели, защото е добър на терен. Ама, моето момче, как можа да се прецакаш така? Струва ли си цената?
Калинката... ох, "любов моя" (по Николетка) GrinningGrinningGrinning Много ми допадна тоя дечко. С такава лекота върви през играта, носи една виталност, съчетана с лека срамежливост. Абе, играе му се.
Подобен заряд на лекота ми носеше и Ръждавичка, но при нея нещата бяха на всяка цена и не приемаше загуба.
Алекс... той ми е на двата полюса. Умее да ги изговаря нещата и има лидерски качества, но дар словото му помага и да е манипулативен. За спортната форма и уменията на тази възраст - евала. С Ивайло не отстъпват и на младите. Сега, Крис, каквото и да говорим, физически беше по-слаб, пък и един леко неориентиран, милия.
Дино и Чикагото... шутовете на сезона. Внасят цвят и без тях щеше да е скучно. И двамата имат кусури, които ме дразнят, ама пък покрай тях е весело.
Радостинка... и тя, като Миро, е в сенчестия бизнес. На всяка цена да избутаме една стъпка по-напред в играта. Сега ще си плащат цената.Тя поне ходеше на битки.
Пекин също изгуби от избраната от нея стратегия. А можеше да бъде другояче, защото е добра на терен.
Но... ролите са раздадени, изиграни и филмът свършва.

# 1 156
Траян може да падне от Алекс само ако има пъзел или ако се контузи.
Алекс си извървя пътя, ясно му е, че са останали само силни играчи и че не може да се мери с тях.
Може и ако ако жилетката на алекс е 5 кг а на Траян 20. Великолепния няма да остане без глашатай  не  се притеснявайте.

# 1 157
  • тук и там
Ай,напълни се с новорегистрирани пак,дето да се опитват да всяват смут в темата..
Не се притесняваме за Алекс,и да си отиде в къщи,няма да му се наложи да си заключва профила..като "достойният" Миро..

# 1 158
Наблюдавам, че от вчера се е активизирала леееека кампанийка в защита на онеправдания, неразбрания, ,не конфликтния, не подмолния Незабелязан. То не бяха забележки какво и къде снима Калин (никой не е длъжен да възпитава децата ни вместо нас) , не беше, че не бил емпатичен (преди да пишете проверете какво значат думите) , набляга се, че бил Маугли ( завършил хубаво столично училище, свирещ на пиано, фотограф и отсреща еманацията на цивилизацията от Канада не доизкласила сред престъпниците) .

# 1 159
  • Някъде там...
Нямаме нужда от обяснения защо Миро си е заключил профила. Никакви. Simple Smile Ясно ни е защо. Шубето е голям страх.
Човек, който в играта приема градивната критика за обида, е нормално да бяга и от хейта. Пекин наистина има повече топки, факт.

# 1 160
Никой не е длъжен да ви дава обяснение защо си заключва профила. Всеки интелигентен човек би направил това предвид колко зли и неграмотни хора се вихрят под профилите. За някои хора хейтът е начин да се освободиш от неудовлетворението в собствения си живот. Други стават по-високи в собствените си очи като стъпят върху някого. И така.
Темата стана лов на вещици. Грозна работа, но такъв е капацитетът, за съжаление.
Нямам намерение да споря или да променям ничие мнение. Искам от сърце да пожелая всеки да има в живота си повече от хората, които харесва покрай себе си! Аз искам много калинки, че и някой и друг " чичак" зад гърба си. Това са моите хора🐞🫶
А ако капацитета ни ти позволява да се срещнеш с последиците от характера и действията си- интелигентните хора са го казали- който го е страх от мечки да не ходи в гората😉😆

# 1 161
Мисля, че открихме един от двата фена на Миро, гласували в анкетата. Другият сигурно е самият той. Аз се чудя защо се пишат празни приказки, сякаш ще променят мнението на 99% от съфорумците. Ама да си правим вятър на устата.

# 1 162
  • В Града на липите
Според мен Миро ни дразни най-вече с това, че е силен играч, а се скатава.
Сторилайнът му въобще не е на победител. Ако проследим играта му дотук, няма нещо, с което да изпъкне. Беше забъркан в най-неприятните от зрителски интерес коалиции, при тези качества, които има, не се изявяваше и раздаваше, а кротичко си добута до финала. Единственото, с което блесна, е участието му в Томигейт и продължителното му стоене на блатото и изолатора. Както и с женските коалиции, които според мен използваше за прикритие и за бъдещи бушони.
Зрителите искат герои, някакви луди глави, които са над нещата и не на всяка цена, и най-вече са верни и последователни. Искат хора, които да предизвикат емоция, да те залепят за екрана, да те накарат да се усмихнеш или да те изкефят на макс. Калин няма вина, че попадна в сезон, в който харизмата му отвява останалите. (Сори Чикаго Heart Eyes ) Просто блести и това е. И не, не е съвършен, има си кусури. Да, понякога ми е неприятно, че си прецаква победите, както беше снощи, но това си е той и неговият начин. Както и начинът на Миро.
Феновете на Игрите обаче неминуемо ги съпоставят и е ясно кой печели вота им. А и, както знаем от древни времена, публиката обича смелите, затова и няма как да харесаме човек, който иска да си купи имунитет срещу най-слабия играч и да изпрати някой да му отстрани силните, за да му е лесно накрая. Сигурна съм, че не е лош човек, че е много по-силен от това, което показа, но характерът му не ме кефи, и това е.
Всеки да си харесва любимците в крайна сметка. Моят компас сочи към Калин.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 09:34 от hrissi_sz

# 1 163
Никой не е длъжен да ви дава обяснение защо си заключва профила. Всеки интелигентен човек би направил това предвид колко зли и неграмотни хора се вихрят под профилите. За някои хора хейтът е начин да се освободиш от неудовлетворението в собствения си живот. Други стават по-високи в собствените си очи като стъпят върху някого. И така.
Темата стана лов на вещици. Грозна работа, но такъв е капацитетът, за съжаление.

Много тенденциозни мнения. Значи който харесва доблестния Калин, е в тълпата - масовка без капацитет? А който харесва мишкуващия Миро, е способен да намира трюфели и блести с мнение, открояващо се на общия фон? Дооообре

Харесвайте си когото искате, ама дайте да не се определяме кой какво колко.

# 1 164
Двойният аршин се вихри тук. От деветдесет кладенеца вода вадим, за да докажем, че няма как Мирослав да спечели, още повече честно. Въобще тълпата си е заплюла Маугли за победител и не признава друг.
Виждам, че някои са много наблюдателни. Победителят е с жълт екип. Значи със сигурност не е Миро. И за какво беше целия хейт? Всеки е искал да влезе в игрите. Когато му се отвори възможност, влиза. Един шанс дават. Ако жена ти е бременна точно тогава, трябва да се откажеш, защото така ще се издигнеш в очите на сульо и пульо от форума ли? Въобще, какви са тия локуми, дето се разтягат тук. Нищо общо с реалността.
Миро е всичко друго само не и слаб играч. Изключително добре си владее тялото. Ако някой не е забелязал. Има профила на победител. Ако нещо го прецака, ще е флегматичността. Двамата с Траян са на едно ниво, но Траян е по-бърз и би спечелил с бързина. Миро би спечелил ако се изисква повече прецизност.
Хем искам да спечели Траян, защото ми е най-комплексен, хем ми се ще Миро да ви натрие носовете. Обаче темата ще се удави в плюнки и ще стане супер гадно.

Двойният аршин е само в очите на тези, които подкрепят Миро скатавката. Както любезно нарекохте тук пишещите Сульо и Пульо, аз поне не съм чела някой да твърди, че той е слаб играч, само, че е голямо шубе. Именно начинът по който Мирка стигна до финалите, където показа, че всъщност е добър колкото и останалите мъже накара хората тук, и не само тук да го презират и хейтят. Защото тази стратегия е присъща за жените в ИГ, тъй като те наистина нямат друг шанс да пробиват напред колкото и да са силни. Ако беше играл като истински мъж никой нямаше да го хейти, поне аз не бих. Преди него почти същия хейт изяде и Иван.Та вината си е тяхна, че хората не ги харесват и двамата. Като е толкова добър, защо му трябваше цял сезон да се крие като мишок под полите на жените ? На вас лично това харесва ли ви ? Одобрявате ли схемите му Калин да му разчиства пътя от силните мъже, за да може той да попадне във финалната тройка, която ако може да е с двете жени ? Защото аз не му вярвам, че искаше на финал да е с Дино и Траян. Та Пекин и Ръждавичка, че дори и Радостина показаха повече смелост от т.н "победител". Готов да прегази всеки в името на голямата цел, но не с игра, а с интриги, които го били уморили видиш ли, защото вече не ги прави единствено той. Именно заради това не е харесван, няма и да го харесат, дори да се окаже, че всъщност е най-добрия. Справка - Мартин Императора, все още е освиркван, а той поне не се криеше зад жените. И Алекса използваше жените, но поне не го беше страх да излезе да се бие. Ами тогава да му е честита победата на тази цена, щом го устройва, какво повече да кажа.

# 1 165
Ето, значи можело да има и смислени коментари в темата, не само грозни епитети и обиди, и ровичкане в личния живот на хората. Не харесвам Миро защото така и така. Ама защо си оставил бременната жена е егати гнусния довод.
Аз ще напиша защо не ми допада Калин. Виждам едно младо момче, с поведение на аутсайдер, което беше взето под крилото на чичо Алекс и постепенно имиджът му започна да нараства. Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките. Вероятно и участниците този сезон не могат да повярват как дръпнатия, вечно спящ и смотолевящ думите Калин стана звездата на сезона.
Факт е обаче, че този сезон са ги събрали наистина незабравими образи. Само дето пъзелите са за три годишни, ама хайде, важното е шоу да има.

# 1 166
  • София
Трябваше да оставят Миро и да иде пак Траян, т.е. Миро вместо Алекс. Така се рискува само един от коалицията - Траян, а и нали целта му е да вземем грошовете, така че трябва да победи така или иначе.
Защо изобщо купуваха гласове ?
Този Чикаго много силен!
Калин отново беше готин, нищо че падна от коловете 🩵 Ама то се оказва, че и тези вътре са му фенове!🙂
При общия брой гласове - 11, нямаше как да отидат Миро и Траян. 4 гласа за Алекс и оставаха 7, които няма как да се разделят между Траян и Миро и да са по повече от 4. За такава схема голямата коалиция трябваше да купи още три гласа - 4 за Алекс от М. и Р., 5 за Миро и 5 за Траян. При елиминиране само на един тази схема би била горе долу оправдана, но при двама категорично не, защото коалицията обеднява тотално на фона на Миро, ако вземе че бие Траян. Но всъщност с удоволствие бих гледала двубой между тях.

# 1 167
Aлекс е прав за максимално разтваряне на гредите в тази битка. Допълнително - ръцете отгоре е добра идея - сваля малко от тежестта върху ходилата.
Траян и Калин не бяха ги разкрачили и това ме нервираше (че зорлем си правят по-трудно)

Алекс за Чикагото и Дино:
-Имунитета отива в Стара Загора

Алекс за Дино и Траян:
-Те и двамата са му фенове на Калин. Особено Дино - той е влюбен в Калин повече отколкото Ники.

# 1 168
  • София
Аз не харесвам Миро, заради начина по който играе и драпа към финал. Това, че е оставил бременната си жена добавя некрасиви краски за мен. Тя може да няма нищо против; да, ако спечели ще са им нужни парите, на кого ли не биха били, но въпреки това... моментът е деликатен. Тяхна работа си е какво са решили, но в предимно женски форум, с насоченост към майки и бебета, няма как този факт да се подмине.

# 1 169
Алекс уж е доста проницателен, но или Дино и него е успял да заблуДЖи, или го е казал просто напук това за влюбеното, за спорта Миро да не е прав.

Общи условия

Активация на акаунт