💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 51 901
  • 1 239
  •   154
Отговори
# 1 215
Ивайло им изнесе много от битките на племето.
Не е перфектен, той и Кристиан каза че си има тъмна страна, но заслужаваше финал поне според мен.
Ходеше постоянно и на капитански и на елиминации.
Беше зверски контузен и въпреки всичко успяваше, имаше истинска воля.
Ама иначе Миро като чуе елиминация и изтръпва горкия, ами това не е нормално.
Той цял сезон крои стратегии ама но като се обърнаха нещата не е много приятна ситуцията

# 1 216
  • Be realistic - plan for a miracle.
Миро е такъв: "с криене зад женски поли и без битки стигнах дотук и сега ТРЯБВА да ме пуснете напред до финала, пуснете ме дееее, искааааам..."

# 1 217
  • Bayern
просто има вайб на социопат, неприятен, въпреки, че реално не е грозен. Нещо в очите - тъмно и гаднярско, пресметливо и подмолно, което не може да прикрие нито с думи, нито с усмивка.

Благодаря ти за това описание на Миро!!! Облече мислите ми с думи, които някак не успявах да намеря... Снощи на съвета го даваха Миро доста често докато коментират и той пускаше една тънка ехидна усмивка, леко поклащаше глава тип "ще видите вие" и този черен поглед... буквално ми приличаше на човек, който ще вземе ножа и ще ги убие докато спят. Според мен Миро много се прикрива, всичко е пресметнато и се сдържа да не избухне. Таи много злоба и неприязън към другите, най-вече към Калин... наложил си е да се държи до край и да не поаказва яда, който има в себе си, но очите и лицето го издават.
Още помня ехидната му усмивка на съвета, на който пратиха Ивайло и Калин на елиминационна, колко удобно  и на завет си беше зад Пекин...
Освен всичко изброено мен ме дразни и хленчещата нотка в гласа му Grin

# 1 218
Аз имам само един коментар, за да ми се оправи вкуса преди обяд.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:57 от victoria vassileva

# 1 219
  • София
Значи, да си кажа за Калин, че сезонът свършва и темата ще замре, а аз още не съм си изказала фенското мнение за него. Flushed
Започнах да гледам сезона едва от втората седмица — не бях гледала визитки и изобщо не бях ориентирана кой кой е - герои, отбори, локации, изобщо нула представа дали ще се хвана да го следя сезона... И в един момент мернах Калин, при това дори не го даваха в близък кадър. Моташе се в миманса и веднага констатирах, че това момче има невероятна външност.
Аз съм му кака, леля дори, но в моя живот съм виждала лица: в киното, рекламите, какво ли не... обаче това лице просто се отличава. Трябва определено да се лансира в моделството, без никакво съмнение.
А след това, когато се показа и като играч, и като характер… не е случайно, че всички са влюбени в него.
Прекрасен е!

# 1 220
Страшен шамар е противник да ти клекне, за да победиш! Казвам го като спортист. Особено пък при мъже. Пък ако ще и половин кралство да е наградата! Мисля, че от останалите има само един, който няма против подарена победа( и това не е Радостина).

# 1 221
Аз още от визитката му останах супер впечатлена и знаех, че  този участник има много за показване. Надявах се да не го оставят в сянка именно заради скромността му, но се радвам от развитието на нещата.

# 1 222
Ей сега вече ще правя волни съчинения по картинка, който ме изтърпи - благодаря!

Търся логика в победителя Миро.
Единственото, до което успях да стигна е следното: Мирката е победител (дали само с парите от победата, дали +допълнителни компенсации), за да покаже, че и основно чрез коалиции (разбира се допълнение към все пак някакви физически качества) може да се победи. (Първи сезон гледам и то не цял, та не знам какво е имало преди и дали вече се е случвало - надявам се не, че е недостойно според мен)
Та, това + рекламата на 'официалните треньори', която правят, ми изглежда просто като да искат да осребрят шансове за допълнителна печалба. Вярвам, че титлата 'официален треньор' се придобива на база процент от прохода. С две думи, нашите треньори ще ви подготвят за победата. (С това не казвам, че Миро се е готвил при техен треньор, но подкрепи, коалиция създадена от тях.

Заклевам се друго смислено не можах да измисля Joy

# 1 223
Калин ако не спечели, ще е заради безразсъдство като снощното. Така предполагам аз.

# 1 224
Калин ако не спечели, ще е заради безразсъдство като снощното. Така предполагам аз.

Подкрепям!

А за финал са ни подготвили 'великата битка' на герой срещу злодей и който победи. Съответно Калинката губи заради своя грешка, а не защото противникът е по- силен

# 1 225
И от мене благодарности, че ми облякохте мислите с думи!
просто има вайб на социопат, неприятен, въпреки, че реално не е грозен. Нещо в очите - тъмно и гаднярско, пресметливо и подмолно, което не може да прикрие нито с думи, нито с усмивка.

Благодаря ти за това описание на Миро!!! Облече мислите ми с думи, които някак не успявах да намеря... Снощи на съвета го даваха Миро доста често докато коментират и той пускаше една тънка ехидна усмивка, леко поклащаше глава тип "ще видите вие" и този черен поглед... буквално ми приличаше на човек, който ще вземе ножа и ще ги убие докато спят. Според мен Миро много се прикрива, всичко е пресметнато и се сдържа да не избухне. Таи много злоба и неприязън към другите, най-вече към Калин... наложил си е да се държи до край и да не поаказва яда, който има в себе си, но очите и лицето го издават.

П.с. Томи е същия като Миро и е видно сега как се излага в соц. мрежи...

# 1 226
Калин е човек, който живее в хармония с природата, далеч от шума на днешната суета и меркантилност.

И точно това го прави толкова различен. Според мен самият той изобщо не е очаквал да бъде толкова харесван, което пък го прави още по-симпатичен в очите на публиката.

Иначе за мен Калин има визия на фотомодел, но той самият е толкова далеч от тези неща...

# 1 227
Знае си Калин,че е с атрактивна външност , то трябва да си сляп да не забелеш очите му и въобще чара. За всички е странно,че повечето млади и красиви са опериране от скромност  някак е естествено да се използва този бонус в живота за да се налагат над другите. А Калин не се показва като такъв , иначе и той си знае,че е хубавец, нали има огледало 😜, пък и 💯  го зяпат като влезе някъде, то се усеща.

# 1 228
Калин се е записал за участие в игрите за адреналина. Ако нямаше никаква награда щеше да е един от малкото, които пак да искат да участват, та даже може би и щеше да плати такса за участие. Победа не му е на всяка цена, то си личи в самата му игра - хич не се трогва от загуба, даже му е смешно. Та ако загуби на финала - знаем защо. Вчера как се смееше - "тамън ме похвалиха и аз се изложих".
За характера му - то си личи от луната, че е интроверт, с познати и харесвани хора се отпуска, иначе е малко наблюдател и статист (за мен не е лошо качество, аз съм същата). И хич не обича да го хвалят, вчера гледаше като гърмян заек и искаше да се скрие под масата, докато всички обясняваха как е най-добрия. Ако не беше с тен, все щеше с червени бузи да си ходи. В тоя ред на мисли - дитирамбите на Алекс повече вредят на образа му, отколкото да помагат. Но Алекс си го осинови в тая игра, брани го като майка орлица, аз им се радвам на приятелството.

Стратегията на предаването за Миро при мен дава резултат - започна да ми става мъчно за него. Участниците трябва да се научат, че българската публика не харесва стратегии и пресметливост. Сами се правят мразени. Иначе той е като тиха вода, която не можеш да разбереш колко е дълбока, не знаеш какво има отдолу. Малко е като аватар образа му, не е типичен злодей. Просто безличен. На битката с Йоана ми беше симпатичен колко е спокоен с нея, не я припира или напада. Но след това с тая социална игра и тия коалиции, които си избра, се закопа.

# 1 229
На лаптопа на Николета се видя всичко. Миро не разбира защо е обвиняван в подмолност и през зъби процежда "кога стана "любов моя", не съм знаел..." Явно си е мислел, че ще излезе героят на жените - цял сезон покрай тях се върти и е вярвал, че няма да забележат как сменяше приемниците и ги изпрати една по една. А Калин е фаворит дори на хора, които му бяха опоненти. Миро не можа да спечели даже и онези, с които игра. Изключвам вялата подкрепа от Томи и Шопа, които в играта го смятаха за бушон, ама сега го хвалят по друга линия. Голям трън им е Калинката, в здравето им бърка. Толкоз мускули, стратегии, лоши погледи и перчене за нищо. Тоя неблагодарен народ харесва ненапомпания, рошав пещерняк, който играе за кеф и няма преса. Трагедия!

Общи условия

Активация на акаунт