💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 49 805
  • 1 200
  •   152
Отговори
# 1 185
  • Някъде там...
Племето на аутсайдерите, шашавите, откачените и т.н. всъщност даде най-много финалисти. Цели 4. Simple Smile
Да си различен всъщност е хубаво. Да, не се вписваш лесно, носи ти трудности, но пък се открояваш на общия фон.
Обичам различните! Blue Heart

# 1 186
“ВСЕКИ КОЙТО СЕ ДОКОСНЕ ДО КАЛИН ГО ХАРЕСВА”
Пък било то и общак 😉
Общак явно вече е синоним на добряк Grinning

# 1 187
  • Буркина Фасо
Според мен Миро ни дразни най-вече с това, че е силен играч, а се скатава.
игрите са като спорта. при по-дълги разстояния на бягане силните, шампионите гледат да са по средата или в края на групата. към финала се активират и побеждават понякога с голяма разлика. тактиката е такава. Grinning

# 1 188
Според мен Миро ни дразни най-вече с това, че е силен играч, а се скатава.
игрите са като спорта. при по-дълги разстояния на бягане силните, шампионите гледат да са по средата или в края на групата. към финала се активират и побеждават понякога с голяма разлика. тактиката е такава. Grinning

Ама той да беше в средата през сезона, ок. Миро беше в края, невидим и изведнъж взе да скача на главите на играчите и няма съдия да го дисквалифицира, нищо че след него само разруха. Счупи вратовете на всичките си съюзници. Миро е най-лошия съюзник. Нито 1 играч, докоснал се до него, не оцеля.

# 1 189
Ето, значи можело да има и смислени коментари в темата, не само грозни епитети и обиди, и ровичкане в личния живот на хората. Не харесвам Миро защото така и така. Ама защо си оставил бременната жена е егати гнусния довод.
Аз ще напиша защо не ми допада Калин. Виждам едно младо момче, с поведение на аутсайдер, което беше взето под крилото на чичо Алекс и постепенно имиджът му започна да нараства. Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките. Вероятно и участниците този сезон не могат да повярват как дръпнатия, вечно спящ и смотолевящ думите Калин стана звездата на сезона.
Факт е обаче, че този сезон са ги събрали наистина незабравими образи. Само дето пъзелите са за три годишни, ама хайде, важното е шоу да има.
Хм, използваш за Калин точно похватите, които смяташ за грешни спрямо Мирко.
Но да, може би защото възприемаш себе си като елит, а останалите съфорумци като безкапацитетна тълпа. Не само грешна оценка, но и грешна самопреценка.

# 1 190
  • София
Засега във Фаза 3:
Чикагото е с 2 победи от 3 битки!
Миро 1 победа от 2 битки
Алекс е 0 от 3
Траян, Дино, Калин и Радостина са от 2

# 1 191
Много се смея и аз с колегата Vanne 😂😂😂

Vanne,шегуваш се, нали, то бива различни мнения ,ама ти си единствен/а. Някак всички са на обратно,ти - натерсене 🤔😂

Аз пък изобщо не съдя Миро за бременната му жена , вероятно така са си решили като семейство , даже може тя да е настоявала да отиде за парите ,откъде да знам.

#Сезона на Маугли 👌❤️🙂

# 1 192
А защо никой никога не би помолил Мирката да го занесе до някъде, да му направи кафе или каквото и да било???
Защото никой не го харесва дори от участниците, а това вече е жалко за него!

Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките.

JoyJoyJoy Това ще да е някаква шега!! Честно плача от смях... Joy Гизи и Николета базикаха Калин за кафето и Малдивите, защото го харесват като мъж. Млади хора, харесват се, закачат се... определено не е, защото са го взели за общак Joy А това, че искат да им удря едно рамо в битка означава, че му имат доверие и го смятат за силен и добър..  боже, боже... не мога да повярвам, че налага да ги обяснявам тези очевидни неща... но като за Сульо и Пульо явно се налага Grinning в желанието си упорито да защитите Мирцата, просто се излагате... Да се обижда Калин е абсурдно... но давайте!!! На мен ми е изключително забавно Joy

# 1 193
  • Някъде там...
Vanne е решил да е различен. Stuck Out Tongue Winking Eye Аутсайдер в темата. Не го оценяваме достатъчно.

# 1 194
Ето, значи можело да има и смислени коментари в темата, не само грозни епитети и обиди, и ровичкане в личния живот на хората. Не харесвам Миро защото така и така. Ама защо си оставил бременната жена е егати гнусния довод.
Аз ще напиша защо не ми допада Калин. Виждам едно младо момче, с поведение на аутсайдер, което беше взето под крилото на чичо Алекс и постепенно имиджът му започна да нараства. Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките. Вероятно и участниците този сезон не могат да повярват как дръпнатия, вечно спящ и смотолевящ думите Калин стана звездата на сезона.

Всъщност доста от нас са писали в детайли защо не харесват Миро без да наблягат на обидите, а единствено на показаното в играта. Безпредметно е да се твърди, че само разхвърляме епитети, но явно така е по-лесно да си докараме нещата до черно-белия спектър и да си напаснем аргументите. Лошо няма, но някак безсилно идва.
https://bg-mam.ma/p/1832608/50525411

Да обобщя, доводите за Миро са гнусни и епитетите неподходящи, но същевременно да се нарича Калин аутсайдер, смотолевящ, общак, Маугли и т.н., си е абсолютно в реда на нещата. Разбрах.

Калин явно не е бил в полезрението преди голямата уста на чичо му Алекс да го постави там. Ясно. Да се чудиш как ние, които симпатизираме на Калин от септември, сме го забелязали тоя спящ дръвник. Нито веднъж не е печелил, не е показал уважение, отборен дух, не е правил игрова стратегия, не е бил ключов за племето си - нье. Добре, че Поразяващата уста чичо Алекс ни го показа. Аха, и един мармот...

Изобщо тоя общак всеки го взима на подбив, ама никой не ще да се изправи срещу него. Сигурно защото прави хубаво кафе и защото чичо Алекс ще насмете провинилите се, не за друго. Само един куражлия Миро твърдо застава срещу него и няма търпение...да изпрати някой друг да ошета общака.

Аз разбирам, че продуктивна дискусия се получава с разнородни мнения, но нужно ли е да са лишени от всякаква обективност и логика? Нямам избор освен да го приема като комично облекчение. И от това трябва да имаме тук.

# 1 195
  • София
Безумно е да се твърди, че Калин е станал звездата на сезона заради защитата на Алекс или сценария на продукцията. Expressionless
Това е изсмукан от пръстите довод, колкото да се намираме на приказки. Като тези на Миро.

Абсолютно, подкрепям с две ръце!
Тук си харесахме Калинчо още от началото. От визитката дето се вика, въпреки че се завира по пещери и виси по кранове, което ме ужасява.
Интересно ми самият той дали е очаквал да бъде толкова харесван и дали е получавал толкова любовни обяснения преди да го покажат по телевизора Wink На мен ми се вижда срамежлив и затворен, неудобно му е да слуша такива хвалебствия за себе си, ама май взе да посвиква, снощи си хапваше спокойно докато на масата до него го обсъждаха. Голям айляк, иска ми се и аз да бях толкова спокойна.

За правенето на кафета и т.н. - продукцията го накара, за сеира и за рекламата на марката, какво не е ясно? Мълчалив бил, ама като каже две думи са на място. Леко се притеснявам, че всичките тези хвалебствия ще му размътят главата и разконцентрират на финала, ама уроци, ще си ги научи.

На Миро съм бясна, че играч с неговите възможности, физика и сила лиши нас зрителите от красиви битки, и ни предложи мрънкане, скатаване и злоба. Убива игрите такова поведение, сори! Можеше да бъде харесван и да има повече от двама фена, ама... Не вярвам да си е струвало да стане победител на цената на това да се превърне в посмешището на републиката. Никой не му е виновен.
С #lo6omie това е резултата.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 10:51 от January_

# 1 196
  • София
За мен пък това, че е зарязал жена си в напреднала бременност беше главният довод да го сложа в черния списък.
Голямата страст и емоция, която не може да изчака една година, мерси. Не че е останала жена му сам-сама без близки, сигурна съм, но разните дребни неща и грижи от ежедневието трябва да си ги поема и организира сама. Много мило.

Алекс изобщо не съм го заобичала покрай ПекинА, защото аз нея я харесвах - силна, овладяна, интелигентна. Алекс, за разлика от Мирко, показва вярност и подкрепа към близките си и желание силните да продължат напред. Точно обратното на нашия "герой", който използва и захвърля околните според личната си изгода.

За Калин няма и да коментирам, то е смешно. Grinning

# 1 197
  • Буркина Фасо
За мен пък това, че е зарязал жена си в напреднала бременност беше главният довод да го сложа в черния списък.
е, той ли ще ражда?
все пак е отишъл да изщара пари.

# 1 198
Мен лично ме е яд за образа, в който вкараха  Калин, защото в общи разговори, когато забравя за камерата, казва доста повече от две изречения на кръст и то доста смислени. Точно на него и на Мирослав им личи, че не се отпускат пред камера и може би това е донякъде, защото и двамата през първата половина на предаването въобще не ги отразяваха. А че Калин е харесван от страх Алекс да не ги погне, е смешно. точно Николета е пример за обратното в единствения момент, когато реши да мисли сама. Случката с кафето е показателна, защото беше с идеята да го завърти на малкия си пръст, нали делят стая, а той ясно ѝ показа, че няма да стане. Изкараха го като идиот, че не е разбрал какво иска принцесата, но всъщност той ясно ѝ показа, че може да се пробва да върти номера с друг. Сега, колко от това е режесирано и колко не е, няма как да знаем.
За мен лично образът на Мирослав си остава  непълен. Да беше играл злодей докрая, поне щеше да е последователен. Злодеите не ги обичат, но когато показват сила и непреклонна воля, могат да предизвикат уважение. Аз си представям, че Мирослав е израснал с американския Сървайвър и има идея как да се добере до финала по прекия път, без излишни рискове. Може би това работи на онзи континент, но няма как да стане в България, Дяволо много добре описа какъв злодей евентуално, но с много въпросителни, би спечелил симпатии. И пак всичко опира до смелост и да застанеш зад своите. А картинката вчера, хайде да ме добутате до топ пет, ама аз сега петият в коалицията ли съм, при положение, че отсреща ти казват, че не харесват играта ти, беше, хайде да не използват силна дума, ще кажа патетична. Точно Траян му каза в прав текст, че няма да гласува за Калин и нямаше нужда да извърта. Дино може да е обещавал много неща, но забрави, че Траян си има достойнство и то е по-силно от приятелството им.
На мен лично Алекс ми идва в повече и смятам, че извън крилото му Калин щеше да е много по-интересен образ, но на продукцията ѝ трябва някой да запълва безкрайните минути между две битки. Имаше няколко силни момента Алекс, но се надявам, ако има възможност наистина да даде път на младите/ Траян и да отстъпи.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:02 от sunrise_sunset

# 1 199
Отдавна бях писала, че ако Миро играеше като мъж и се беше заявил като силен играч, можеше и да ни е симпатичен. Нямам намерение да разтягам локуми защо не харесвам Миро и да защитавам мнението си. Масово зрителите са видяли какъв е Мирко и не го харесват. Писано и изписано много по темата.

Общи условия

Активация на акаунт