💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 50 059
  • 1 209
  •   176
Отговори
# 1 170
  • Някъде там...
Безумно е да се твърди, че Калин е станал звездата на сезона заради защитата на Алекс или сценария на продукцията. Expressionless
Това е изсмукан от пръстите довод, колкото да се намираме на приказки. Като тези на Миро.

# 1 171
Виждам едно младо момче, с поведение на аутсайдер, което беше взето под крилото на чичо Алекс и постепенно имиджът му започна да нараства. Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките. Вероятно и участниците този сезон не могат да повярват как дръпнатия, вечно спящ и смотолевящ думите Калин стана звездата на сезона.
аз мисля че всички от феномените са избрани да са аутсайдери или поне хора които аудиторията би намирала за странни. Аз лично не намирам Калин за странен. Също повечето от ситуациите са изцяло създадени от продукцията и на тях им е пределно ясно как ще реагира публиката. За участниците също е очевидно че той ще е героят поне по-хитрите виждат как ги подбутват редакторите. Дори вчера дадоха синхрон с Алекс който обяснява как Калин ще има много фенки Smile Фенщината по Калин е може би леко странна но реалния проблемът е хейта по останалите участници. Също във форум пълен с жени да обясняваш как едфи коя си стратегия е долна и подмолна и само жени се възползват от нея... яйкс Grin

# 1 172
Ето, значи можело да има и смислени коментари в темата, не само грозни епитети и обиди, и ровичкане в личния живот на хората. Не харесвам Миро защото така и така. Ама защо си оставил бременната жена е егати гнусния довод.
Аз ще напиша защо не ми допада Калин. Виждам едно младо момче, с поведение на аутсайдер, което беше взето под крилото на чичо Алекс и постепенно имиджът му започна да нараства. Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките. Вероятно и участниците този сезон не могат да повярват как дръпнатия, вечно спящ и смотолевящ думите Калин стана звездата на сезона.
Факт е обаче, че този сезон са ги събрали наистина незабравими образи. Само дето пъзелите са за три годишни, ама хайде, важното е шоу да има.
Само ще напомня играта с лодката😁 Да ти е приятно с някой, да разчиташ на него, да може да се шегувате- странно определение за общак😂 И нямам идея за другите, но мен Калинката ме грабна мнооооого преди Алекс или който и да е да почне да говори за него. 🐞🫶

# 1 173
  • Берлин
Наблюдавам, че от вчера се е активизирала леееека кампанийка в защита на онеправдания, неразбрания, ,не конфликтния, не подмолния Незабелязан. То не бяха забележки какво и къде снима Калин (никой не е длъжен да възпитава децата ни вместо нас) , не беше, че не бил емпатичен (преди да пишете проверете какво значат думите) , набляга се, че бил Маугли ( завършил хубаво столично училище, свирещ на пиано, фотограф и отсреща еманацията на цивилизацията от Канада не доизкласила сред престъпниците) .
Пропусна и клъвнат от пчела /по Дино/ 🤣🤣🤣

# 1 174
Мда, Джино говори на дЖиалект, който може да се чуе напоследък еДжинствено от бабичките по селата У СтарозагорскУ.

# 1 175
Безумно е да се твърди, че Калин е станал звездата на сезона заради защитата на Алекс или сценария на продукцията. Expressionless
Това е изсмукан от пръстите довод, колкото да се намираме на приказки. Като тези на Миро.
сценарият тотално работи за изграждането на герои. Можеш сама да проследиш мненията за алекс през темите и анкетите и как изеднъж стана любимец след като победи злото Пекин.
Аз лично се съмнявам Калин да е доволен от образа който му изградиха... според мен се чуди в коя пещера да се скрие

# 1 176
Аз не харесвам Миро, заради начина по който играе и драпа към финал. Това, че е оставил бременната си жена добавя некрасиви краски за мен. Тя може да няма нищо против; да, ако спечели ще са им нужни парите, на кого ли не биха били, но въпреки това... моментът е деликатен. Тяхна работа си е какво са решили, но в предимно женски форум, с насоченост към майки и бебета, няма как този факт да се подмине.
А аз не го харесвам заради чисто човешките качества, които показа. Пекин, Радостина, Траян, Чикагото и доста други също не ми харесва каква стратегия са избрали, но ги уважавам като играчи.
За другия- мазна усмивчица и гушнати коленца, едно приятелство да не можеш да започнеш, един път не съм го видяла да се зарадва на нещо... изключвам моментите, в които някой е бил прецакан или е успял да мине под радара. Е кое да харесам и да уважавам?! А колкото до представянето на терен- факт е, че е подготвен физически и до там🤷‍♀️

# 1 177
Да си аутсайдер, не е непременно равносилно на това да не си харесван. Аутсайдер може да си, защото си интровертен, или не споделяш възгледите, начина на мислене и поведение на масата и останалите все пак да те харесват, понякога именно, защото си различен. Едва ли са изненадани участниците, при все, че масово е харесван от останалите (поне по техни твърдения), но повечето изглеждат искрени.
За вчера, лаптопа на Николета беше и за мен приятна изненада и, може би първия път, в който я чувам да си изрази мнението, без да повтаря нечии думи. Значи, може и да мисли, когато иска.
За битката, всички издържаха повече, отколко очаквах, особено Чикагото. Наистина изобщо не ми беше фаворит в тази изометрия- браво, за което.
За съвета, критика имам само към харченето на грошове, беше малко излишно. За доброволното отиване на Траян на елиминация, не мисля, че е лош ход. Ако беше Миро, дали щеше да е двойна или единична, не се знае, но със сигурност щеше да забогатее достатъчно, за да си подсигури спокойно финала. Защо да му дават тази опция? Съгласна съм с Траян, че на този етап много, много няма значение дали ще отпаднеш днес или утре. Във финалната фаза си, понякога като се целиш в топ 3, се налага да направиш рисков ход. Аз не вярвам той да загуби срещу Алекс. Втория за жалост, вече ще е и поизморен. Мисля, че и самия Алекс осъзнава, че шансовете му за топ 3 не са големи, може би няма и амбиция да стига до там. Той вероятно се намира по- напред, отколкото очакваше. И сам си каза, че предпочита загуба от силен опонент, вместо спечелена битка срещу слаб. На някои хора, просто първото място не им е фикс идея. Та, не мисля, че са се наиграли. Опитаха да оптимизират ситуацията, давайки двоен шанс на своята коалиция да спечели грошове, вместо двоен шанс на Миро и Радостина да се бетонират.
Примерно, Ръждавичка много по- лошо се прецака с това капитанство на крачка от финалите. Трябваше да си даде задна и да иде друг, можеше да е финалист сега. Но риск в последната фаза, особено ако имаш шанс да ти донесе повече дивидент при благоприятни обстоятелства, за мен е оправдан.
Жалко, че не продаде Ралица имунитет за 200 гроша. Аз съм сигурна, че Миро щеше да го купи. И щеше да занули касата на практика за нищо, тъй като другите така или иначе бяха решили да не го пращат на битка днес.

# 1 178
  • Някъде там...
Алекс стана любимец далеч преди да изиграе ключова роля в разбиването на женската коалиция. Още когато имахме Ф4. Simple Smile Както каза Дино, той има най-голям прогрес от началото на игрите. И този прогрес не е само на арената.
Не виждам какво му е на образа на Калин. Все така светъл си е. Simple Smile Много от хората му станахме фенове още от визитката. И в периода, в който масово не харесвахме Алекс.

# 1 179
Никой никога не е казал, че Миро е слаб на терен. Но образът му на голямо шубе си го направи той!
Много ме ядоса разговора им след съвета- Алекс не знаел, че Мирката винаги хвалел Калин. А че винаги го номиниряше, а? Алекс трябваше да го пита- ти номинираше ли го винаги, когато бяхте в жълтото племе? Амаха!
Сам си изгради образ на мижитурка, скатавка, фикус. Сега да си носи последвията!
А Калин е слънце! С каква самоирония и усмивка е винаги, дори когато губи. Вие виждали ли сте реакцията на Миро, когато загуби и тази на Калин? То това е повече от показателно, кой какъв човек е!
Иска ми се Траян да победи, иска ми се и Алекс да му помогне да победи.

# 1 180
Другите участници видимо го взимат за общак и го бъзикат, но знаят че ако прекалят чичо Алекс с голямата уста ще довтаса и ще стане лошо. Калине, направи ми кафе. Калине, занеси ме до стаята. Калине, заведи ме на Малдивите. Калине, ела да удариш едно рамо в битките.

JoyJoyJoy Това ще да е някаква шега!! Честно плача от смях... Joy Гизи и Николета базикаха Калин за кафето и Малдивите, защото го харесват като мъж. Млади хора, харесват се, закачат се... определено не е, защото са го взели за общак Joy А това, че искат да им удря едно рамо в битка означава, че му имат доверие и го смятат за силен и добър..  боже, боже... не мога да повярвам, че налага да ги обяснявам тези очевидни неща... но като за Сульо и Пульо явно се налага Grinning в желанието си упорито да защитите Мирцата, просто се излагате... Да се обижда Калин е абсурдно... но давайте!!! На мен ми е изключително забавно Joy

# 1 181
  • В Града на липите
Общак явно вече е синоним на добряк Grinning

# 1 182
+1 в клуба за "не харесвам Миро заради играта, която показа" или по-точно не-игргата.

Аз лично щях да се радвам най-много ако Калин спечели, факт! Но няма да се сърдя да е Траян, Дино, Чикаго, Алекс, Лапунов ако не беше отпаднал, Ръждавичка даже, Зъболекаря изглеждаше свеж.
Иво мисля беше добър играч, но аз лично не го исках за победител.

ОК съм с имперфектен играч. Но Миро...  той има физическите качества и показа най-малко от всички изброени според мен, защото се скатаваше. Та скатаващ се да не го усетят колко е силен, присламчващ се към който има сила- я Томи, я Пекин, я Дино, я Радостина. Миро има същата стратегия на жените- да се гонят силни, но не излезе от ден 1 да си каже, а мишкува между по-изявените, за да постигне целта си.

Защо не каза на Дино, че е играл с Пекин от ден 1 като влезе при сините? Той играе с Пекин още от както бяха зелени. Защото нямаше да може да се шмугне във финала. Защо не игра с Десислава? За да може да се шмугне на финала. Защо избра Калин да открадне? За да не е мишена, да използва Пекин и да се шмугне на финала. Защо не призна всичко за храната?....

Има още 100 защо-та. За 7 сезона такъв победител не е имало! Императора- ами знаехме от много рано как играе! Не се е крил. Алекса- изтипоса се като защитник на жените и си спази думата. Рълев... е Рълев Grinning Андрей пък още повече такова нещо не можеше да направи, той за това и в началото аха да изхвръкне.

Това е най-калпавия победител за 7 сезона. Добрин и Миро стигнаха по друг начин, ама не мога да кажа нещо лошо за тях. Добрин си стана заради продукцията, Миро тактически изигра ролята на добряк.

И за край, Калин бе станал всеобщия любимец още преди Миро да го открадне, къде преди да се покаже колко са близки с Алекс. Мисля много от нас очакваха да вземе Ръждачивка после Калин и не мисля очаквахме колко близки са всъщност с Алекс.
А аз честно казано се смях много Алекс като стана жълт. Това си бе най-якия стратегически ход на Калин. Видя какво правят и извика единствения човек, способен да депресира и психолог Grinning Не в десятката нацели, ами косъм на две от 1000- метра сцепи.

# 1 183
  • София
Скрит текст:
Е, тези саби са тайна.
Как така ще му ги дават пред Алекс???
Безумие.

Явно са им казали, че е забранено да говорят за тези саби. Ама той Алекс знае, това е достатъчно.

На мен ми е интересно, къде точно ще ги завре Чикагото, че да не видят другите как се връща със саби.Нито раница имаше нито нищо.

Е, всеки си има раница, ще си я носи.
Ама той досега не я носеше по съветите и ако изведнъж цъфне с нея, ще е много подозрителен. Grinning

За съветите е ясно.Аз говоря за това как се връща от арената в резиденцията.Тръгнаха си двамата с Алекс от арената по екипи и без раници.

Просто са ги оставили в буса.
Няма за какво да ги мъкнат на самата Арена.
Преди елиминационна битка всеки си стяга багажа така или иначе, просто в 90% от случаите не ги показват тези неща.

# 1 184
Ето, значи можело да има и смислени коментари в темата, не само грозни епитети и обиди, и ровичкане в личния живот на хората. Не харесвам Миро защото така и така. Ама защо си оставил бременната жена е егати гнусния довод.

Кое по-точно е гнусно?!
Че той сам се похвали?
Ще ме прощавате ама не е нормално за някакви кирливи пари да оставиш жена си в 8 месец когато най-много има нужда от подкрепа.
Това показва какъв човек си и на всяка цена да драпаш за тия пари защото си я оставил, голям мъченик, айде не мерси.
Аман от лицемери

Общи условия

Активация на акаунт