💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 63 794
  • 1 577
  •   577
Отговори
# 1 230
  • Bayern
Николета захапа ненужно Миро вчера на лаптопа - '' С подмолни игри и нечестни Входове не се стига далеч''.
Че тя точно така добута до топ 8 !!! На лаптопа можеше просто да каже кой е нейния фаворит, а не  да хвърля кал по Миро, още повече, че и нейната игра беше подмолна. Като цяло съм на мнение, че сбогуването трябва да е по-скоро дипломатично и възпитано, може да се подчертае фаворит без да вадиш кирливи ризи. Има Подкаст и интернет станици, в  които отпадналите да дават оценка на играта на другите участници и без това много неща лъсват след като изгледат предаването. Пример за позитивен лаптоп - Александра и Лапунов. На мен ми е кофти да гледам, когато някой бива нападан на сбогуване...

Реакцията на всички след обръщението ''любов моя''  Satisfied

# 1 231
  • София
Приседна му сокчето, хахах.

Фикусчето пак кърти с физиономия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 232
Отново сме станали неграмотни булита, виждам, но явно толкова ни е капацитетът.
Повечето тук боравят с неща, казани/показани от участниците и представени ни от продукцията. Разбирам да има критика, ако специално сме изровили секретна информация за живота на Мирослав и злоупотребяваме с нея, но не мисля, че сме прекрачили неговите граници. Обсъжда се това, което се споделя от участниците. В случая, Миро ни разкри личната си история - на колко години е заминал за Канада, за местата, в които е учил, за любовта с жена му, как тя очаква бебе, но въпреки това знае колко силна е мечтата му да е бъде в ,,Игри на волята", затова е подкрепила участието му, какви са хобитата и интересите му. Това и коментираме.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:20 от justt_love

# 1 233
За мен пък това, че е зарязал жена си в напреднала бременност беше главният довод да го сложа в черния списък.
е, той ли ще ражда?
все пак е отишъл да изщара пари.

Еееее, сега нали й купи диван 😁😁😁. "Струвала" си е излагацията.

# 1 234
Разликата...

# 1 235
Снощи забравих да пиша: По повод коментарите на някакви разбирачи за нивото на участниците тази година- рекорд на играта 18мин., подобрен неколкократно и от най- слабия останал🤘

# 1 236

Като се замислим, Калин се раздаваше на 100% само когато някой зависеше от него. На племенните битки винаги даваше всичко от себе си за племето, винаги беше този, който ще мине трасето два пъти. Последните седмици въпросът "Кой ще е на отговорния пост?" беше смешен. При капитанската на Пекин се раздаваше заради нея.
В индивидуални битки Калин повече се забавлява. Определено няма да си "остави ръцете и краката на арената", както каза Дечо. С Коеджикова и Кристиян не бързаше. С Николета и Пекин се смееше. С Траян и Ивайло също не беше оптимален на терен. Както сам си каза - друго е всички да зависят от теб. Определено е отборен играч. Гледам го в YouTube как се спускат в пещерите. Научен е да помага, всички са екип, няма врагове.
И все забравям да кажа, че родителите на нашето момче са участвали/участват в спасителни акции. Та това за какъв пример му е даван.

# 1 237
💯💯💯 И аз така мисля.
Битката е индивидуална (не зависят хора от него, само кръвното ми тук) и той ще и се наслади на макс, а няма да е "отговорен" пред друг и да падне. Не му е на всяка цена победата и си мисля, че вече му писна от схеми и "социална игра"
Калин ако не спечели, ще е заради безразсъдство като снощното. Така предполагам аз.

# 1 238
Тези реакции са доста показателни за самите хора. Всички се радват на посланието за Калинката, дори Рада, което показва какво мислят за него като човек. Миро е единственият с напрегнато, сурово лице. Толкова рядко се усмихва този човек, вечно нещо мисли и прекроява, вечно е кисел или неразбиращ отношението на останалите.

Реакцията на Калин на лаптопа на Николета е абсолютно същата както когато Павката го подкара на арената на онази кастинг битка. С кого ли не е спал в стая, даже и с Наталия. На Калинката му идва да потъне в земята, и тоя жест си е направо: Отиде коня у рЯката. Иди обяснявай, че нямаш сестра...Laughing

# 1 239
Свършиха ми лайковете 👍👍👍👍
Наистина по реакцията на мъжете към Калин можеш да прецениш кой колко е уверен в себе си, собствената си ценност и мъжественост. Примерите от снимката, Лапунов, Лъчо, Иво ....и другата група Мрънящия с вълци , Томиойл и Шопа някак не се чувстват с 😂 валидирано 😂мъжество в играта. А Калин си има една тиха увереност в собствените сили и хич му не е кой го оценява и кой не.
Тези реакции са доста показателни за самите хора. Всички се радват на посланието за Калинката, дори Рада, което показва какво мислят за него като човек. Миро е единственият с напрегнато, сурово лице. Толкова рядко се усмихва този човек, вечно нещо мисли и прекроява, вечно е кисел или неразбиращ отношението на останалите.

Реакцията на Калин на лаптопа на Николета е абсолютно същата както когато Павката го подкара на арената на онази кастинг битка. С кого ли не е спал в стая, даже и с Наталия. На Калинката му идва да потъне в земята, и тоя жест си е направо: Отиде коня у рЯката. Иди обяснявай, че нямаш сестра...Laughing

# 1 240
  • Пловдив
Ох, изчетох ви 😁
Да дам и аз моите 5 стотинки /докато ги има 😊/. Ами, не харесвам Миро, защото...не го харесвам. А харесването си е субективизъм, все пак 😎
Неприятен ми е на външен вид и грозно-злобен "вътрешно". Това ми стига.
Всъщност, смятам, че хора като него заслужават да общуват със себеподобни и когато паднат, да ги "ритат" такива, ама...

# 1 241
  • София
Снощи забравих да пиша: По повод коментарите на някакви разбирачи за нивото на участниците тази година- рекорд на играта 18мин., подобрен неколкократно и от най- слабия останал🤘
Аз имам силни резерви относно този "рекорд от 18 мин", след като по-рано смотания водещ каза "чисто нова игра" и после само "в Южна Америка стигнали до тези 18 мин". Тъй като съм гледам повечето сезони от оригинала (Колумбийския, който е единствения от Южна Америка), там точно такава битка не съм виждал: при тях подобната изометрия е на фиксирана стабилна платформа, като най-горните степенки са метални и буквално режещи кожата, и въпреки това е имало сезони в които са стояли доста повече от нашите 90 минути. Тепърва ще гледам мексикански сезони (макар че те не се водят точно от Южна Америка) дали там не са давали нещо подобно, но като цяло изобщо не им вярвам на нашите когато почнат да мелят за разни рекорди от изометрии.
Ето друг по-стар пример: в предишните сезони се биеха тъпани как нашите били подобрили "световен рекорд на формата" на онези делви (още в първи сезон и после Ваня във втори го подобри значително). Обаче в Колумбийския формат не са давали тези делви изобщо, а си спомням че бях чел някъде че в един Survivor (не помня сега коя точно държава беше) са стояли почти 5 часа. Не омаломожавам постижението на Ваня, обаче тези рекорди нашите сценаристи ги мятат колкото да се намират на приказка (и клик-бейт заглавия).

Нашите изометрии като изпълнение отстъпват много на тези които съм гледал в оригиналните сезони: там например на една капитанска (която решаваше кое племе ще се разпадне) стояха боси сума ти часове (май бяха повече от 4) на голи гвоздеи (обърнати с острото нагоре) без да се подпират с ръце и дори държаха тежести от по 20-30 килограма. Нашите участници дали биха изкарали там и 15 минути (риторичен въпрос)?

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 1 242
Дино е шубе № 2, веднага след Миро ми е в класацията по този критерий.

# 1 243
Този кадър остава най-любимият ми. Улавя много добре същността му. Много чистота и искреност е изписана по лицето му, добряк си е.
И да, определено е отборен играч! На капитанската битка с Траян, в която тръгна с нагласата, ако я спечели, да вземе лично предимство, в секундата, в която видя, че има храна, тя вече му беше целта. Въпреки, че беше номиниран от Пекин и коалиция, щеше да им занесе храна, вместо да вземе грошове (или както той казва ,,пари" Joy).
На мен ми е забавно как се шокира на всеки съвет с различния ценоразпис за купуване на гласове и имунитет. Тъкмо си мисли, че е разбрал играта и пак наново. А откакто видя, че Ръждавичка даде 50 гроша за Нати, си представя как всеки дава от своите пари за другарчето си. Сладур. Grinning
#СезонътНаКалин

# 1 244
Не харесвам Мирослав, защото цял сезон се кри. Отделно има спойлер, че е човек на продукцията. Да са му честити парите. Калин е звездата на сезона. Приема нещата лежерно, свети като слънце, зарежда с положителна енергия. Умен, срамежлив, пример за младото поколение.

Може би на Мирослав му е повлияла средата в Канада да е толкова снижен....Незнам. Но това мисля ще е последният коментар, в който ще пиша за него...Ако нещо фрапантно не се случи следващите 2 дни.

#СезонанаКалин#!

Пс. Малчо е болен и на мога да се включвам адекватно в темата.

Общи условия

Активация на акаунт