💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 56 059
  • 1 285
  •   159
Отговори
# 1 275
  • пустинята Гоби
В един момент победителят вече няма да има значение. Останаха готини играчи, елиминираха почти напълно противната женска коалиция, ако Миро спечели, то ще е Пирова победа неговото. Стана противен на цяла България и показа, че победата никога не трябва да е на всяка цена.

Аз харесвах Мартин от миналия сезон, с уточнението, че почнах да гледам предаването доста късно и не знам какви ги е вършил в началото. Мартин не беше органично неприятен, какъвто е Миро, поне за мен.

# 1 276
Въобще не ми е станала симпатична Николета понеже каза на Калин 'любов моя'. Играта и в социален план беше подла, а на арената разочароваща. Даде силна заявка в началото, но в хода на сезона си видя, че няма да се получат нещата. Все пак на фона на Сапунджиева, която тотално се изложи на лаптопа, Николета се опита да излезе по-умело от ситуацията. И двете не си реализираха потенциала от страх и глупост. Уважение към жени този сезон имам само към Пекин и Ръждавичка. Показаха силна игра и силен характер. Че характерите им не ми допаднаха е друг въпрос.

# 1 277
Ще взема да си сложа "ловец на Animal Beetle" в CV-то. Smile

На Калин всичко му се изписва на лицето, дори и когато не казва много.

В очакване на предателство.

Рада и Ники се опитват яко да ни метнат.

Все да ми писва от недостойни хора.

Слушам и мисля. Тоя план с жертването на Алекс, уфф.

Продължавам да мисля. Няма ли как да ви спася всички?

Бонус:

# 1 278
Аз прогнозирах, че Чикагото или Траян ще са първи паднали, като видях битката. И очаквам Радостина да победи.
Но си оставям 5% шанс Калин да е първи. За него съм в тази битка впрочем.
Както казва Саркаста много за малко не позна😛😛😛 Точно обратното стана.

# 1 279
Жижик- любимият ми ловец на калинки❤️🫶🌹🐞Благодаря!

# 1 280
И в същото време Мирослав превит на две охка и пъшка.

При Калин ако не е леко, красиво и с финес, не е неговото. На Миро всяко нещо му коства някакви кански мъки, още откакто се влачеше гладен по арената след поредния Изолатор. Бягане, вадене на дънери, ров, гребане, хвърляне - ох, ама как сега, лошо ми е. Сега се е наял, ама пък пчела го ужилила, така че няма отърване от киселата физиономия, мрънкането и гърченето по арената.

Аз искам да гледам красиви и ловки движения, агониите Мирови не са ми приятни за гледане...

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 18:12 от жижик

# 1 281
Ох, надявам се, че най-накрая днес Радостина ще отпадне и поне два дена няма да гледаме жилетки в предаването!

# 1 282
Дино: "Почваме да мислим, че има едни грошове за вземане". Той не е спирал да мисли за грошове.

Голям тарикат е Дино.Мислим да вземаме грошове, ама Траян да иде да ги вземе.Защото нали са си дружки, грошовете общи, пък риска е за Траян.Като миналия път.

# 1 283
  • Bayern
Към профила, който каза, че сме забелязали Калин благодарение на Алекс -  в момента чета 1 тема за този сезон и пещерняка и слънцеядеца са фаворити още с влизането си  Laughing  Както и две от жените будят неприязън още с вторите си синхрони Smile  Накрая на всеки сезон изчитам първата тема, за да видя дали ме е подвела интуицията.  Някои от рано отпадналите направо съм забравила, че са били в Игрите...

# 1 284
И в същото време Мирослав превит на две охка и пъшка.

При Калин ако не е леко, красиво и с финес, не е неговото. На Миро всяко нещо му коства някакви кански мъки, още откакто се влачеше гладен по арената сред поредния Изолатор. Бягане, вадене на дънери, ров, гребане, хвърляне - ох, ама как сега, лошо ми е. Сега се е наял, ама пък пчела го ужилила, така че няма отърване от киселата физиономия, мрънкането и гърченето по арената.

Аз искам да гледам красиви и ловки движения, агониите Мирови не са ми приятни за гледане...
Да бе Мирослав, както и Радостина непрекъснато се оплакват нещо. Прав е Чарлз Буковски: “ Ако не те гори отвътре - не го прави!“ Аз не чух нито веднъж Калин да се оплаче от нещо. За него е игра, удоволствие, страст, етика, душа... А на тези двамата все едно някой им е опрял пистолет до главата: “Йок участвай, въпреки, че не е твойто!“ Нямам представа дали Калин ще бъде победителят в този 7 сезон - забелязала съм на олимпиади и всякакви важни състезания, че  обикновенно вторите са N - пъти по интересни и добри от първите... Някакъв закон на Мърфи е това. Но едно е безпрекословно ясно - Калин се превърна в такъв любимец на стотици хиляди хора, както никога никой политик, певец, актьор  не е бил в България! Той събра положителната енергия на нашият народ със качествата, очарованието, и добродетелите си. Това е повече от прекрасно! Децата ни ще имат пример, вдъхновение, висок стремеж и то какъв! Калин вече е Победител с главни букви! Heart

# 1 285
Към профила, който каза, че сме забелязали Калин благодарение на Алекс -  в момента чета 1 тема за този сезон и пещерняка и слънцеядеца са фаворити още с влизането си  Laughing  Както и две от жените будят неприязън още с вторите си синхрони Smile  Накрая на всеки сезон изчитам първата тема, за да видя дали ме е подвела интуицията.  Някои от рано отпадналите направо съм забравила, че са били в Игрите...
Не се впрягайте толкова. Има си хора, които просто обичат да са контра и такова голямо единомислие им действа дразнещо и се чувстват длъжни да му противостоят.
Няма нужда се обясняваме как го следим от първата седмица и колко се ядосвахме, че не го дават въобще /освен на игрите/, чудихме се на режисьорите и сценаристите толкова ли са зле, че да не усещат златната мина, която им се е паднала. Треперихме му на първите номинации, на първата капитанска, възторгвахме се при всеки успех на отборна битка на Феномените, особено когато той имаше главна роля.
То всичко си е написано и стои.

Общи условия

Активация на акаунт