💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 67 198
  • 1 675
  •   251
Отговори
# 1 275
  • пустинята Гоби
В един момент победителят вече няма да има значение. Останаха готини играчи, елиминираха почти напълно противната женска коалиция, ако Миро спечели, то ще е Пирова победа неговото. Стана противен на цяла България и показа, че победата никога не трябва да е на всяка цена.

Аз харесвах Мартин от миналия сезон, с уточнението, че почнах да гледам предаването доста късно и не знам какви ги е вършил в началото. Мартин не беше органично неприятен, какъвто е Миро, поне за мен.

# 1 276
Въобще не ми е станала симпатична Николета понеже каза на Калин 'любов моя'. Играта и в социален план беше подла, а на арената разочароваща. Даде силна заявка в началото, но в хода на сезона си видя, че няма да се получат нещата. Все пак на фона на Сапунджиева, която тотално се изложи на лаптопа, Николета се опита да излезе по-умело от ситуацията. И двете не си реализираха потенциала от страх и глупост. Уважение към жени този сезон имам само към Пекин и Ръждавичка. Показаха силна игра и силен характер. Че характерите им не ми допаднаха е друг въпрос.

# 1 277
Ще взема да си сложа "ловец на Animal Beetle" в CV-то. Smile

На Калин всичко му се изписва на лицето, дори и когато не казва много.

В очакване на предателство.

Рада и Ники се опитват яко да ни метнат.

Все да ми писва от недостойни хора.

Слушам и мисля. Тоя план с жертването на Алекс, уфф.

Продължавам да мисля. Няма ли как да ви спася всички?

Бонус:

# 1 278
Аз прогнозирах, че Чикагото или Траян ще са първи паднали, като видях битката. И очаквам Радостина да победи.
Но си оставям 5% шанс Калин да е първи. За него съм в тази битка впрочем.
Както казва Саркаста много за малко не позна😛😛😛 Точно обратното стана.

# 1 279
Жижик- любимият ми ловец на калинки❤️🫶🌹🐞Благодаря!

# 1 280
И в същото време Мирослав превит на две охка и пъшка.

При Калин ако не е леко, красиво и с финес, не е неговото. На Миро всяко нещо му коства някакви кански мъки, още откакто се влачеше гладен по арената след поредния Изолатор. Бягане, вадене на дънери, ров, гребане, хвърляне - ох, ама как сега, лошо ми е. Сега се е наял, ама пък пчела го ужилила, така че няма отърване от киселата физиономия, мрънкането и гърченето по арената.

Аз искам да гледам красиви и ловки движения, агониите Мирови не са ми приятни за гледане...

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 18:12 от жижик

# 1 281
Ох, надявам се, че най-накрая днес Радостина ще отпадне и поне два дена няма да гледаме жилетки в предаването!

# 1 282
Дино: "Почваме да мислим, че има едни грошове за вземане". Той не е спирал да мисли за грошове.

Голям тарикат е Дино.Мислим да вземаме грошове, ама Траян да иде да ги вземе.Защото нали са си дружки, грошовете общи, пък риска е за Траян.Като миналия път.

# 1 283
  • Bayern
Към профила, който каза, че сме забелязали Калин благодарение на Алекс -  в момента чета 1 тема за този сезон и пещерняка и слънцеядеца са фаворити още с влизането си  Laughing  Както и две от жените будят неприязън още с вторите си синхрони Smile  Накрая на всеки сезон изчитам първата тема, за да видя дали ме е подвела интуицията.  Някои от рано отпадналите направо съм забравила, че са били в Игрите...

# 1 284
И в същото време Мирослав превит на две охка и пъшка.

При Калин ако не е леко, красиво и с финес, не е неговото. На Миро всяко нещо му коства някакви кански мъки, още откакто се влачеше гладен по арената сред поредния Изолатор. Бягане, вадене на дънери, ров, гребане, хвърляне - ох, ама как сега, лошо ми е. Сега се е наял, ама пък пчела го ужилила, така че няма отърване от киселата физиономия, мрънкането и гърченето по арената.

Аз искам да гледам красиви и ловки движения, агониите Мирови не са ми приятни за гледане...
Да бе Мирослав, както и Радостина непрекъснато се оплакват нещо. Прав е Чарлз Буковски: “ Ако не те гори отвътре - не го прави!“ Аз не чух нито веднъж Калин да се оплаче от нещо. За него е игра, удоволствие, страст, етика, душа... А на тези двамата все едно някой им е опрял пистолет до главата: “Йок участвай, въпреки, че не е твойто!“ Нямам представа дали Калин ще бъде победителят в този 7 сезон - забелязала съм на олимпиади и всякакви важни състезания, че  обикновенно вторите са N - пъти по интересни и добри от първите... Някакъв закон на Мърфи е това. Но едно е безпрекословно ясно - Калин се превърна в такъв любимец на стотици хиляди хора, както никога никой политик, певец, актьор  не е бил в България! Той събра положителната енергия на нашият народ със качествата, очарованието, и добродетелите си. Това е повече от прекрасно! Децата ни ще имат пример, вдъхновение, висок стремеж и то какъв! Калин вече е Победител с главни букви! Heart

# 1 285
Към профила, който каза, че сме забелязали Калин благодарение на Алекс -  в момента чета 1 тема за този сезон и пещерняка и слънцеядеца са фаворити още с влизането си  Laughing  Както и две от жените будят неприязън още с вторите си синхрони Smile  Накрая на всеки сезон изчитам първата тема, за да видя дали ме е подвела интуицията.  Някои от рано отпадналите направо съм забравила, че са били в Игрите...
Не се впрягайте толкова. Има си хора, които просто обичат да са контра и такова голямо единомислие им действа дразнещо и се чувстват длъжни да му противостоят.
Няма нужда се обясняваме как го следим от първата седмица и колко се ядосвахме, че не го дават въобще /освен на игрите/, чудихме се на режисьорите и сценаристите толкова ли са зле, че да не усещат златната мина, която им се е паднала. Треперихме му на първите номинации, на първата капитанска, възторгвахме се при всеки успех на отборна битка на Феномените, особено когато той имаше главна роля.
То всичко си е написано и стои.

# 1 286
Много се смея и аз с колегата Vanne 😂😂😂

Vanne,шегуваш се, нали, то бива различни мнения ,ама ти си единствен/а. Някак всички са на обратно,ти - натерсене 🤔😂

Аз пък изобщо не съдя Миро за бременната му жена , вероятно така са си решили като семейство , даже може тя да е настоявала да отиде за парите ,откъде да знам.

#Сезона на Маугли 👌❤️🙂
       Ване , не е единствена , която не харесва Калин , а Миро. И ще Ви припомня преди два месеца дяволо казваше , че засича на играчите и Миро най-бързо минава трасе . Миро има две победи - излизане от блатото, където Калин го прати втори път и две победи на елиминация . А, какво има Калин . Един Алекс от който вече уши нямам и както казва Неделчо , дървен философ. ИТ , а не може два цвята да запомни. И , оооо, Алекс дава път на младите , той преди три излъчвания каза, че има реален шанс да победи. Много добре си спомням думите му, защото ме напуши смях. И ще се повторя , сезона е много, много слаб. Светлин , Момчил , Фиво , имаше толкова добри в предните сезони.  И помня какви бяха правилата - вие сте с един по-малко , един няма да играе. А, този сезон - някой минава втори  път и то най-добрия , Отделно Ръждавичка замества всички жени и въпреки това осем седмици на резиденция. Това и изяде главата , толкова беше напълняла, че видяхме какво сътвори

# 1 287
  • София
Ще взема да си сложа "ловец на Animal Beetle" в CV-то. Smile

На Калин всичко му се изписва на лицето, дори и когато не казва много.

В очакване на предателство.

Рада и Ники се опитват яко да ни метнат.

Все да ми писва от недостойни хора.

Слушам и мисля. Тоя план с жертването на Алекс, уфф.

Продължавам да мисля. Няма ли как да ви спася всички?

Бонус:

Цитирам за гледаемост Wink

жижик, виждам, че избираш от емоджитата, там няма калинки Sad

Пиши :ladybug: и ще ти излезе 🐞
Може и телефона да ти предложи направо емотикончето на калинка, моя така прави Wink

# 1 288
Ване , не е единствена , която не харесва Калин , а Миро. И ще Ви припомня преди два месеца дяволо казваше , че засича на играчите и Миро най-бързо минава трасе . Миро има две победи - излизане от блатото, където Калин го прати втори път и две победи на елиминация . А, какво има Калин . Един Алекс от който вече уши нямам и както казва Неделчо , дървен философ. ИТ , а не може два цвята да запомни. И , оооо, Алекс дава път на младите , той преди три излъчвания каза, че има реален шанс да победи. Много добре си спомням думите му, защото ме напуши смях. И ще се повторя , сезона е много, много слаб. Светлин , Момчил , Фиво , имаше толкова добри в предните сезони.  И помня какви бяха правилата - вие сте с един по-малко , един няма да играе. А, този сезон - някой минава втори  път и то най-добрия , Отделно Ръждавичка замества всички жени и въпреки това осем седмици на резиденция. Това и изяде главата , толкова беше напълняла, че видяхме какво сътвори

Калин няма много индивидуални победи, защото в груповите игри винаги е "мотора на отбора" - най-активен и резултатен и в стратегиите, и в поемането на отговорност, и в пълното раздаване. И затова не е бил изпращан на много елиминации - племената си го пазят. Докато Миро мие чиниите и се спотайва.
Но отделно от това Калин просто има много повече харизма от Миро, просто е.

# 1 289
Не мисля, че е ок да хейтим Мирослав, че гледа да се измъкне от елиминационни битки финалната седмица, при положение, че Калин също каза, че не иска да рискува, ако има как да го избегне. Начина му на игра през целия сезон е отделен въпрос и да бъдем честни - каквото и да направи Миро тази финална седмица - няма да го харесаме.

Общи условия

Активация на акаунт