💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 68 933
  • 1 695
  •   65
Отговори
# 1 380
Траян верно ли реди пъзел без да е извадил всички части ??? Изгуби преднината си ...

# 1 381
Ех, Траян се паникьоса милият

# 1 382
Алекс май ще бие Траян на пъзела.

# 1 383
  • София
Ръждавичка и с тези гадни прътове се справи добре на фона на Радостина. Да, Чикагото точно там и дръпна, но не беше голяма разлика. Минаваше си добре. Нещо като Траян, една идея по-бавно.
Алекс обаче летеше с тези прътове. Физика вика. Simple Smile

# 1 384
  • Някъде там...
Траян е много припрян. Алекс изглежда по-спокоен и съсредоточен.

Физика и то не къде да е, а в НПМГ я е учил. Sunglasses

# 1 385
Траян блокира на пъзела, а на Радка дупките за стъпалата са толкова стегнати, че прътите едва влизат. Алекс добре напредва. Май е ясен изхода от битката, не вярвам да има обрати.

# 1 386
  • София
Оффф, Траянееееееее Sad
Какво правиш бе човек!!!

Алекс, нали щеше да дава път на младите. 😠

# 1 387
Траян ще ме извинява, ама като голям камък го гледа този пъзел. За пореден път. Не знам какъв пъзелист е, ама имаше над 2м преднина и беше наредил едно нищо

# 1 388
Леле, колко ме е яд, Траян какво пак заби бе човек? ...На тия картинкови пъзели, няма нищо за мислене, просто редишшшш, ох тия нахилени сихнрони на Алекс и това, че нареди надписа хич не ми дават хубаво усещане...

# 1 389
  • Някъде там...
Алекс имаше предвид, че ще ходи на елиминации. Да номинират него. Не е казал, че ще пада нарочно.

# 1 390
  • София
Траян много силен на трасе, но неуверен на пъзела.
Радостина са я обрекли на загуба с тези пръчки - явно са милиметър-два по-големи от неоходимото нейните.

# 1 391
Хора,  аз не мога да дишам Радостина, но някак дупките сякаш не са така хлабави,  както изглеждаха другите. Прътовете ми се виждат мн плътно опрени по стените на дупките. Възможно ли е да е нагласено, или вече виждам намеса и там, където я няма

# 1 392
  • София
Нищо им няма на дупките.
Вкарва се с усет. Леко дясно-ляво, като 'тръскане' и то просто се усеща как влиза и просто буташ. Не е ядрена физика.

# 1 393
На мен ми се струва, че на стъпалата на Радостина прътът/дупките са направени да влизат точно, направо са вклинени. На Алекс стълбата бяха халтави и се вадеха супер лесно.

Според мен е поредната наредена битка.

# 1 394
Ръждавичка и с тези гадни прътове се справи добре на фона на Радостина. Да, Чикагото точно там и дръпна, но не беше голяма разлика. Минаваше си добре. Нещо като Траян, една идея по-бавно.
Алекс обаче летеше с тези прътове. Физика вика. Simple Smile Физика друг път. Този елемент е най-лесен за нагласяне. И е толкова очевидно. Нищо не може да ти помогне ако нямадостатъчно луфт. И друг път сме виждали как при едни прътър върви мега лесно, а при други няма измъкване. Обаче с тези предварително дадени цветове мега лесно се наглася битката.

Общи условия

Активация на акаунт