💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 68 018
  • 1 681
  •   232
Отговори
# 1 455
Алекс, дървен философ.
Нали щеше да даваш път на младите??? 🤮
И подлъга Траян.
Да си бяхте номинирали Миро бе.
Траян не отиде на елиминацията, защото Алекс го е подмамил. Отиде, защото беше сигурен, че ще победи и двамата. И мен ме е жал и виках за Траян, но сега истината си е истина. Дръпна го на стълбата и накрая на пъзела беше по-добър.
Спечели си честно.

# 1 456
  • Варна
Алекс каза, че ще ходи на битки , не, че като ходи няма да се бори.
Много ме е яд за Траян,
Траяне добър човек си, достойно представяне!
Браво!

# 1 457
  • София
Траян заслужаваше финал.

# 1 458
станеш ли много отворен и отпадаш от играта, същата работа и със Ръждата, знаех, в момента в който номинира Алекс, а не Миро, че сбърка

# 1 459
Жалко за Траян! Но загуби достойно, на минута от финала! Доста мисъл вложи да стигне до този момент! Елиминира Анулета, мислеше!
Радостина видя мачка за погачка!

# 1 460
Алекс подкрепя достойните млади - Траян включая, но няма как на такава битка да се откаже. Напълно заслужена победа. А Траян завоюва обичта и уважението на публиката. Това е важно, много важно.

# 1 461
  • София
Дали на Радостина прътите й са деформирани или по-обемни? Толкова трудно да се пъхат в дупките...
Тук се вижда много добре:

Прътовете и дупките са правоъгълни и единственото което трябва да се направи за да влизат по-лесно е да се завъртят на 90 градуса по оста им (по дължина). Ама кой да се сети Joy
Миналия сезон Раду направи абсолютно същата грешка и се забави срещу Мартин на капитанската и после си отвися на изолатора.

# 1 462
  • София
Знаете, че, ако Мирослав беше на тази елиминация, тя нямаше да е двойна. На 95% съм сигурна в това.

# 1 463
Това шубе Мирослав трябваше да е на мястото на Траян,но ако беше съм сигурна че нямаше да е двойна разбира се в полза на избрания.Жалко .Траян много разочарован.Не заслужаваше,но пък Алек си го би честно.Радостина без коментар.Взе мястото на Ръждавичка и шанса и да стигне много по-напред от нея.Много и е това даже.

# 1 464
Миналия сезон Раду направи абсолютно същата грешка и се забави срещу Мартин на капитанската и после си отвися на изолатора.
То, този изолатор не го ли въведоха специално заради него. Поне така го разтълкувах тогава. Satisfied

# 1 465
Гадна, гадна продукция - наказа Траян, никога на никой не пуска продукцията, който си прави тънки сметки. Сложиха този пъзел, за да спечели Алекс това е.....Ако беше Миро на битка нямаше да е тази битката просто ....

Траянче, бе ......колко ме е яд!!!!

Алекс ги подлъга това е!!! Дето се възмущава на лъжата, не го харесвам, подведе ги

# 1 466
  • София
Браво на Алекс! Наистина е за пример!

# 1 467
Честито за Алекс. Харесвам го набора.
Много ме е яд за Траян- честен и интелигентен млад мъж. Доказа, че и с чест и достойнство може.
За Рада.....просто изтегли от началото късата клечка, и от там вече се овъртоли със стратегии и интриги.

# 1 468
Оххх тоя Алекс пак намила неговите тъпотии. Имал кауза - да докаже, че и чичаците стават за нещо. Айде не доказа ли вече цял сезон? Защо не пусна Траян Sad

# 1 469
Това шубе Мирослав трябваше да е на мястото на Траян,но ако беше съм сигурна че нямаше да е двойна разбира се в полза на избрания.Жалко .Траян много разочарован.Не заслужаваше,но пък Алекс си го би честно.Радостина без коментар.Взе мястото на Ръждавичка и шанса и да стигне много по-напред от нея.Много и е това даже.
А пъзелът щеше да е нареден, ако Миро е първи, само да сложи последното кубче!!

Общи условия

Активация на акаунт