💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 68 933
  • 1 695
  •   65
Отговори
# 1 530
Според мен Алекс се е замислил дали да отстъпи.
Траян не трябваше да ходи просто, сам го поиска
Даже Калин им каза че Рада се стяга на елиминация.
Не е като да са го подхлъзнали и нарочно, недейте така.
Според мен Алекс не се е изкефил но трябваше да го остави Траян в такъв момент че малко прекали с тези прегръдки

# 1 531
Ужасно съжалявам за Траян, но той прие загубата с достойнство. Както каза на Алекс - Това е играта. Много ми харесаха думите,с които го изпрати Павел - Воинът,който всеки искаше за съюзник и на който можеше да се разчита.
Също така много ми хареса това,което каза Траян накрая - яд го е,че отпада,но за него по-важно е как се е представил в игрите като човек и как ще го запомнят. Завиждам на родителите на това момче, трябва да се гордеят какъв син са отгледали!
Иначе горкия все беден си остана. Пожелавам му в живота да е обратното. И много щастие!
А Алекс много правилно  каза,че това за Траян ще е един урок,че човек трябва да се бори за победите си.
Добре,че си изядох сникерса преди края на битката,че рязко щеше да ми приседне.

# 1 532
Павел адекватен ли е? Калин не бил побеждавал в елиминационен дуел?

# 1 533
  • Някъде там...
Класическа за ИВ игра!
Но жалко, че го няма Колелото на смъртта.
Пълно тото си е тази игра.
Но залагам на Калин. Не може да не вземе поне една битка за имунитет.
Защо да не може. Аз заложих, че няма да вземе нито една. Simple Smile То това битки ли са, чудо ли са.

# 1 534
Павел адекватен ли е? Калин не бил побеждавал в елиминационен дуел?
Реално има две победи на капитанската и срещу Ивайло и онази с Пекин също дето и помогна това му са индивидуалните битки

# 1 535
За мен лично, отношението към коалицията се промени. Алекс си каза в прав текст, че е казал и не си е спазил думата. Отврати ми се нещо.
Започвам да симпатизирам на Мими, чак не мога да повярвам.

Какво е казал? Че ще легне на арената и ще чака да свърши битката??? Каза, че може би ако беше Калин вместо Траян щял е да се замисли дали да му даде победата, но не и на Траян!

# 1 536
  • В Града на липите
О, то нямало директна елиминация.
Това съм го пропуснала.

# 1 537
На Миро да не са му залепили кулите с лепило Joy

# 1 538
Реално има две победи на капитанската и срещу Ивайло и онази с Пекин също дето и помогна това му са индивидуалните битки
Имаше и други индивидуални, просто не ги спечели. Иначе Павел каза, че Калин няма елиминационен дуел, а реално имаше такъв.

# 1 539
  • Някъде там...
О, я виж ти. Днес сами ще определят кой ще ходи на битка.

# 1 540
Хаха, Алекс е първия отпаднал. Съдбата не го чака дълго...

# 1 541
Сега се чака само кой ще вземе имунитет.И вече при Ралица ще гласуват кой срещу кой ще се бори.

# 1 542
Хаха, Алекс е първия отпаднал.
Е, той беше на битка преди това. Нормално.

# 1 543
Тая женска битка е за женчото!

# 1 544
Миро ли ще вземе имунитета?Grinning

Общи условия

Активация на акаунт