💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 64 599
  • 1 614
  •   525
Отговори
# 1 515
  • София
Шок!
Скрит текст:

# 1 516
Калин пак за Алекс се тревожи. Иска имунитет не за себе си, а за другарчето.

# 1 517
  • Брюксел / София
Изключително достойна игра от Траян. Така се прави и така се играе. Мн свястно момче! Голямо браво за цялостната му игра.
Браво и на Алекс. Мн добро представяне. Заслужи си победата. Играе с акъл. Цял сезон им правеше стратегиите. Абсолютно заслужава да е на финал.

# 1 518
Тъжно ми е за Траян, но и Алекс не исках да си тръгва.
Когато се разбираха за номинациите Алекс им спомена че може и да са двойни и въпреки това Траян искаше да отиде и някак си беше сигурен че ще ги бие.
Алекс каза че ще даде път на младите като отиде пак на елиминации с Миро и Рада и каза да си помислят добре защото винаги има риск.
Траян не трябваше да ходи но игра честно и спечели много повече.
Радостина е мега зле, няма реална самооценка.
Не харесвах поведението на Ръждавичка обаче спрямо Радостина е на светлинни години.

# 1 519
Дино го каза: Траян шеше са се обиди!
Наистина, Траян не е от хората, които искат такава победа! И ще го помним с добро!
А мишката Миро, и да победи, ще го помним с мижитуркането му!

# 1 520
  • София
Ралица с нейните глупости, айде почвайте.
Хаха, Чикагото каза на Калин, че е Маугли, а Дино е Жокера. Grinning

# 1 521
Ама какви са тия тежки битки. На полуфинал  малко по-леко да го раздават.  Едно не се сърди човече. Ама чакай ,то там Миро ще загуби

# 1 522
Ех, много ме е яд за Траян, развали ми идеалния финал, той ми е вторият фаворит. Дано е преживял разочарованието, има пътища и уроци, които са по-важни от крайната цел. Знам, че е мечтал да участва заради игрите, но в тази изолация човек разбира много за себе си и слабите си места. Изглежда ми умен и дисциплиниран човек, желая му много успехи и щастие и да продължава да бъде добър пример за сина си.

# 1 523
За мен лично, отношението към коалицията се промени. Алекс си каза в прав текст, че е казал и не си е спазил думата. Отврати ми се нещо.
Започвам да симпатизирам на Мими, чак не мога да повярвам.

# 1 524
  • Варна
Ох, битка  пак скука до пукване🥱
Прогноза пак победа за Чикагото 😃

# 1 525
Ралица :бай ,бай
Шубето:Ще видим
Той си знае крайния резултат човек.Всичко е изговорено 😄

# 1 526
Това на Калин "Последните 2 битки бях разконцентриран"...не ми хареса. Да не би той да отпадне първи?

# 1 527
  • София
Класическа за ИВ игра!
Но жалко, че го няма Колелото на смъртта.
Пълно тото си е тази игра.
Но залагам на Калин. Не може да не вземе поне една битка за имунитет.

# 1 528
Радвам се, че Алекс победи, бях за него. За Радостина е ясно, за Траян - изглежда симпатяга. На мен пък не ми изглежда толкова умен обаче. Или поне не в нужния аспект.
Въобще Алекс на фона на другите изглежда супер активен с щракаш мозък, а младежите сякаш са в несвяст.
Миро ми е супер гнусен типаж- плужек. Нагъл и безскрупулен.

# 1 529
  • София
Уф, много е напрегнато.
Кой ще падне първи???
Чикагото или Дино. Малко са нерваци.

Общи условия

Активация на акаунт