💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 68 584
  • 1 691
  •   104
Отговори
# 1 500
Абе хора я се стегнете малко.На всички ни е тъпо за Траян ама от къде на къде Алекс е длъжен да му пуска.И той е тук за играта и да се докаже.Сигурна съм че и на Траян не би му било готино.Отделно  не мисля че Алекс би пуснал и на Калин.Приятелите са си приятели ,но това е игра и са дошли да я играят до край.
Траян сам се би.Алекс пък заслужи защото не се отказа и за годините си беше близко до Траян накрая.

# 1 501
Браво на Алекс, не става само с ядене винаги трябва и акъл.
Браво и на Траян. Вярно заслужаваше финал, но и много други заслужаващи финал отпаднаха. Един заслужава да е победител,но не е...
Игра е. Продукцията е царицата в този шах.
И дано и други научат урока, че това че някой е по възрастен или по млад, че е по пълен или по грозен не го прави второ качество човек, а може да е класи над теб.

# 1 502
Алекс беше номиниран първи, след това Траян помоли да гласуват за него, за да отиде вместо Миро. Как би трябвало да се очаква Алекс да ми отстъпи???

# 1 503
Да бъдем и малко честни - Траян защо пък беше на 100 % сигурен, че ТОЙ ще бие Рада, а не Алекс? И какво стана - тази самонадеяност му изяде главата и беше накрая не по - малко шокиран от Дяволо:)))

# 1 504
  • В Града на липите
Решението да отидат двамата на елиминация беше много тъпо, даже вчера се чудих кой мозък го предложи това
Ако не се лъжа беше идея на Траян и Дино суфлираше.
Помня, че Калинката беше против, но решиха да рискуват.
Такава е играта, няма как всички да стигнат до финала. Днес един, утре друг…
Траян сам се би, Алекс не му е виновен. Имаше преднина, но не и психика.
Иначе и аз бях повече за него.

# 1 505
Към бъдещите участници: Слушайте Ралица какво казва по време на съвета преди да Ви предложи да харчите грошове!

# 1 506
  • София
Достойно напускане на игрите от Траян.
Браво на Алекс.

# 1 507
На Мирослав му е много тъпо,че най-слабият за него победи Траян,а той самият беше пребит от него в началото на сезона🤣.
Според мен ще видим битка за имунитет има време.
И само да вмъкна,защо ще гледаме баланс,а не колелото на смъртта като последна битка???

# 1 508
И Миро пак намаза.  Траян го би на всички единоборства досега.  Оттърва се от силен съперник Rage

Е, то това си беше основната цел на двойната елиминация…да се изчисти още малко пътя на “победителя” . Дали Алекс, дали Траян, дали и двамата е все тая за продукцията. Но във всички варианти, поне единия си отива. Така мамин Миро ще мисли за една пречка по-малко. 🤮 Чакам да чуя гадния му синхрон…

# 1 509
  • София
И психиката си казва думата.
Траян някак си беше припрян. Алекс вече надгради толкова много, че му е все тая май. Не знам. Но когато и да загуби, той само спечели.
И някак си това те отпуска и мозъка работи по-лесно. Отделно, че е много по-зрял от всички там.
Аз съм шокиран, че дори е в топ 8. Но наистина браво. Може да ме е яд, но не мога да не му отдам заслуженото.
Много голяма изненада се оказа този човек.

# 1 510
Браво, Алекс. Дрънкало е, но днес бях за него, защото много мразя дискриминацията по възраст. За която най-малко се говори, не е шарена, нито цветнокожа, но е смазваща. Браво, заслужена победа. И айде пак Калин....можело да му отстъпи. Жалко, тъкмо започнах да го харесвам.
Радостина-очаквано. На нейно място на съвета щях да си купя гласове за всички грошове и да оставя победителя само с морална победа.Така обаче  спаси Миро поне до следващия път, след което коалицията трябва да започне да се самоизяжда.
Траян е добре трениран и трудно преодолим, но тези грошове му замъглиха преценката. А той дори нямаше нужда от тях, за да стигне до финал. Мисленето не му е силна страна. Да вземеш предимство, когато племето ти пирува на резиденция и да се рискуваш на крачка от финала,, самопредлагайки се, ще му оставят травма за цял живот. Трябвали са му треньори и за социалната игра.

# 1 511
Много неприятно, че Траян отпадна. Много добър на трасета, много точно анализираше играта и другите участници, а си личи, че е и добър като човек. Но се радвам за Алекс. Още от началото му симпатизирам, макар че на моменти пресолява супата. Сигурно децата му много се гордеят се него. А и той вярва в себе си. Спомням си един разговор с Ивайло, където Ивайло каза, че целта му не е да стигне до финала, защото няма как да се бори с младите, докато Алекс вярва, че може. Стана ми смешно, че го сравниха с Неделчо, който нееднократно го наплю - двама "силни мъже" Grinning

# 1 512
Ako по някакъв начин Траян чете тук се обръщам към него:
Траяне, ти бе моя фаворит! Не само, защото бе силен, можещ и способен. А защото в теб има и мрак и светлина /като всеки нормален човек/ и ти всеки ден, всеки път избираш светлината! Поздравявам те! Справи се! Доказа се! Излезе с чест!

# 1 513
  • В Града на липите
Прави са всички. Щеше да е много обидно за Траян, ако Алекс му беше пуснал.

# 1 514
Доволна съм , Траян не ми харесваше

Общи условия

Активация на акаунт