💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 68 650
  • 1 692
  •   92
Отговори
# 1 485
  • Варна
Дино осиротя, сега него да го мислим 😃
Само да не се върне към Мирко, ама съмнявам се

# 1 486
  • София
Абе, хора, откъде на къде ще пада умишлено Алекс и то за Траян?! За Калин как да е, ама за Траян абсурд! Беше готов да иде на номинация, което и направи за не знам кой път. Самият той номинира Миро с двата си гласа, другите решиха да послушат Траян.

Ако Миро беше тук, или нямаше да е двойна или по-вероятно на края нямаше да има пъзел, камо ли този пъзел, а щяха да стрелят по нещо, знаем и ние и продукцията къде е силен.

Браво на Траян за играта като цяло, отива си достойно и оставя добро впечатление у феновете. Честито и на Алекс, абсолютно заслужено си спечели. Как стигна дотук тоя човек и сякаш надгражда с битките, вместо да се изморява! Голямо браво! 👏🏻👏🏻👏🏻

# 1 487
Какво стана с намерението на Алекс да даде път на младите!? Празни приказки!!

Прегръщането на Траян от Алекс ми е като прегръдката на Юда. Паднаха ми всички симпатии към тоз гологлавия.

А мислиш ли, че Траян щеше да се радва на пусната победа? Траян беше забил на пъзела. Алекс трябваше не просто да се забави, (защото той не бързаше да го победи), а трябваше да спре, за да е сигурен кога Траян ще намери грешката си и ще го нареди.
Освен това продукцията си ги беше набелязала и Траян и Алекс. Личеше си от известно време, че продукцията готви Траян, но тук Алекс си го победи.

# 1 488
Ако шубето беше на елиминация, нямаше да е двойна. И стълбата щеше да му е сглобена и пъзелът нареден. Само едно червено килимче остава да му постелят към финала.

# 1 489
  • София
Обаче сега ако не дадат битката за имунитет яко ще ги нахраня.
Пак се мърдосват и 21:30 ч. вече мина.

# 1 490
Решението да отидат двамата на елиминация беше много тъпо, даже вчера се чудих кой мозък го предложи това

# 1 491
Дино осиротя, сега него да го мислим 😃
Само да не се върне към Мирко, ама съмнявам се
Дино сега да види какво е, като нападаше Сапунджиева

# 1 492
  • Варна
Омръзна ми от рекламите им😡

# 1 493
Каквото и да си говорим Радето се представи по- достойно от Миро Cry Joy
Факт. В двубоя Рада - Миро, Рада е победителят!

значи все пак имаме жена победител ;-D

# 1 494
Сега си представям Алекс как ще се нахвали Confounded

# 1 495
И защо в уикипедия Рада е по-напред от Траян?
Едно място е ,но въпроса е принципен
Скрит текст:
Поне го оправиха

# 1 496
  • София
Решението да отидат двамата на елиминация беше много тъпо, даже вчера се чудих кой мозък го предложи това

Да, аз го писах това снощи.
Едно от най-малоумните решения този сезон.
Наиграха се.

# 1 497
  • Варна
Сега Алекс ли е най големия баровец от всички?

# 1 498
  • София
Ралица на съвета - За някой от вас това е последната вечер в ,,Игри на волята".
Днес - това е двойна елиминация Grinning
Дообре.
Може би е казала- за някои от вас..в мн.число..Това си е било подсказка..

# 1 499
Какво стана с намерението на Алекс да даде път на младите!? Празни приказки!!

Прегръщането на Траян от Алекс ми е като прегръдката на Юда. Паднаха ми всички симпатии към тоз гологлавия.

А мислиш ли, че Траян щеше да се радва на пусната победа? Траян беше забил на пъзела. Алекс трябваше не просто да се забави, (защото той не бързаше да го победи), а трябваше да спре, за да е сигурен кога Траян ще намери грешката си и ще го нареди.

Абсолютно! Нямаше да се радва. Абе не е готино да ти пускат за победа, особено когато си силен като Траян. А и Алекс не е обещавал да легне на терена и да чака гилотината... Недейте така.

Прекрасна игра на Траян! И браво на Алекс!

Общи условия

Активация на акаунт