💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 66 898
  • 1 667
  •   323
Отговори
# 1 470
  • София
Баси сезона.
Изненада след изненада.
Аз май ще спра с прогнозите...
Да, има логика Алекс да обърне на пъзел Траян, ама ми е нереално, не е истина това.

Ключовото тук беше, че са само 3 обиколки. Явно са искали Алекс да продължи. Или просто да бъде по-равностойно. Но Траян сам си е виновен. Sad

# 1 471
  • София
А защо симислите, че ако Мирка беше на елиминации с тях, щеше да е двойна такава?
Тогава шросто щеше да отпадне 1

# 1 472
  • София
Какво ги е подвел Алекс? Какво трябваше да направи? Да седне и да изчака Траян да довърши пъзела? Дали щеше да му е гот на Траян да знае, че победата му е подарена

# 1 473
Каквото и да си говорим Радето се представи по- достойно от Миро Cry Joy

# 1 474
  • София
Радке, ходи си опъни една палатка на блатото, щом ще ти е мъчно за това място.. Нали си кралица на блатото, там ще си у дома си..

# 1 475
Точно така, Траяне, игра по правилния начин. Адмирации.

# 1 476
И Миро пак намаза.  Траян го би на всички единоборства досега.  Оттърва се от силен съперник Rage

# 1 477
  • В Града на липите
В Игри на волята напоследък важи: Който рискува, не печели!

# 1 478
Тъпо,тъпо предаване.Прецакаха Лапунов,после Ръждето сега и Траян.Остава им Калин накрая за сметка на шубето .Думи нямам.И ще ми рекламира Павел накрая ония скапани треньори дето бъбрек трябва да си продадеш да тренираш при тях и да влезнеш в игрите .Айде бегай.

# 1 479
Траян беше предаден от Алекс - видя се в очите на Траян като Алекс го прегърна и думите му да го остави да го нареди. Защо се бяха разбрали тогава Траян да ходи, а не Миро?
Много тъпо се получи, цял сезон няма пъзели на елиминации, но точно сега дадоха един от най-големите, които бавно се редят.
И това, че Алекс е супер самодоволен е дразнещо, в разрез е с думите за път на младите и той можел само да ги добута. Той ако иде на финал, при възможност ще бие и Калин за първото място, гарантирам.

# 1 480
Алекс е като дъртите хлебарки в канала, с каквото и да се опиташ да ги изтребиш, все се връщат.

# 1 481
Шубето сега ще злорадства. Един от най-големите му конкуренти отпадна.

# 1 482
Каквото и да си говорим Радето се представи по- достойно от Миро Cry Joy
Факт. В двубоя Рада - Миро, Рада е победителят!

# 1 483
Продукцията, винаги гледа да обърка правени на глас сметки 😉 Иначе, на края нямаше да има пъзел. Чикагото го каза на съвет. И мисля, че Алекс прави много лоша услуга на Калин.

# 1 484
Ралица на съвета - За някой от вас това е последната вечер в ,,Игри на волята".
Днес - това е двойна елиминация Grinning
Дообре.

Общи условия

Активация на акаунт