💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 66 748
  • 1 662
  •   353
Отговори
# 1 545
  • София
На Миро да не са му залепили кулите с лепило Joy
На един кадър ми се видя нещо черно като изолирбанд под нечия кула..Може би всички са леко прилепени към лоста..

Дръж Калински, дръж момче..

# 1 546
Новия сторилайн на продукцията - измислиха го, "най-възрастен финалист за всички сезони"...кой каквото иска да ми говори

# 1 547
Павка, вземи се ограмоти малко. 7 дни в подземен рудник бил Чикагото...Пълни глупости. Рудникът е открит, а не подземен....аман вече от незнаещи.

# 1 548
Мирослав има търпението което Калин няма Ще бие.Ше му се незнае.

# 1 549
Калинка дръж 🐞

# 1 550
  • София
Ееее пак не познах, аман.
Ето ги Чикаго и Дино паднаха. Познах. В този ред. Но Алекс ме изненада тук. Той е по-спокоен. Тц тц.
Алекс отива на битка. Е, този път вече ще е АУТ. Аман от него. Хаха.
Един на един не го виждам срещу тези машинки.

# 1 551
Дръж, Калинка!!!

# 1 552
  • Някъде там...
Залагам на Миро. Колкото и да не ми се иска, очаквам той да вземе "битката". За жалост.
Нали трябва да е драматично.

# 1 553
За тези битки ли искахме силни мъже за финалисти? Нали няма жена сега, защо не е трасе битката, да се изморят малко, да се задъхат ...скука на бучки

# 1 554
Пак женска битка. Демек за Миро. Пууу

# 1 555
Ееее пак не познах, аман.
Ето ги Чикаго и Дино паднаха. Познах. В този ред. Но Алекс ме изненада тук. Той е по-спокоен. Тц тц.
Алекс отива на битка. Е, този път вече ще е АУТ. Аман от него. Хаха.
Един на един не го виждам срещу тези машинки.
Последният не е служебно номиниран

# 1 556
Ами каквото и да говорим за Миро , да кри се зад Пекин във втора фаза и стигна до финалната седмица , но на финалите си се представи добре на тези изометрични битки и ще си спечели две от трите за имунитет

# 1 557
  • Варна
Алекс до преди малко е бил на елиминации, и е бутал кубове с жилетка и минавал на ръце стълби , нормално е ръцете му да са изморени

# 1 558
Тъжно ми е за Траян, радвам се за Алекс, а в началото дори не го харесвах.

# 1 559
  • Брюксел / София
И пак нови правила: последният не е директно номиниран - сакън, да не е Мира. Мн дразнещо!

Общи условия

Активация на акаунт