💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 69 391
  • 1 702
  •   37
Отговори
# 1 635
  • Варна
Боже толкова малко ме дразни Ралица последно време че даже стайлинга и не забелязвам 😃
Фешън беше днес,  както отбеляза Чикагото 😃

# 1 636
Браво на Калин, първия полуфиналист! Супер се радвам за него.
Браво и на Алекс, супер представяне на елиминационната и заслужена победа.
Браво и на Траян, достойно представяне. На него самия нямаше да му хареса да продължи напред, ако Алекс го беше оставил да победи. Никой не иска да печели по този начин, губи се цялото удоволствие от победата.

Нещо и за Миро - в миналия епизод, когато спомена, че го е ужилила пчела, веднага си спомних за "Заби ми се едно трънче в петата"...

Понеже този сезон имаше няколко епизода, които ги пропуснах, имам въпрос. Давали ли са онази битка, в която стоят на един дънер над водата и бягат напред назад по него, за да нарушат баланса на другия и който пръв докосне водата - губи? Тази битка ми е една от любимите, но незнайно защо не са я давали май тази година.

# 1 637
  • Дубай
Дино има 100 гроша от последната си битка при лечителите, като игра с Дечо.
За утре прогнозирам Дино и Миро.
Алекс няма как да си купи имунитет, служебно номиниран е!
АкваМани е незабравима, няма като нея, няма такава пародия просто!
И последно, яд ме е за Траян - беше силов играч и приятен за гледане.

# 1 638
.

Понеже този сезон имаше няколко епизода, които ги пропуснах, имам въпрос. Давали ли са онази битка, в която стоят на един дънер над водата и бягат напред назад по него, за да нарушат баланса на другия и който пръв докосне водата - губи? Тази битка ми е една от любимите, но незнайно защо не са я давали май тази година.
Не са я давали този сезон

# 1 639
Не са. Любимото колело на смъртта на Дяволо Sunglasses

Алекс не е номиниран. Няма служебна номинация.

# 1 640
  • Някъде там...
Не са я давали тази битка, жалко. Надявахме се да е днес.

# 1 641
Чикагото има 2 допълнителни гласа и с неговия стават 3. Мирослав има 150 гроша,т.е. 3 гласа и с неговия общо стават 4.
Значи двамата имат 7 гласа срещу Дино.
Алекс може да си купи имунитет. Колко ли ще струва? 300 гроша? Ще му останат за 2 гласа,значи с неговия-3 срещу Чикагото. Дотук 5 с гласовете на Дино и Калин срещу миньора. Дино май нямаше грошове,за Калин не се сещам,май някой по-назад каза,че имал 100. Т.е. 7 на 7 Дино срещу Чикагото. То в такъв случай като няма капитан кой решава?
По-скоро продукцията май , ще сложат за имунитет 400 гроша и Алекс няма да може да си купи гласове
Коригирам се,защото прочетох по-нагоре,че Дино имал 100 гроша. Някой да помогне в смятането на гласовете,че се обърках Дино и Калин колко гроша имат. А, сега се сетих,че и Чикагото има грошове. Но пък ще му трябват да последния съвет.
Алекс не е служебно номиниран,това го уточнихме.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:49 от DARI_76

# 1 642
Нямам търпение утре за съвета! Чикагото е откритието на сезона...личи му, че го е страх от Ралица, чувствал се като на държавен изпит! 🤣🤣🤣

# 1 643
  • Варна
Не са я давали тази битка.
Ама пък люлките не сме спрели да ги гледаме🙄

# 1 644
Траян беше предаден от Алекс - видя се в очите на Траян като Алекс го прегърна и думите му да го остави да го нареди. Защо се бяха разбрали тогава Траян да ходи, а не Миро?
Много тъпо се получи, цял сезон няма пъзели на елиминации, но точно сега дадоха един от най-големите, които бавно се редят.
И това, че Алекс е супер самодоволен е дразнещо, в разрез е с думите за път на младите и той можел само да ги добута. Той ако иде на финал, при възможност ще бие и Калин за първото място, гарантирам.

Ако може да го бие. Аз бих се обидила, ако някой ми подари победа. Какво да говорим между истински мъже! Браво и на двамата👏👏👏

# 1 645
Браво Калинка!!! Сега ще кажа еретична мисъл- нямам търпение да гледам Сезам турнирите и него в тях! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 646
  • Варна
Чикагото има 2 допълнителни гласа и с неговия стават 3. Мирослав има 150 гроша,т.е. 3 гласа и с неговия общо стават 4.
Значи двамата имат 7 гласа срещу Дино.
Алекс може да си купи имунитет. Колко ли ще струва? 300 гроша? Ще му останат за 2 гласа,значи с неговия-3 срещу Чикагото. Дотук 5 с гласовете на Дино и Калин срещу миньора. Дино май нямаше грошове,за Калин не се сещам,май някой по-назад каза,че имал 100. Т.е. 7 на 7 Дино срещу Чикагото. То в такъв случай като няма капитан кой решава?
По-скоро продукцията май , ще сложат за имунитет 400 гроша и Алекс няма да може да си купи гласове.
В сезон 4 Жорката влезе на полуфинал с 250

# 1 647
  • тук, на мястото си
Браво,  Алекс, феномен си!
Съжалявам за Траян! И той е феномен за мене. Когато малко се обърка Траян се панира, трябва да поработи върху това. Млад е, жив и здрав да е, има време да се учи, да придобива опит в живота. Казвам му браво и за смелостта да отиде на битка. Ето това липсва на много хора.
За утре  наш Калинчо с имунитет.  Браво! Да видим кой ще изпратят срещу Алекс, май започна да ги е страх от него.
Залагам на Дино и Чикагото ( аз май все не познавам).

# 1 648
  • В Града на липите
Чикагото има и грошове освен саби, но не помня колко.
Според мен Миро и Чикагото ще стрелят по Дино, останалите по Миро.
Така че Миро и Дино. Ясно е, кой ще победи предвид спойлера.

# 1 649
Ако Траян не се беше полакомил, сега щяха да отпаднат Миро и Радостина.
Тогава елиминацията можеше да е единична и да отпадне само Ради. Или пък да е двойна, но без пъзел, и да отпаднат Ради и Алекс, а Миро да стане най-богатите.
Браво на Траян. Мисля, че вчера взе правилно решение, игра достойно и излиза с гордо вдигната глава. Остава един от големите в този сезон.
Браво и на Алекс. Не се отказа докрай, беше хладнокръвен на пъзела и успя да обърне играта.

Общи условия

Активация на акаунт