💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 69 689
  • 1 703
  •   34
Отговори
# 1 650
Хора, Алекс не е номиниран! Павел още в самото начало каза, че последния в тази битка няма да получи служебна номинация!

# 1 651
Браво,  Алекс, феномен си!
Съжалявам за Траян! И той е феномен за мене. Когато малко се обърка Траян се панира, трябва да поработи върху това. Млад е, жив и здрав да е, има време да се учи, да придобива опит в живота. Казвам му браво и за смелостта да отиде на битка. Ето това липсва на много хора.
За утре  наш Калинчо с имунитет.  Браво! Да видим кой ще изпратят срещу Алекс, май започна да ги е страх от него.
Залагам на Дино и Чикагото ( аз май все не познавам).
Алекс не е номиниран, хора! Последният в битката не получи номинация.

# 1 652
Обаче гледам коментарите навсякъде  по всички социални медии .Такава еуфория  за играч до сега не е имало за  всички 7 сезона.Да ме прощават Юлиян ,Момчил,Гого и моя  любимец Фифо,но Калин този сезон  направо преобърна играта😄

# 1 653
Вижте как бута куба Радостина и как буташе Ръждавичка.
Просто няма какво повече да добавя.
Ръждавичка е в отделна Вселена просто.

Вселената не отпадна ли от същата тази Радостина, дето едни кубове не може да бута?

# 1 654
Калинката фиксира с поглед всяко разклащане на Миро:

# 1 655
  • Дубай

Като Сето Кайба от Югио е тука...

# 1 656
Мирко имаше толкова кофти поза при баланса, че кръстчето му нямаше вариант да издържи. Калин беше бетон! Заслужено си взе имунитета.

Утре се надявам на Дино - Миро, не успях да разпозная друг освен Дино от промото (то и това е предположение) и ще ми е тъпо Мирката да го бие....
Но съвета е трудно предвидим (за мен), много грошове, много нещо и цената на нищо не е ясна.

Утре ще е купон

# 1 657
Гарганела, точно на тази снимка ми напомня на младия Ален Делон.
Радвам се, че Алекс се върна. Той е един такъв цветен образ.

# 1 658
  • тук и там
Предполагам,че Дино и Мирослав ще са на елиминация,и Мирослав ще се върне.
Чикагото горкият губи ума и дума пред Ралица,красива жена е ,няма спор..Та от промото се видя че и носи някакви неща,вероятно си е купил гласове със сабите които спечели.

# 1 659
  • София

Мале, мале..

# 1 660
  • Буркина Фасо
обаче на Калин на лявата буза нещо му има. и лявото око е малко по-отворено. дразни ме  Grinning

# 1 661
  • София
Чикагото май нарече Ралица- Снежанка.. Ами Снежанка си е, красива е, но често е с нрава на злата царица..

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:17 от elix

# 1 662
Обаче гледам коментарите навсякъде  по всички социални медии .Такава еуфория  за играч до сега не е имало за  всички 7 сезона.Да ме прощават Юлиян ,Момчил,Гого и моя  любимец Фифо,но Калин този сезон  направо преобърна играта😄
Взе ми думите от клавиатурата. Точно това си мислех и аз днес. Не помня такава еуфория. Не сме само ние тук. И във фейса е така, и в ИГ. Моят Любимец досега от всички сезони беше Момчил, но вече е втори. Познавам Рълев лично и смея да твърдя, че е много свястно момче, затова него го приемам, но Шубелията не мога да го преглътна.

# 1 663
  • София
На кака сладкото момче! Браво! Тоя Калинчо е направо магнетичен!Не знам, май като свършат игрите той ще има влюбени фенки от баба до бебе как се вика Simple Smile

Подозирам, че вече има Simple Smile

# 1 664
  • Варна
Алекс наистина е много цветен образ и Играта много спечели с оставането му до финалната седмица.
Предпочитам да си купи имунитет за полуфиналите и малко да си почине от елиминации. Дино му е време, както и на Мирко

Общи условия

Активация на акаунт