💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 95 361
  • 2 271
  •   169
Отговори
# 1 665
  • Буркина Фасо
Ленорката напоследък започна да повдига роклето. поне 1 педя над коляното. взела си е забележката ми rotfImbo 

# 1 666
обаче на Калин на лявата буза нещо му има. и лявото око е малко по-отворено. дразни ме  Grinning
Ами ходи си раздразнен/а

# 1 667
  • В Града на липите
Епизода беше много емоционален. Яд ме е само за Траян. Искаше ми се Дино да отпадне преди него.

# 1 668
Нищо наредено няма. Можеш или не можеш.
Не всичко е наредено.
Напротив, има доста наредени битки. За седем сезона доста неща сме виждали, така че да се казва, че няма наредени неща е меко казано смешно. Александър ще бие на пъзела, то е видно.   Жалко за него. И жалко за нас, защото сега Алекс няма да млъкне.

Така е, има наредени битки, но тук и прътите, и стълбата с дупките са си все същите, вижда се, че са износени. Нямат специален комплект с един милиметър по-широки пръти. Или с милиметър по тесни дупки.

Не знам какви комплекти имат, но се вижда ясно, че когато е влязъл профила и Рада се опитва да го разклати няма никакъв луфт. Имам бегъл спомен, че и минали години профилите не влизаха на всички еднакво.Хайде профилите са стандартен размер, но отворите кой знае кой ги е правил.Като им гледам инвентара едва ли ги прави някой супер професионалист.

# 1 669
  • София
Ленорката напоследък започна да повдига роклето. поне 1 педя над коляното. взела си е забележката ми rotfImbo 

Нормално, тя също е влюбена в Калин Wink

# 1 670
По-скоро допускам наистина да са леко правоъгълни и да влизат само ако са поставени правилно. На снимката май се вижда, че от едната страна има бая луфт, а от другата е заклинено плътно.

# 1 671
Гарганела, точно на тази снимка ми напомня на младия Ален Делон.
Радвам се, че Алекс се върна. Той е един такъв цветен образ.
Може би, защото гледа лошо. Sweat Smile Иначе Калинката излъчва доброта, а това за Ален Делон  не може да се каже.

# 1 672
Скрит текст:
Траян е много припрян. Алекс изглежда по-спокоен и съсредоточен.

Физика и то не къде да е, а в НПМГ я е учил. Sunglasses
О, нашенец ли е Алекс! Ще взема да му стана и аз фенка!
Да и то от годините, когато се учеше яко.
Не точно... 😊

# 1 673
Ралица не отряза ли Мирослав вчера, че няма да има имунитети във финалната седмица. Когато попита информативно за ценоразписа Grinning

# 1 674
Оф, опитвам се да заспя, но не знам защо се сетих за едни кадри от предишен епизод как Чикагото става от сън и още в леглото почва да маже под мишниците с Олд Спейс стик дезодорант. Без да се измие, ей така за кеф.
Радка ми е далеч от симпатична, но тази вече ми стана мъчно как се мъчи с тези профили, опитвайки се да ги наниже и да направи стъпало. Нямаше нужда да и дават трето стъпало, а да мине на съседна стълба- после да и дадат ключовете. Честно- имам съмнения, че нещо с колчетата и дупките при Радка не беше наред и пак не е честно. А на първия тур Траян не докара куба докрая. Но кой да види. Много се дразня от такива неточности, защото това буквално изкривява и без това нагласената картина.
Сега прочетох за "диванните лелки"... Много ми се иска да напиша хиляди лоши неща. Но ще кажа само, че допускам че повечето от пишещите тук "мами" са дами, след които на улицата мъжете се обръщат. С толкова страст пишат, че няма начин да не го изразяват в живота, а от своя опит знам, че това привлича мъжете като магнит. Толкова. Завиждайте!
И накрая- защо по дяволите трябва силом от някого да правят победител, като се вижда , че се гъне като "зелен боб", че е човек без социална адаптивност, злобен пигмей? Защо? (малко се притеснявам, но мисля, че вече за никого не е тайна това, за което намеквам. Дано не ме изтрият, че ме е яд после за времето, в което пиша. ) Лека нощ!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:47 от victoria vassileva

# 1 675
Ралица не отряза ли Мирослав вчера, че няма да има имунитети във финалната седмица. Когато попита информативно за ценоразписа Grinning

Тя му каза просто че са му малко грошовете , но на Алекс ако ги даде всичките може и да си вземе имунитет

# 1 676
За малко разведряване Satisfied

# 1 677
Била спечелила играта от от участието на финал на “феноменът”  Алекс Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не , продукцията след отпадането на Пекин и Ръждавичка си преформулира сюжетната линия мъж на 50 год . на финал , най-възрастният достигал в тройката . И диваните лелки , за които по-важен е биг брадърския елемент вече са във възторг от вечно жертовоготовния и борещият се срещу злото и му съчувстват , че виждаш ли играе няколко битки в един ден Simple Smile
Някак случайно докато са рамо до рамо с Радостина не го спират докато тя се бори с реквизитите им ментета , на Радостина и Траян  минават “шамандурите” през линия само неговите не и спестява завъртане , той е физик и бута на стълбата пръчките и неговите изненадващо минават с леко побутване , и така за финал много елементен пъзел. Ако бил Калин ще му пуснел , пф
И защо след като Алекс с тези си възможности  е на финал да не е победител Мирослав. За Калин съм , но след като Алекс е преди Лапунов , Ивайло, Ръждавичка , Траян защо да се търси справедлив финал.
Ето тълпата е доволна от чичкото на финал.

Добре дошла лелче / чичак ,
защото и ти си на този диван , нали

# 1 678
И диваните лелки , за които по-важен е биг брадърския елемент вече са във възторг
Нас ли визираш под "диванни лелки"?

Не,визира ни като " тълпа".

# 1 679
По-скоро допускам наистина да са леко правоъгълни и да влизат само ако са поставени правилно. На снимката май се вижда, че от едната страна има бая луфт, а от другата е заклинено плътно.
На мен прътите ми изглеждат стандартен квадратен профил . При правоъгълните профили има забележима разлика в широчината и височината.

Общи условия

Активация на акаунт