💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 68 133
  • 1 682
  •   174
Отговори
# 1 665
обаче на Калин на лявата буза нещо му има. и лявото око е малко по-отворено. дразни ме  Grinning

То и на теб едното ти око е по-отворено и една половина на лицето не прилича на другата. Не, че съм те виждала, но асиметрията е нещо НОРМАЛНО.

# 1 666
  • Буркина Фасо
Ленорката напоследък започна да повдига роклето. поне 1 педя над коляното. взела си е забележката ми rotfImbo 

# 1 667
обаче на Калин на лявата буза нещо му има. и лявото око е малко по-отворено. дразни ме  Grinning
Ами ходи си раздразнен/а

# 1 668
  • В Града на липите
Епизода беше много емоционален. Яд ме е само за Траян. Искаше ми се Дино да отпадне преди него.

# 1 669
Нищо наредено няма. Можеш или не можеш.
Не всичко е наредено.
Напротив, има доста наредени битки. За седем сезона доста неща сме виждали, така че да се казва, че няма наредени неща е меко казано смешно. Александър ще бие на пъзела, то е видно.   Жалко за него. И жалко за нас, защото сега Алекс няма да млъкне.

Така е, има наредени битки, но тук и прътите, и стълбата с дупките са си все същите, вижда се, че са износени. Нямат специален комплект с един милиметър по-широки пръти. Или с милиметър по тесни дупки.

Не знам какви комплекти имат, но се вижда ясно, че когато е влязъл профила и Рада се опитва да го разклати няма никакъв луфт. Имам бегъл спомен, че и минали години профилите не влизаха на всички еднакво.Хайде профилите са стандартен размер, но отворите кой знае кой ги е правил.Като им гледам инвентара едва ли ги прави някой супер професионалист.

# 1 670
  • София
Ленорката напоследък започна да повдига роклето. поне 1 педя над коляното. взела си е забележката ми rotfImbo 

Нормално, тя също е влюбена в Калин Wink

# 1 671
По-скоро допускам наистина да са леко правоъгълни и да влизат само ако са поставени правилно. На снимката май се вижда, че от едната страна има бая луфт, а от другата е заклинено плътно.

# 1 672
Гарганела, точно на тази снимка ми напомня на младия Ален Делон.
Радвам се, че Алекс се върна. Той е един такъв цветен образ.
Може би, защото гледа лошо. Sweat Smile Иначе Калинката излъчва доброта, а това за Ален Делон  не може да се каже.

# 1 673
Скрит текст:
Траян е много припрян. Алекс изглежда по-спокоен и съсредоточен.

Физика и то не къде да е, а в НПМГ я е учил. Sunglasses
О, нашенец ли е Алекс! Ще взема да му стана и аз фенка!
Да и то от годините, когато се учеше яко.
Не точно... 😊

# 1 674
Била спечелила играта от от участието на финал на “феноменът”  Алекс Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не , продукцията след отпадането на Пекин и Ръждавичка си преформулира сюжетната линия мъж на 50 год . на финал , най-възрастният достигал в тройката . И диваните лелки , за които по-важен е биг брадърския елемент вече са във възторг от вечно жертовоготовния и борещият се срещу злото и му съчувстват , че виждаш ли играе няколко битки в един ден Simple Smile
Някак случайно докато са рамо до рамо с Радостина не го спират докато тя се бори с реквизитите им ментета , на Радостина и Траян  минават “шамандурите” през линия само неговите не и спестява завъртане , той е физик и бута на стълбата пръчките и неговите изненадващо минават с леко побутване , и така за финал много елементен пъзел. Ако бил Калин ще му пуснел , пф
И защо след като Алекс с тези си възможности  е на финал да не е победител Мирослав. За Калин съм , но след като Алекс е преди Лапунов , Ивайло, Ръждавичка , Траян защо да се търси справедлив финал.
Ето тълпата е доволна от чичкото на финал.

# 1 675
Ралица не отряза ли Мирослав вчера, че няма да има имунитети във финалната седмица. Когато попита информативно за ценоразписа Grinning

# 1 676
И диваните лелки , за които по-важен е биг брадърския елемент вече са във възторг
Нас ли визираш под "диванни лелки"?

# 1 677
Оф, опитвам се да заспя, но не знам защо се сетих за едни кадри от предишен епизод как Чикагото става от сън и още в леглото почва да маже под мишниците с Олд Спейс стик дезодорант. Без да се измие, ей така за кеф.
Радка ми е далеч от симпатична, но тази вече ми стана мъчно как се мъчи с тези профили, опитвайки се да ги наниже и да направи стъпало. Нямаше нужда да и дават трето стъпало, а да мине на съседна стълба- после да и дадат ключовете. Честно- имам съмнения, че нещо с колчетата и дупките при Радка не беше наред и пак не е честно. А на първия тур Траян не докара куба докрая. Но кой да види. Много се дразня от такива неточности, защото това буквално изкривява и без това нагласената картина.
И накрая- защо по дяволите трябва силом от някого да правят победител, като се вижда , че се гъне като "зелен боб", че е човек без социална адаптивност, злобен пигмей? Защо? (малко се притеснявам, но мисля, че вече за никого не е тайна това, за което намеквам. Дано не ме изтрият, че ме е яд после за времето, в което пиша. ) Лека нощ!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:47 от victoria vassileva

# 1 678
Ралица не отряза ли Мирослав вчера, че няма да има имунитети във финалната седмица. Когато попита информативно за ценоразписа Grinning

Тя му каза просто че са му малко грошовете , но на Алекс ако ги даде всичките може и да си вземе имунитет

# 1 679
За малко разведряване Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт