💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 69 414
  • 1 702
  •   24
Отговори
# 1 695
  • София
Отново ще се повторя.
Нямаше абсолютно нищо нередно в прътовете на Радостина.
Въпрос на техника е.

Отново ще повторя, имаше нередно в прътовете.

Ами не, нямаше.

# 1 696
Според моето скромно мнение Чикагото "с двата ножа" изпраща Дино срещу Мирко. Опарен от ситуацията с Гордиенко, рачето 🦞Теодор си пази обратния път към финалите. Шубе ли го и него?! 😏Клоун-чешит е Чикаго. Егото му играе лоши шеги за другите. Така дава шанс на Кандчето и после - сакатлък! Калин отпада по незнайни причини. Така Чикаго постила пътеката, за да бъде .... - №4?! Така и така това щеше да бъде. "Е, Чикаго, Чикаго!" - казва и Ралица.

# 1 697
  • София
Чикагото да не е луд да се изправя срещу Миро, само защото така е щукнало на Алекс, Калин и Дино?
Много ясно, че ще изпрати скатавката Дино.

# 1 698
А, може би Алекс ще се "жертва" срещу женчото. Нали му беше мисия. И извинявам се, но така и не успях да харесам Алекс. Много "праведен" ми идва. В неговото присъствие, Калин съвсем ми се губи. Възпитан, не умее да прекъсва 😉

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 02:25 от Bo Sova

# 1 699
  • София
Чикагото да не е луд да се изправя срещу Миро, само защото така е щукнало на Алекс, Калин и Дино?
Много ясно, че ще изпрати скатавката Дино.

Оо, естествено, че не трябва да се самопредлага, той вече веднъж го игра това с номиниран с цел да изгони - и прецакан.
Но, от гледна точка на Калин, Алекс и Дино - явно ще опитат да номинират него, той от своя страна, пък и скатавката ще помогне логично, ще се опитат да е номиниран Дино, Чикакого - точно защото не е луд да рискува втори път, Миро - шубе го е от Чикаго и ще предпочете Дино. Той, ако имаше как имунитет да си купи - щеше да е най-доволен, ама уви. Секнаха му плана за лесни грошове от Радостина, та сега ще харчи - естествено доводите предполагам, че ще са, че или Чикагото повече заслужава или че е разочарован от Дино - съмнявам се да каже истинската причина - страх го е от Чикагото, а в Дино вижда преодолим съперник.

# 1 700
  • София
То е ясно, че са Миро и Дино. Поне според мен де.
Още след края на битката го писах. И те сами си го казаха на синхрони.
На мен ще ми е любопитно как ще се стигне до това. Съветът ще е много силен и би трябвало много грошове да се развъртят.
Алекс ще си купи имунитет, това също е ясно.

# 1 701
Много се радвам, че Калин взе имунитета. He finally locked IN. Решаваща битка за него, защото ако не беше я беше взел щеше да е той на елиминация 99%. Но като се замисля най-интересната конфигурация за мен щеше да е ако Дино беше спечелил, кой щеше да ходи на елиминация? Калин срещу Мирослав? Финал преди финала? Щеше ли Алекс да се опита да спаси Калин като не си взима имунитет... Много по-интересно щеше да стане според мен... Сега е ясно, че Мирослав отива срещу Дино като най-удобните от петимата.

# 1 702
  • София
То е ясно, че са Миро и Дино. Поне според мен де.
Още след края на битката го писах. И те сами си го казаха на синхрони.
На мен ще ми е любопитно как ще се стигне до това. Съветът ще е много силен и би трябвало много грошове да се развъртят.
Алекс ще си купи имунитет, това също е ясно.

Реално всичко ще зависи от това по колко ще се "продава" допълнителен глас, Алекс какво ще избере да купи и дали Чикагото изобщо ще му се върже на Миро да "играе" с него.
Та, общо взето очаквам интересен съвет и яко харчене.

Общи условия

Активация на акаунт