💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 69 490
  • 1 702
  •   33
Отговори
# 1 680
По-скоро допускам наистина да са леко правоъгълни и да влизат само ако са поставени правилно. На снимката май се вижда, че от едната страна има бая луфт, а от другата е заклинено плътно.
На мен прътите ми изглеждат стандартен квадратен профил . При правоъгълните профили има забележима разлика в широчината и височината.

# 1 681
Гледам подкаста с Радостина и Траян. На Рада фаворит за финала ѝ е... изненада Калин. Ах, как ги е омаяло това момче всички.

# 1 682
Толкова ли не можаха да направят два отделни подкаста?  Искам да гледам Траян, а ще се налага да търпя мис блато още Frowning1

# 1 683
Толкова ли не можаха да направят два отделни подкаста?  Искам да гледам Траян, а ще се налага да търпя мис блато още Frowning1
Траян започва някъде около 1:13. Много ми харесва как говори, интелигентно и скромно. Заслужаваше финал.

# 1 684
Браво Калине, добър завършек на днешния епизод!!! Хайде така да ти върви до края 🩵🍀🌞
Браво и на Алекс, заслужена победа! Не е казвал, че ще падне на битката за Траян, а че ще отиде на битката - да не е малка жертва ?! Видяхме как Дино пак се покри.
Жалко, че Траян отпадна, малко сам си се надигра, но както писах вчера, трябваше да изпратят Миро.
Утре на елиминации предвиждам Миро и Дино, и отпада Дино.
И една красива снимка за завършек

# 1 685
  • София
Яд ме е за Траян, че отпадна, но реално битката ми беше както и финала на 5 сезон. Стисках палци и на Момчил и на Рълев, Елвиса нямаше шанс, така че не го смятах, радвах се за Рълев и ми беше гадно за Момчил - но нямаше как и двамата да са първи.
И днес така, Радостина изобщо нямаше шанс, и щях да се зарадвам за всеки един от двамата.
Та финално - Браво на Алекс, страхотен Траян!

За да не съм лоша и за Радостина ще напиша нещо положително - не мога да и отрека, че беше лоялна докрай, не предаде никого от истинската и коалиция. Това с Алекс и Калин - беше си стратегическо, според как ще се развият битките, така че не я съдя за това. Дори и Миро, който реално опита да допрецака Николета номинирайки Калин, все пак не предаде. До последно игра с него.

Браво на Калин! Феноменално страхотен отново!

За утре - подозирам Миро и Дино номинирани. Алекс реално дали ще сметне дали да купи имунитет или да харчи само за гласове - умен е, знае за сабите на Чикагото и може да преброи как и без имунитет да са номинирани Чикагото и Миро. Проблем е, че чак след "пазара" Ралица обявява колко ще са номинирани - та това може да го подлъже да вземе имунитет, а с гласове за всички грошове пак ще се подсигури, но ако са само двама номинирани.

Абе залагам на Дино номиниран с Миро, точно заради това, но дано бъркам. Да отиде Чикагото и да прати Миро вкъщи. Дино също не е слаб, но някак не виждам да победи Мирослав. Последният хич не го понасям, ама никак не е слаб.

# 1 686
Втора фаза Laughing

# 1 687
Гледам подкаста с Радостина и Траян. На Рада фаворит за финала ѝ е... изненада Калин. Ах, как ги е омаяло това момче всички.

Страшен уинър Едит . Дори в неговата коалиция не е фаворит 😜

# 1 688
  • София
Вижте как бута куба Радостина и как буташе Ръждавичка.
Просто няма какво повече да добавя.
Ръждавичка е в отделна Вселена просто.

Вселената не отпадна ли от същата тази Радостина, дето едни кубове не може да бута?

Е и?
Ръждавичка ще се запомни завинаги. Главен герой и любимка на много хора.
След години ще се помни основно тя от жените.
Такива като Радостина, Николета и пр. всяка година се промъкват до топ 8. И нищо повече от това.

# 1 689
И диваните лелки , за които по-важен е биг брадърския елемент вече са във възторг
Нас ли визираш под "диванни лелки"?

Не, визира ни като "дивани лелки". От нещо диво ще да идва. Може би защото сме фенове на дивака Калин. Ама чудесно е това момче 💚💙🩵💚 - харизматичен, добър, слънчев човек ☀ и с способен, умен, ловък, възпитан. До утре мога да изреждам.

Но действително нещо не беше наред със стълбата на Радка. То и да беше - файда, но за протокола.

На Траян много гадно му стана. Да е жив и здрав ☘ Симпатяга е той. Широка усмивка, открит поглед. И на Алекс усмивката много ми харесва - от ухо до ухо. И на Чикагото. И на Дино. Въобще, много хубаво, че останаха основно хора, които така играха, че да има на кого да се усмихнат широко и искрено, весело, а не тънко и пресметливо без тази усмивка да стига до очите.

Мишко хвърля лоста, сяда и почва да разтрива хълбока. Актьор до край! Сигурно няма да го прави, ако успее да стигне до съзнанието му фактът, че няма смисъл да играе на струната на съжалението ("лошо ми е, пчела ме ужили, схвана ме кръстът, гъделичка ме перчемът по носа") Но то до такава степен е станало част от него, че го прави автоматично. Напече му под петичките и почва "ах, ох".

Много ще се радвам Калин да победи, но и да не, той ще остане в сърцата. Както Гунди. Все пак и той само е играл една игра.

# 1 690
  • София
Отново ще се повторя.
Нямаше абсолютно нищо нередно в прътовете на Радостина.
Въпрос на техника е.

# 1 691
Проблем е, че чак след "пазара" Ралица обявява колко ще са номинирани
На снощния съвет първо каза, че още двама освен Радостина трябва да бъдат номинирани, и чак след това започна пазарлъкът.

# 1 692
Отново ще се повторя.
Нямаше абсолютно нищо нередно в прътовете на Радостина.
Въпрос на техника е.

Отново ще повторя, имаше нередно в прътовете.

# 1 693
  • София
Проблем е, че чак след "пазара" Ралица обявява колко ще са номинирани
На снощния съвет първо каза, че още двама освен Радостина трябва да бъдат номинирани, и чак след това започна пазарлъкът.

Ако обяви предварително, тогава има шанс да не е Дино, а Чикагото - реално той би имал по-голям шанс да победи Миро. А мен много ще ме зарадва така да се получи - всички са изхарчили всичко, Миро отпада на крачка от финала. Калин, Алекс, Чикагото и Дино на последните две битки - без грошове, без предимства - и който има умения, сили и късмет печели. Най-много ще се радвам за Калин естествено, но и всеки един от другите трима ми е 100 пъти по-приемлив от Мирослав.

# 1 694
  • София
Това му е против уроки.
обаче на Калин на лявата буза нещо му има. и лявото око е малко по-отворено. дразни ме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт