💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 80 076
  • 1 818
  •   162
Отговори
# 1 770
Ох, Калин в ИГ едни сторита с черни котки, какво да мисля не знам.🤔
Ми как какво- Калинката и черния котарак( за анимацията говоря)😂

# 1 771
Концентрация. 

# 1 772
Подкастът с Траян е малко тегав за слушане, не му е сила говоренето, но не всеки човек е добър оратор, особено пък ако и професионално не ти се налага да развиваш това качество. Важно е обаче, дали въобще има какво да кажеш, а Траян е интересен образ, вероятно обаче твърде праволинеен, за да е интересен за продукцията. Каза, че е влязъл не толкова заради игрите, а заради емоциите, особено го е впечатлила срещата на Раду със семейство му. Симпатизира на хората, които поемат отговорност във важни моменти без да ги е страх, че могат да сгрешат и имат после силата да кажат, че са сгрешили, без да се оправдават. Много се е дразнил, че го номинират, когато се е провалял и са му натяквали провала, но същите хора никога не са поемали отговорност за каквото и да е. Като цяло скучен подкаст, можеше да зададат толкова интересни въпроси, не виждам смисъл да ни преразказват неща, които вече сме видели. Само за баничка-гейт имам сериозни подозрения, че продукцията им е подхвърлила нарочно баничката. Стиска палци на Дино, изградили са много силно приятелство. Мислил е над представянето си и ще работи над слабите си страни като това да не се паникьосва под стрес.
Едит: радва се, че някои подкастери го определят като скучен, това с намигване, че от него няма как да излязат скандали и интриги.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 13:05 от sunrise_sunset

# 1 773
  • София
Moже ли някой да каже кога идват близките? В предпоследния епизод ли?
Аз очаквам да са днес в края на епизода, защото утре с полуфинал и финал вероятно няма да остане време.

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 1 774
  • London
Някой знае ли кога ще е финала?

# 1 775
  • София
Някои хора/малцинство са/, не правят разлика между хейт и критика. Миро отнася заслужено нашата критика с цялостното си представяне от самото начало. Хейтът е да се злобее срещу някой незаслужено и да се принизяват успехите му, така както се хейти Калин от няколко човека тук.

Някой знае ли кога ще е финала?
В.петък

# 1 776
Moже ли някой да каже кога идват близките? В предпоследния епизод ли?
Аз очаквам да са днес в края на епизода, защото утре с полуфинал и финал вероятно няма да остане време.

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

Благодаря. Надявам се да е така, защото не знам дали ще имам сили за финала при този предизвестен развой. А наистина държа да видя близките на Калин.

# 1 777
Мировица дали ще е дошла 🤰

# 1 778
Може - с бебето. Това ще е първата среща на Мирослав с наследника на стоте хиляди Laughing
Незабравим със своята трогателност момент, който ще остане в аналите на предаването во веки. С един куршум- два заека.

# 1 779
О, виж ти. Как само се засягаме. Показах, че винаги могат да се изсмучат от пръстите доводи да принизиш някого.
Абсолютно ми е безразлично кой печели. Просто ми стана отвратителен изсмукания от пръстите хейт по силен играч и ореола около дивака, на който по принцип му е все тая за всичко. Той там е попаднал случайно, точно такава му е играта.
Еее стига с тая злоба.Загрозява хората 😂.Разбрахме не го харесваш .Всеки с мнението си.Ама ти глупост след глупост каза 😂🤦И не че ни пукa, а пък на Калин още повече бъди сигурна/сигурен,но някак е грозно без никакви факти да го говориш .

# 1 780
Важно е обаче, дали въобще има какво да кажеш, а Траян е интересен образ, вероятно обаче твърде праволинеен, за да е интересен за продукцията.
Едит: радва се, че някои подкастери го определят като скучен, това с намигване, че от него няма как да излязат скандали и интриги.

И аз си мисля, че в чисто телевизионен смисъл в предаване където се търсят динамични, шумни и цветни образи, Траян идва обран и сдържан. На мен лично ми беше интересен - разхвърляха го между племената, тестваха го, но не успяха да го отклонят от ценностите и морала му. Не знам защо не го даваха много, а решиха, че Пекин и сие са по-интересни от него. В свят на схемаджии и скатавки, доблестта наистина впечатлява.

# 1 781
  • Някъде там...
Радостина по всяка вероятност чисти образ в подкаста. На нито дума не й вярвам.
Видяхме, че е про в лъжите. Гледа те в очите и те лъже с усмивка. Пуска ти мили комплименти, докато ти точи ножа зад гърба. Змия в буквалния смисъл.

# 1 782
Траян в подкаста каза мили думи за Миро, които звучаха, като да му е леко неудобно, че ги казва. Може и да ми се е сторило, ама някак неубедителни ми бяха.

# 1 783
Сторито на Калин...

Благодаря много за сторито!

Може да е странно, но не всички имаме инстаграм и т.н. Затова Благодаря на всички, споделящи разни снимки и информация от СМ.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 14:22 от Chapka

# 1 784
Ей скапана продукция.
На Траян много му личи нещо като е несправедливо.
Накарали са го, Ивайло също в На кафе, имат си договори ( в полза на продукцията )
Ако спечели Миро ( най-неадекватният играч за мен лично! ) няма да гледам повече тази простотия.
Ядосвам се защото много ама много мразя нечестни и подмолни хора.
Алекс много ме дразнеше в началото но човека поне знае кое е справедливо и кое не.
Направо се закопа на онази стена но има градация и започнах да го харесвам!
Миро просто копае едно дъно и става все по-зле
Колкото и да не ви харесва на определени хора, истината боли

Общи условия

Активация на акаунт