💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 126 827
  • 3 074
  •   148
Отговори
# 1 830
Аз също не знам, късно се включих в темата.
Гледах 10 минути от подкаста с Радостина.
Същите глупости каза, че и Пекин заслужавала финал.
Физически мъжете били по-добре от жените и трябвало някак да се придвижи до финал.
Ами ако не ставаш не трябва.
Ти просто си беше зле.
Аз ако знам че съм зле и за нищо не ставам ще ме е срам да ме влачат и от мен да не могат да продължат.
Ами или ще се готвя или като не ставам сама ще искам да си тръгна, просто защото не е честно спрямо някой по-добър от мен

# 1 831
  • Някъде там...
И аз изгледах малко с превъртане. Направи ми впечатление, че похвали Алекс и едва ли не каза, че много го харесва. А в предаването снощи на синхрон и не само сподели точно обратното.
Определено се опитва да минимизира щетите. Надявам се поне малко да е искрена и наистина да се е променила към добро, както твърди. Алекс ще е успял да ги дисциплинира поне малко. Simple Smile

# 1 832
И какво стана сега! Всички влюбени в Калинката и въобще не отразяват другите любовни трепети в предаването! Ралица направо е превзела душата и сърцето на наш Чикаго! Падна жертва той на убийствения й чар! Гледа я като препариран, а довечера дори обяснения ще й прави!
Голям майтап!

# 1 833
  • В Града на липите
Най-накрая някой да я оцени и нея.
Колко му трябва на Чикагото да е щастлив… една бира, две саби и малко грошове Grinning

# 1 834
  • гр.София
Не мога да прежаля отпадането на Траян вчера. Но хубава битка направиха с Алекс и Алекс честно си я спечели.

И любопитен факт.Постът на потребителката Жабче с изказването на жената на Траян в ИГ е събрал тук над 80 харесвания.
Калин пък гони вече 23 хил последователи в ИГ.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 19:56 от blanc

# 1 835
И какво стана сега! Всички влюбени в Калинката и въобще не отразяват другите любовни трепети в предаването! Ралица направо е превзела душата и сърцето на наш Чикаго! Падна жертва той на убийствения й чар! Гледа я като препариран, а довечера дори обяснения ще й прави!
Голям майтап!

Ти с миньор работа имала ли си!? Satisfied Големи са донжуани докато им вържеш, после е: рудника, багера, станцията...Първата им голяма любов на миньорите е рудника. Laughing

И знаеш ли защо го казвам...Щот мъжът ми е миньор...Laughing

# 1 836
Като се сетя Чикагото как загуби звук и картина като го смръзна Ралица, че номинира Калин 😂. На жена си сигурно не се връзва така.

# 1 837
А наистина държа да видя близките на Калин.
Точно днес гледах клипове от приключенията на клуб Еделвайс и попаднах на едно много старо клипче на една мама и двете й малки момчета на разходка из Родопите. Вероятно таткото ги е снимал.
Много хубави хора ми се струват родителите на Калин!
Ето, ако ви е любопитно /след 3.30 мин./:
https://www.facebook.com/watch/?v=127555603932130

А какво е казала жената на Траян, че не съм видяла?

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 19:47 от Гарганела

# 1 838
  • Bayern
А какво е казала жената на Траян, че не съм видяла?
Ето това е от поста на Жабче
Траян в "На кафе" след минутки.
И един много силен пост от съпругата на Траян:

# 1 839
Голям майтап!
Много била фешън с кичури ала-Пришълецът.

# 1 840
  • гр.София
Ох, извинявам се, обърках ника, ще поправя.Жабче  е цитирала жената на Траян.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 20:01 от blanc

# 1 841
  • София
Хубав подкаст с Траян.
Препоръчвам.

# 1 842
  • Варна
А наистина държа да видя близките на Калин.
Точно днес гледах клипове от приключенията на клуб Еделвайс и попаднах на едно много старо клипче на една мама и двете й малки момчета на разходка из Родопите. Вероятно таткото ги е снимал.
Много хубави хора ми се струват родителите на Калин!
Ето, ако ви е любопитно /след 3.30 мин./:
https://www.facebook.com/watch/?v=127555603932130
Това чаровно по-тъмно петно на лявата буза на Калин, явно е родилен белег.
За велики дела е роден. Simple Smile

# 1 843
Много силно и интелигентно написано послание! Обича го много жена му! Само щастие им пожелавам!

# 1 844
Мирко боже би, даже най-вероятно ще спечели честно. Или поне аз се надявам да е така. Калинката ще се забави някъде(понеже е много спретнат). И? Какво от това? Пътя по който вървяха двамата е голямата разлика. Две успоредни прави шосета, без кръстовище. Различни вселени.
Не зная какво е по другите социални мрежи, защото нямам такива. Но, Мирко за два пъти по-голяма сума няма да може да изтрие срама от лицето си. Да е жив и здрав. Ще се покрие в дън земя. Освен двамата му върши фена, никой не желае да го гледа никъде. И няма да иде нито в турнири, нито в Олстарс.
Разликата е в монетизирането след игрите. Едни ще печелят, а Мирко ще дава.
Пак ще кажа. Да е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт