💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 124 151
  • 2 985
  •   606
Отговори
# 1 935
Николета и Радостина много лицемерни се оказаха.
Мисля едно, правят друго. То това беше и играта на Николета цял сезон.
И какво толкова се обидиха от това, че Миро е изпратил Калин на Николета. Нали там е Алекс. Тя него трябва да победи, а на Калин.
А какво стана? Заби на варела още. Трагедия.
техните лаптопи и този на Траян бяха директно от аутокюто иначе поне ще отнесат малко по-малко хейт от хората които се сърдят докато играят "не се сърди, човече"

# 1 936
Ех, Мирче, Мирче..Щи лъжеш пак? Не помниш ли как веднага предаде Радка, като молеше Дино и Траян да не гласуват за теб, и да си играете пак заедно, пък щом не
искат жените - няма проблем. Веднага се отрече от тях, като надуши заплахата за себе си

# 1 937
И Радостина гледах днес в Подкаст и сега гледам Миро... И двамата мажат, увъртат, уж посипват главата си с пепел... не знаели, не мислели, много били измъчени и дъра дъра бъра... И двамата не са глупави, ама никак. Беше им казано от различни хора в течение на играта, че не са почтенни и то със точни и ясни мотиви им бе казано... Ами това е тяхното се нарича безкруполност и подлост. И шубе. Чак ти ми се гади като гледам. Всеки си има кусури. Никой не е ангел. Ама такова безочие рядко се среща.

# 1 938
Много точно го каза Калинката- каквото сам си направиш!🫶🐞

# 1 939
  • Някъде там...
Абсолютно. Опитват се да замажат сега и да се оправдаят. И Радостина, и Миро, и Николета, и Пекин, Томи, цялата им неприятна дружинка. Повръща ми се от тях. И нищо няма да ми промени мнението.
Казвам си уж, че всеки заслужава прошка и ново начало, но има хора, които няма да се променят. Никога.

# 1 940
Проблемът с Мирко е, че щом в една игра така върти, смятайте в живота какъв е. Докторът правилно каза, че са научили нещо е живота и идват да го приложат и покажат.

# 1 941
Абсолютно. Опитват се да замажат сега и да се оправдаят. И Радостина, и Миро, и Николета, и Пекин, Томи, цялата им неприятна дружинка. Повръща ми се от тях. И нищо няма да ми промени мнението.
Пекин в интерес на истината ми беше по - симпатична в каста. Тази дама хем има чувства, сърце и някаква непреломимост и е манипулатор. Което си е опасна комбинация. Но в никакъв случай не е плосък, дребен и малодушен човек - каквито другите трима малко или повече се оказаха.

# 1 942
  • София
Казвам си уж, че всеки заслужава прошка и ново начало, но има хора, които няма да се променят. Никога.

Да, не са искрени.
Като си бил злодей си дръж на играта и кажи, 'Не ми пука кой какво мисли' Аз играх така, това е. Не мога да променя нищо и не бих променил. Всеки има право да ме харесва или не.
А сега се чудят как да се оправдават в подкастите.
Никой не беше искрен.
Най-истинския подкаст беше на Ръждавичка. Каза си всичко директно. Никаква разлика между играта на Ръждавичка в играта и това което е. А не като другите лицемери да лъжат и мажат.
Ама мен не могат да излъжат. Разчитам ги от километри.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:13 от Diavolo

# 1 943
Честно ще съжалявам за Дино...с тази дископатия,как ще тегли тежката шейна...обречен е предварително.

# 1 944
Емии Миро си игра играта .И както казвате може би повече подхожда на Сървайвър.Тук няма да се оцени включително и от мен.Не е моето.Отдавна съм с развален вкус от него.Жив и здрав да е с печалбата ,а реалния победител го знаем така или иначе .
Колкото до Николета и Радостина лесно е сега от страни с Калине любов моя и т.н ама редвоно му забиваха гласове  по съветите.Това не е по малко лицемерие от на Миро криенето зад полите на жените😁

# 1 945
Миро,Шопа и Томи си приличат по едно нещо,че решават нещо ,което само те мислят, и после си измиват ръцете като казват,че решението е било общо и всички са били съгласни.

# 1 946
Не си спомням участник от предишни сезони да е отнесъл толкова хейт. Спомням си, че винаги физически по-слаби играчи са се домогвали със стратегическа игра само и само да стигнат по-напред. Например Недялко. Той кроеше много стратегии. А и миналата година Добрин и Мартин играеха в комбина и се правеха на хитри. И какво излиза - ако се скатаваш от битки, е по-вероятно да додрапаш в по-късен етап. Ако много се правиш на мъж и поемаш излишни рискове - продукцията ти спретва зрелищна елиминация.

# 1 947
Надявам се двамата да оставят сърцето и душата си на арената и да стане една много хубава битка.

# 1 948
  • София
Алекс пожелава успех на Дино и го нахъсва, но вижте как стоеше Калин. Езикът на тялото му казваше, желая ти успех братко ама няма да стане... Някак си изглеждаше песимист, че Дино ще се върне.
Алекс обаче е голям мотиватор. Каза му точните думи на Дино.

# 1 949
Това с изповедите на М. Не се търпи. На фона на епохална музика… направо Междузвездни войни , ама Дарт Вейдър- Нейдър… Пу…

Общи условия

Активация на акаунт