💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 101 796
  • 2 398
  •   178
Отговори
# 1 950
Волдемор се въздигна..

# 1 951
Оф,айде Дино!

# 1 952
Чаках на тръгване на яхне Дино, уж на майтап, за по- сигурно, че ще е с прецакан кръст🤨

# 1 953
За Дино съм. На мен ми харесва. Зевзек.

Миро почва да "блести" с оправдания. Гладен бил. Кой бе? Скатавка и шубе!

# 1 954
Алекс пожелава успех на Дино и го нахъсва, но вижте как стоеше Калин. Езикът на тялото му казваше, желая ти успех братко ама няма да стане... Някак си изгкеждаше песимист, че Дино ще се върне.
Алекс обаче е голям мотиватор. Каза му точните думи на Дино.
Лаптопа на Ръждито също имаше елементи с които продукцията искаше да инферктира чикагото. Също си мисля Алекс какво  плямпало е... Няма как да не е изнервил хората от продукцията на края

# 1 955
Дино понякога става ужасно досаден, но понеже е спечелил приятелството на Траян, ще му простя. Давай, Дино, за теб съм в битката.

# 1 956
👍👍👍👍 На това му се казва неспособност за поемане на отговорност - много важно мъжко качество
Миро,Шопа и Томи си приличат по едно нещо,че решават нещо ,което само те мислят, и после си измиват ръцете като казват,че решението е било общо и всички са били съгласни.

# 1 957
  • В Града на липите
Мда, тая битка е за Миро.
Дино е нисък и гъбките му бяха трудни.
А на пипкавите работи е нервак.
П.п. А шейната ще му изяде главата.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:45 от hrissi_sz

# 1 958
Какъв беше този жалък опит за winner edit. Бил най-изстрадалият участник в сезона. И какво, от милосърдие да му дарим победата.

# 1 959
Миро и Сапунджиева "не предаде".

# 1 960
  • София
Никакъв шанс за Дино.... Елементите не са за неговия темперамент. Еле пък за точност и търпение.

# 1 961
Честно ще съжалявам за Дино...с тази дископатия,как ще тегли тежката шейна...обречен е предварително.
👍👍👍🥺

# 1 962
Айде пак битка, която сме гледали милион пъти!

# 1 963
  • София
Ох, докога ще слушаме оплакванията и мрънкането на Шубето. Забележете как уж нещо половинчато се извини пред другите да замаже очи и после на синхрон “Ами съжалявам, че съм прекалено честен и лоялен и другите не ме разбират” 🙄

Не може никой да ме убеди, че такъв е само в играта. Или си го носиш това или не.

# 1 964
Какъв беше този жалък опит за winner edit. Бил най-изстрадалият участник в сезона. И какво, от милосърдие да му дарим победата.

Изстрадал, в смисъл - Томи не му е донесъл достатъчно сандвичи?

Общи условия

Активация на акаунт