💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 92 603
  • 2 243
  •   142
Отговори
# 2 025
  • София
Хахаха, ама хитър е Миро.
Как се опита да си закара директно топчето в центъра, хахаха

# 2 026
Ако го съпоставя Миро с друг недолюбван от публиката - Елвиса...ми той Елвиса е на светлинни години пред него. Същата игра, но ходеше и на битки, повечето си ги спечели, че и се опъваше на професионални атлети.

# 2 027
И сега като се започне едно тупане в гърдичките , аля кинг конг, но от Али експрес , едни сърчица на камерата 🤮

зашото е бил тежко контузения Дино …който милия го кара главно на воля

все още стискам палци за Дино .., ама

# 2 028
Последното дърпане на шейната от Дино направо си беше героично! 😢

# 2 029
бях готова да дам втори шанс на Мирослав за няколко секунди, но после се сетих, че си избра Дино, защото е контузен и по-малката заплаха.

Ми то Калин и Алекс му избраха Дино за противник. Мирослав беше сам срещу четирима. Алекс имаше 400 гроша, на него не му трябваше имунитет, никой нямаше да гласува за него. Можеше да ги използва за още гласове и да пратят Чикагото срещу него, щом толкова искат да го отстранят. Ама Алекс като иска да се спаси и да отиде напред не е стратегия, но другите като го правят е "лоша" стратегия.

# 2 030
Гледам със голямо закъснение и още съм в началото на битката, бях се нагласила да я изгледам цялата, обаче ще я превъртя - емпатията ми се активира прекалено много като гледам и чувам човек, който изпитва силни болки. Много ми е тъжно за Дино...ех, тази гадна дискова херния (май това се е оказало) - мъчителна, опасна... Няколко пъти само в живота ми ме е болял сериозно кръста и наистина е ужасно усещането и честно казано е плашещо. Щом чак е пропуснал сватбата на Траян, явно е много сериозно. То му е изписано и на лицето на синхроните. Дано се оправи...

# 2 031
На Дино кръстът е пръскан с нещо. Мокър му е и лъщи...Явно е много зле положението.

# 2 032
  • Някъде там...
Просто прочети темите. Не виждам смисъл на всяка страница да обясняваме едно и също. Ако щете от 10 кладенеца вода донесете, тия много разбиращите от "стратегии", пак не можете да убедите публиката.
Няма как да харесам недостойни и непочтени ходове. Па ако ще и гениални да са от стратегическа гледна точка. Ок?

# 2 033
И сега като се започне едно тупане в гърдичките , аля кинг конг, но от Али експрес , едни сърчица на камерата 🤮
ХАХАХАХА ама как го предсказа

# 2 034
😂😂😂😂😂 точно го прочетох и се започна биенето в гърдите

зашото е бил тежко контузения Дино …който милия го кара главно на воля

все още стискам палци за Дино .., ама

# 2 035
ХАХАХАХА ама как го предсказа

Супер точно. Ще ми говорят, че екстрасенси нямало...

# 2 036
Ако го съпоставя Миро с друг недолюбван от публиката - Елвиса...ми той Елвиса е на светлинни години пред него. Същата игра, но ходеше и на битки, повечето си ги спечели, че и се опъваше на професионални атлети.
Елвиса никога не е бил в ничия сянка.

Айде свърши тази мъка най-накрая!

# 2 037
Не властелин, а пластелин на арената

# 2 038
  • София
Откъде дойдоха изобщо тези "вълчи" асоциации?! Толкова далеч са от реалността...
Съчувствам на Дино за кръста, дано не си е докарал още проблеми.

# 2 039
Отвратителен е!
Тази радост на фона на страдащият и контузен Дино ми оставя ужасно чувство.

Общи условия

Активация на акаунт