💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 93 202
  • 2 259
  •   79
Отговори
# 2 235
  • София
Миро добротворец.
И верен защитник на жените.

Особено на Сапунджиева, но не само!
#lo6omie

# 2 236
  • София
Много популисти, много.
Радостина и Николета цял сезон мишкуват и стрелят по мъжете.
А сега критикуват Миро.

Миро си играе играта просто.

Аре у лево

Личи си, че си един от малцината дето гледат западни формати и могат да погледнат над битовизма. Впечатляващо е как хора гледащи 80 епизода година след година още не могат да разберат предаването и мислят като осмокласници.

Нима? Сега "западните формати" ли ще ми определят наклона? Чакай да погледна календара, да не би случайно да сме осемдесет и някоя година?

# 2 237
Само да кажа, че “ Аре у лево” е израз точно подходящ за любител на г- н М. Ако обичате да смекчите тона, че рамките с дипломите ми на стената от Айви лигата дрънчат.

# 2 238
Двата  фена на Миро  вие явно трудно разбирате какво се говори и пише и то не от един човек да кажеш 😂Колко пъти да ви се обясни ,че няма нищо общо Калин с това защо Мирослав и играта му е неприятна.Ако не сте го разбрали до сега мисля, че вече е късно за вас.😁

Пак да го кажем с кладенци без кладенци с Калиновци без Калиновци.Миро щеше да отнесе същия хейт.Защото играта му беше грозна и неприятна.Точка !
Препоръчвам ти тази категоричност  с точки и статистика да демонстрираш на площада и у вас , по-ще си полезна за себе си . Реалити  формати  няма да промениш. Хубавото е че поне “красотата “ на обичайния ти изказ , гарнирана с пошли и груби епитети  е сведена до твоите вселенски умозаключения кой какво да разбира .
И да Калин е невероятен на терен , харизматичен , пленяващ и заслужава да спечели въпреки някои от фенките си.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:28 от gerido

# 2 239
  • София
За битката днес няма смисъл да пиша, всичко което мисля сте казали.

Браво на Дино - при такава травма да изиграе битката така и даже да успее да настигне онзи - респект!
Дано вече се е възстановил напълно и наистина да му останат само положителните емоции от предаването.

Да ме прощават водещите - но за мен най-изстрадалите участници са Ивайло и Пекин. Особено Пекин - тя на 2 пъти понесе наказание заради чужди нарушения. При това не започна да мрънка, припада и скатава. Знам, че тук никак не е харесвана - но нейната стратегическа игра я приемам много повече и честно казано и тя заслужаваше да е във финалната осмица. Сила за повече от 8 или 7-мо място нямаше да има, но и тя заслужаваше поне до там.

Елвиса също със стратегическа игра стигна до финал в неговия сезон. Също одобрявах - ясно беше, че за победа няма шанс, но си заслужи да е там.
Та за феновете на Миро - може нищо да не разбирам според вас, но всъщност, поне аз нямам проблем със стратегическата игра, ако поне нея си изиграл запомнящо се и добре. А Мирослав дори една идея не помня да даде - реално само се съгласяваше с този зад когото се крие в момента или е против, когато се предлага нещо, което е по-рисково за собственото му оцеляване.

Утре искрено се надявам спойлера да не е верен и Калин, Чикагото или Алекс да победи. Всеки от тях ще запомня, всеки от тях впечатли с не едно свое действие, игра, изказване. Всеки от тях е заслужил.
Ясно, че най-много стискам палци на Калин!

# 2 240
  • София
Това с изповедите на М. Не се търпи. На фона на епохална музика… направо Междузвездни войни , ама Дарт Вейдър- Нейдър… Пу…

Пръста ми стои на превъртането, само като мерна физиономията на тъжен санбернар и натискам импулсивно.

# 2 241
Честно казано и за мен като цяло сезонът ми беше слаб, но всеки си има мнение.
Пекин за втория път за чуждата грешка и дадоха пържола да яде и капитан я направиха и на една битка не отиде.
Не ми попада в тая графа.
Евала на Ивайло за волята, за него наистина ме е яд и Мирко как се смейкаше
Ивайло щеше да го смаже просто
Така че няма как Мирко честно да е стигнал
Поразчисти му се пътя

# 2 242
Двата  фена на Миро  вие явно трудно разбирате какво се говори и пише и то не от един човек да кажеш 😂Колко пъти да ви се обясни ,че няма нищо общо Калин с това защо Мирослав и играта му е неприятна.Ако не сте го разбрали до сега мисля, че вече е късно за вас.😁

Пак да го кажем с кладенци без кладенци с Калиновци без Калиновци.Миро щеше да отнесе същия хейт.Защото играта му беше грозна и неприятна.Точка !
Препоръчвам ти тази категоричност  с точки и статистика да демонстрираш на площада и у вас , по-ще си полезна за себе си . Реалити  формати  няма да промениш. Хубавото е че поне “красотата “ на обичайния ти изказ , гарнирана с пошли и груби епитети  е сведена до вселенски умозаключения кой каква мисъл да изразява.
И да Калин е невероятен на терен , харизматичен , пленяващ и заслужава да спечели въпреки някои от фенките си.
Я трети фен на Миро дето нищо не му се разбира 😂🤦Положението не отива на добре.😁
Тук ще приключа ,че като гледам написаното просто не си ми на нивото да ти отговарям на каквото и да е 😁

# 2 243
Павката каза на промото на финалната битка -Явно ще си размевят местата до самия край

# 2 244
  • София
Ама защо му се обяснявате на трола? Да не е нещо прокурор, че ще ни държи сметка?
Има 12 теми с доказателства, върни се, чети и ще си немриш отговорите.

Дайте няколко 🐞, че не остана Wink

# 2 245
Прочетох тук, че милото Мими си заключило профила в ИГ, горкото. Явно скатавката продължава и в реалния живот. Ей, не е лесно да си мижитурка.

Еми кво да направи? То такъв хейт се излива по него, че няма накъде. Представям си пък ако спечели кво ще стане. Колкото и да не го харесвам, цялото тва гонене с факли и вили ми идва вече малко в повече.

Не ти е приятен, не е твой тип играч - окей. Ама на мене направо ми дотегна да чета за него.

Ще подскачам ли от радост утре ако спечели? Определено не. Ама не мисля да съм от тия дето ходят да пишат простотии у ФейсО или в Инстаграм, че да му се налага да си заключва профила чак.

# 2 246

Препоръчвам ти тази категоричност  с точки и статистика да демонстрираш на площада и у вас , по-ще си полезна за себе си . Реалити  формати  няма да промениш. Хубавото е че поне “красотата “ на обичайния ти изказ , гарнирана с пошли и груби епитети  е сведена до вселенски умозаключения кой каква мисъл да изразява.
Я трети фен на Миро дето нищо не му се разбира 😂🤦Положението не отива на добре.😁
Тук ще приключа ,че като гледам написаното просто не си ми на нивото да ти отговарям на каквото и да е 😁
Ти и ниво Simple Smile Айде , понеже не лъжеш , покажи и цитирай един пост в който защитавам Мирослав. Отдавна демонстрираш,,  че разбирането не ти е сила и единствените ти изяви в темата са ожесточесточена словесна долнопробност и търсене на конфронтация. Но не може да ти се отрече, че се отличаваш Simple Smile

# 2 247
  • София

На Миро реването "ареуа" като победи не мога да го дишам.

Този вопъл ще да е на някакъв много изтънчен канадски език Joy

# 2 248
Значи тук не виждам някой да го гони с факли, хората си изразяват мнението.
Обаче агресия и крайни обиди и псувни никой не одобрява и тук липсват ( това се нарича хейт )
Хубаво е да се видиш отстрани и ако си сгрешил да се поправиш като Алекс, но при Миро това май си е характер
Не виждам положително качество в този човек.
Миро обаче можеше да тъпче и манипулира всички наред и беше ок?
За мен лично беше много долно че са яли и не са дали поне един сандвич на Ивайло и Кристиан.
Ами аз бих споделила с всички защото в честно, въпрос на ценности.
Кристиан не го биваше ма арената факт но човека си го призна, изправи се и до последно не се отказа!
Такива хора са за пример.
Миро само лъже маже много изстрадал….

# 2 249

Ти и ниво Simple Smile Айде , понеже не лъжеш , покажи и цитирай един пост в който защитавам Мирослав. Отдавна демонстрираш,,  че разбирането не ти е сила и единствените ти изяви в темата са ожесточесточена словесна долнопробност и търсене на конфронтация. Но не може да ти се отрече, че се отличаваш Simple Smile
Ооо определено се отличавам от теб .По акъл най -вече.Ама ти трудно ще го разбереш .Изисква се мозък  ,но за тролове  като теб в темата тази дума е непонятна .
Айде сега със здраве ,и отивай другаде да си хвърляш злобата 😁

Общи условия

Активация на акаунт