💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 92 913
  • 2 254
  •   98
Отговори
# 2 175
Малко снимки, за тези без Фейсбук може ли? Hug
Скрит текст:

Не съм сигурна кой точно е Калин, някой ще сподели ли?

# 2 176
  • София
Дано не са само видеа. Може нарочно да крият близките...
И аз не видях пъзел на финала. Досега не си спомням финал без пъзел. Някой нещо, спомени?

# 2 177
  • София
Отдавна ми свършиха лайковете, но почти всички (без тримата Мирови фенове) имате Hands Plus1 от мен!

За съжаление аз ще се надявам до последно да не е вярна изтеклата информация и най-вероятно ще се разочаровам и ядосвам...

Ssstef, Калин е детето с черния елек.

# 2 178
Подкаста с Дино е супер Grinning

Гадната част- от излизането си общо взето е бил на легло, така че ясно защо не се вижда по събиранията толкова с обичайната групичка. И много е отслабнал.

Разказа яки неща за кастигна, как се шегувал с кросфитърите.

Похвали Пекин, че е силна дори и да не ОК със стратегията ѝ. Опитала се е да го вербува ама нъцки. И също явно го е дразнило, че повечето жени са се познавали и съответно това не е ок, защото са влезли вече опечени, насочени така да се каже.

Баничка гейт- Траян видял торбичка, като казал какво е, Чикагото я хванал и я скрил. Обаче един от операторите ги видял. Опитали се да го забаламостат амаааа... Зачудили се дали точно от предаването някой не я е оставил, ама все пак глад.

За Сапунджиева- като цяло Дино и Траян са я дразнили, защото им било скучно Grinning Няма ТВ, няма музика и те така.

За Финала в началото кой да махат- каза че Миро се е притеснявал най-много от Калин и за това искал да се гласува за него. Уговорили са се да номинират само Алекс и това е издразнило и Дино, и другите и за това коалицията се е обърнала срещу Миро.

Вика "и ти като видиш Калин като клепне с очичките" Grinning Grinning

# 2 179
Има логика защо Мирослав не разказа на другите за контузията на Дино - иска да им вдъхне респект преди решаващите битки. При всеки друг участник обаче Ралица би го издала на секундата, подозирам, че утре ще замълчи, да видим. Можеше обаче да каже две думи на Дино, браво за волята, как издържа, нещо такова.
Много се надявам Дино да няма сериозни последствия. И му пожелавам много деца, който да запали в залата да спортуват.

# 2 180
Малко снимки, за тези без Фейсбук може ли? Hug
Скрит текст:

Не съм сигурна кой точно е Калин, някой ще сподели ли?
Черното елече😄

# 2 181
Чудесна находка са снимките от Родопите на Калин, мама и братчето. Какви готини семейни моменти.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:05 от жижик

# 2 182
Трудно си представям Миро да отнесе когото и да било. Спомням си само как Траян изнасяше Миро от водата.

# 2 183
  • София
Пуснал съм новата анкета! 😊
Срок до края на утрешния финал!
Класически въпрос за всеки сезон преди финала. За жалост имате само 24 часа. Но такъв е форматът просто...

* ВАЖНО *

След финала очаквайте голяма анкета, която ще обхване целия сезон 7!

Понеделник или вторник ще се пусне традиционната тема 'Между два сезона'
Там ще има още една мащабна анкета с всякакви сравнения по сезони и играчи + с мисли за сезон 8.

Simple Smile

# 2 184
Аз ще си пожелая отсега за новия сезон по-разнообразни битки, защото ми втръсна от гъбки, варели и вагонетки. Да върнат пъзелите! Да премахнат блатото! И даже, ако може, да сменят локацията за снимки направо, за да върнат водните битки, че без тях е много сухо и скучно. Grinning Също, в подкрепа на призивите на дидо, искам 4 редовни племена в сезон 8.

# 2 185
С това ли се разгърна Миро на финала?
Той още повече затъна.
Социалната игра била трудна, че те го пазеха като порцелан?
Хората които се изпочупиха от битки като Ивайло, Алекс и Калин нищо не казаха.
Най-несправедливо беше за Ивайло ( за мен )
Постоянно на битки, изгуби всичките си съюзници накрая и Кристиан за това че Томи и компания похапвали го отнесе.
Спечели битката на Феномените айде към блатото, не го чух да мрънка.
Калин и него го спукаха
Жените не излезнаха сухи, спукват ги и в Инстаграм и Фейсбук.
Този Миро поне да беше мълчал защото беше участникът на който му беше най-леко.
Дино горкия как да играе, Мирко не го е страх ама него избра.
Никаква чест и достойнство, в днешно време тези неща са кът.
Фифо и Момчил в сезоните си ги изпочупиха от битки и за малко да спечелят.
Тоя Алекса и той колко противен ми беше не е истина.
Елвиса поне може да си каже нещата в очите и ходеше на битки.

# 2 186
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
След тази битка ми остана ужасен вкус в устата и изпитах неистова нужда да се изкъпя.
Много беше глупаво от страна на Дино да продължи играта с риск за здравето си. Съвсем си прецака кръста заради някаква криворазбрана мъжка гордост и чест.

А тоя Миро е голяма гадина! Как само мина пред Дино, докато стреляше на прътовете.
Всеки път е готов на някаква шашма, да заобиколи правилата, да попречи на някого... На всичко е готов, за да спечели. Отвратително е не само мишкарското му поведение, ами и това, че няма проблем да спечели нечестно. На лабиринта пак беше с номерата от селски вечеринки. Ако мине номерът, нали.
Бил доказал, че е силен, защото е победил един от фаворитите. А че този фаворит е със счупен кръст? Контузен like hell, не можеше да се наведе да си вземе лоста горкият. ТУри й пепел на тази победа! Но той е изключително доволен от себе си. Само едно нещо мога да кажа - пълен жалкар, бляк!

П.П.: Отивам да се къпя, защото се чувствам омерзена и омърсена.

# 2 187
Точно преди играта слушах Траян при Гала- каза, че са си останали приятели с Дино и се чуват всеки ден, но Дино не е успял да отиде на сватбата му заради контузията си, и като го гледах как се мъчи, особено да дърпа шейната, ми стана много мъчно. Респект, Дино за волята!!! И, да завърша положително- и неговите сини очички са чудни как светят като малко дяволче е! Joy

# 2 188
  • В Града на липите
И на мен ми свършиха лайковете още преди сто часа Grinning
Подкаста с Дино е супер Grinning
Вика "и ти като видиш Калин като клепне с очичките" Grinning Grinning
Алекс нали беше казал, че Дино бил влюбен и той в Калин Grinning
Явно вътре само Миро не падна жертва на чара му от едната завист.
Непременно ще го гледам този подкаст.

# 2 189
Друго нещо, което също според мен има съществено значение за огромния хейт към Мирослав е най-лошо скритият спойлер на света, за победителя в сезона. Спойлер, което също недоумявам, как с гордост се ръсеше 2 месеца навсякъде и пред всеки, без грам усет за желанията на другите, които просто искат да си гледат предаването...

Когато има безспорен любимец на мнозинството и хората убедено смятат, че той е толкова добър и непобедим още от началото на сезона и няма друг вариант за победител, това започва да изкривява мнението. И чисто поведенчески, когато разбереш, че твоят фаворит е загубил започваш да се настройваш срещу човека, който е нарушил идеалният ти и щастлив край на сезона. Аз не съм убеден, че нагитивизмът, който се натрупа щеше да е същият, или по-същият начин щеше да се гледа на играта му, ако до утре не се знаеше кой печели. Това разбира се няма как да се докаже. Но е факт, че откакто се разбра спойлерът, започна да се следи много по-детайлно всяко изказване, всяко действие на Мирослав и хората си търсеха и най-малките причини да го "насолят", задето е посегнал да вземе победата на техния любимец.

Общи условия

Активация на акаунт