💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 93 202
  • 2 259
  •   79
Отговори
# 2 250
Леле, хванах плачеща калинка в промото. Не съм готова. SobSob

# 2 251
В анкетата не гласувах за Калин, защото (да ме прощават калинките 😊 - не го казвам с лоши чувства, напротив, сладки сте, само укротете малко изказа)... ми е скучен образ за Игри на волята. В Турнири на волята ще ми е интересен, но в случая имаме комбинация не само от представяне на арената, но и извън нея. А Калин проспа сезона. Буквално! Със сигурност е страхотен като човек, но това не е състезание за "най-добрия... човек". Това е игра. Нещо, което се забравя.

В анкетата не гласувах и за Чикагото поради... сходни причини. Показа изключителна сила и воля на арената... когато е нахранен и с биричка в ръка. Но "играчите" в сезона от стратегическа гледна точка си го подмятаха с лекота.

В анкетата не гласувах и за Алекс. Един от малкото участници в този сезон, когото въобще не харесвам. Има някаква злост в този човек, която хич не ми харесва... освен логореята му. Няма да забравя как, когато всички пишехте колко сплотени били сините, Алекс съскаше негативи по съотборниците си на синхрони. Отделно и Радостина е обиждал... Поради същата причина и Ивайло не харесвам.

Поради липса на други опции, гласувах за... Миро. Признавам си, че не виждам харизма в него. Но все пак това не е състезание и за "най-харизматичния човек". Не е и най-запомнящият се образ в моите очи. Но все пак той игра тази Игра. Осъзнава къде е попаднал и е наясно в какво състезание участва. Добър е на арената, но е добър и извън нея. А и честно казано, искам да натрие носа на Алекс. 🤪🤣

В сезон 7 на ИВ любимец нямам. Всъщност любимец съм имала само в първи сезон, но тогава емоционално гледах Игрите. В останалите сезони имам харесвани участници. Които почти винаги не съвпадат с тези на повечето от вас. Такива са Морунов, Жорката, Крум (а не Филип, Гого и Момчил 😁).
От сезон 7 най-интересни ми бяха Пекин, Симона, Дино, Шопа, Радостина дори. Тези, които играеха играта.

# 2 252
  • София
Мирослав никога не бил предал някой в тази игра. Сапунджиева харесва това
Мирослав бил най-изстрадалия играч. Направо ми е жал за него -> DMS и
Мирослав никога не се оплаквал. Даа, първия час от днешния епизод не дадоха нито един кадър за това

#СезонътНаКалин #ОставихГоДаБие

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

Оставил го е да бие? Не! Защоооо?

# 2 253
Две наблюдения от днешния епизод:
Психологически похвати, перифразирам: Алекс и Калин за Миро- след това, което днес чу е леко нервен и се притесни. Алекс и Чикагото за Миро след битката- сега ще е по- изморен  от нас след битката. Чикагото към Миро- сега след тази победа на битката ще ги е повече респект от тебе, Миро- да, ще имат повече респект от мен.....Как да не я харесваш тази игра, как всички се дебнат като котка и мишка...Stuck Out Tongue Winking Eye
Калинката пак е удивителен - Миро не е проявил никаква емоция; онази вечер Николета ги излъга понеже погледна надолу и бързо се усмихна, по- рано беше разгадал още в началото Гизем, ама се забавляваше с нейните закачки- за мен, за дивак показва страхотна чувствителност и талант много бързо да разчита реакциите и чувствата на другите...Невероятна 🐞!

# 2 254
Разбира де, че Калин е победителят на сезон 7, но слагам глас за Алекс, защото заради всенародната любов, Миро пак нечестно ще се докопа до второто място.
Дяволо трябваше анкетата да е с 4 въпроса. Кой искате да е на 1, 2, 3, 4 място.

# 2 255
  • София
Близка моя приятелка мечтаеше да участва в продукцията. Взе работата и беше много щастлива. Напусна след битката, която видяхме днес. Дино е бил толкова зле, че едва се е справил на собствен ход да заснемат финалните му кадри в гръб. Не е успяла да загърби морала си. И на фона на това някакъв плазмодий разказва с колко обиколки, минути и т.н.повел. Не е за вярване, че дори 2ма човека го искат за победител. Долно, низко и гнусно поведение, същите епитети ползвам да опиша и притежателя му.
...
Ръждавичка - победила се е сама. Буквално е загубила самоконтрол и концентрация след стената. А още в началото след описанието на битката е била странна, все едно не я е свъртало на едно място.
..
Алекс - пространните му синхрони и коментари, които дотегнаха на много от нас, са били неизбежни - никой друг не е успявал да говори разбираемо и свързано повече от 2 минути.
...
Калин бил абсолютен сладур - срамежлив и доста неадекватен в смисъл над неща като битовизми, стратегии, сбирки под храста. Но точно с това, че не проявявал никакви претенции, а изживявал моментите, спечелил първите си фенове там. И цитирам: "толкова е секси и в същото време наивно невинен, че е неустоим".
...
Чикагото бил любимец на Ралица. Бил доста нелеп, защото не схващал бързо. Цитат от него: "ааа, сам ще си играя, не мога да ги разбера тия хора"
...
Радостина - била много нечистоплътна.

Не исках да пиша след финала всичко това. Но сега ми се отвори думата.

Лайковете ми отдавна свършиха, Папурче, изпращам ти прегръдка! 🤗

Благодаря, че сподели нещо от кухнята. И най-вече за нашия любимец. Точно както си написала го усещам и аз Blush

# 2 256
Чикагото бил любимец на Ралица. Бил доста нелеп, защото не схващал бързо. Цитат от него: "ааа, сам ще си играя, не мога да ги разбера тия хора"
Личи си. Joy
Много ти благодаря за цялата информация. Heart На приятелката, също, разбира се. Имаш ли любопитни факти и за други участници, например Лапунов, или само това ти е споделила?

# 2 257
Разбира де, че Калин е победителят на сезон 7, но слагам глас за Алекс, защото заради всенародната любов, Миро пак нечестно ще се докопа до второто място.
Дяволо трябваше анкетата да е с 4 въпроса. Кой искате да е на 1, 2, 3, 4 място.

# 2 258
Предаването от Игри на волята се превърна в Игри на цирковете.
Не ми допада нещо вече Disappointed
Вече си личи всичко прекалено много нищо че преди са успявали да го прикрият!
Беше ми приятно да си споделяме мнения Simple Smile
Утре за последно Blush

# 2 259
На Дино подкаста хора апелирам да го гледате. По нощите се спуквам от смях. Такъв образ е Дино, чуден. Наистина най-добрия подкаст за сезона най-вероятно ще си остане неговия. Цетка нулева. Жалко че не можем да го гледаме и в други подкасти, голяма душица е.

Общи условия

Активация на акаунт