💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 93 682
  • 2 263
  •   30
Отговори
# 2 250
  • София
Мирослав никога не бил предал някой в тази игра. Сапунджиева харесва това
Мирослав бил най-изстрадалия играч. Направо ми е жал за него -> DMS и
Мирослав никога не се оплаквал. Даа, първия час от днешния епизод не дадоха нито един кадър за това

#СезонътНаКалин #ОставихГоДаБие

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

Оставил го е да бие? Не! Защоооо?

# 2 251
Две наблюдения от днешния епизод:
Психологически похвати, перифразирам: Алекс и Калин за Миро- след това, което днес чу е леко нервен и се притесни. Алекс и Чикагото за Миро след битката- сега ще е по- изморен  от нас след битката. Чикагото към Миро- сега след тази победа на битката ще ги е повече респект от тебе, Миро- да, ще имат повече респект от мен.....Как да не я харесваш тази игра, как всички се дебнат като котка и мишка...Stuck Out Tongue Winking Eye
Калинката пак е удивителен - Миро не е проявил никаква емоция; онази вечер Николета ги излъга понеже погледна надолу и бързо се усмихна, по- рано беше разгадал още в началото Гизем, ама се забавляваше с нейните закачки- за мен, за дивак показва страхотна чувствителност и талант много бързо да разчита реакциите и чувствата на другите...Невероятна 🐞!

# 2 252
Разбира де, че Калин е победителят на сезон 7, но слагам глас за Алекс, защото заради всенародната любов, Миро пак нечестно ще се докопа до второто място.
Дяволо трябваше анкетата да е с 4 въпроса. Кой искате да е на 1, 2, 3, 4 място.

# 2 253
  • София
Близка моя приятелка мечтаеше да участва в продукцията. Взе работата и беше много щастлива. Напусна след битката, която видяхме днес. Дино е бил толкова зле, че едва се е справил на собствен ход да заснемат финалните му кадри в гръб. Не е успяла да загърби морала си. И на фона на това някакъв плазмодий разказва с колко обиколки, минути и т.н.повел. Не е за вярване, че дори 2ма човека го искат за победител. Долно, низко и гнусно поведение, същите епитети ползвам да опиша и притежателя му.
...
Ръждавичка - победила се е сама. Буквално е загубила самоконтрол и концентрация след стената. А още в началото след описанието на битката е била странна, все едно не я е свъртало на едно място.
..
Алекс - пространните му синхрони и коментари, които дотегнаха на много от нас, са били неизбежни - никой друг не е успявал да говори разбираемо и свързано повече от 2 минути.
...
Калин бил абсолютен сладур - срамежлив и доста неадекватен в смисъл над неща като битовизми, стратегии, сбирки под храста. Но точно с това, че не проявявал никакви претенции, а изживявал моментите, спечелил първите си фенове там. И цитирам: "толкова е секси и в същото време наивно невинен, че е неустоим".
...
Чикагото бил любимец на Ралица. Бил доста нелеп, защото не схващал бързо. Цитат от него: "ааа, сам ще си играя, не мога да ги разбера тия хора"
...
Радостина - била много нечистоплътна.

Не исках да пиша след финала всичко това. Но сега ми се отвори думата.

Лайковете ми отдавна свършиха, Папурче, изпращам ти прегръдка! 🤗

Благодаря, че сподели нещо от кухнята. И най-вече за нашия любимец. Точно както си написала го усещам и аз Blush

# 2 254
Чикагото бил любимец на Ралица. Бил доста нелеп, защото не схващал бързо. Цитат от него: "ааа, сам ще си играя, не мога да ги разбера тия хора"
Личи си. Joy
Много ти благодаря за цялата информация. Heart На приятелката, също, разбира се. Имаш ли любопитни факти и за други участници, например Лапунов, или само това ти е споделила?

# 2 255
Разбира де, че Калин е победителят на сезон 7, но слагам глас за Алекс, защото заради всенародната любов, Миро пак нечестно ще се докопа до второто място.
Дяволо трябваше анкетата да е с 4 въпроса. Кой искате да е на 1, 2, 3, 4 място.

# 2 256
Предаването от Игри на волята се превърна в Игри на цирковете.
Не ми допада нещо вече Disappointed
Вече си личи всичко прекалено много нищо че преди са успявали да го прикрият!
Беше ми приятно да си споделяме мнения Simple Smile
Утре за последно Blush

# 2 257
На Дино подкаста хора апелирам да го гледате. По нощите се спуквам от смях. Такъв образ е Дино, чуден. Наистина най-добрия подкаст за сезона най-вероятно ще си остане неговия. Цетка нулева. Жалко че не можем да го гледаме и в други подкасти, голяма душица е.

# 2 258
Павката каза на промото на финалната битка -Явно ще си размевят местата до самия край

Какъв финал ще е без няколко обрата, фотофиниш и някой да си забрави/загуби нещо.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 02:25 от Chapka

# 2 259
Чикагото донякъде ми е забавен с неговата първичност, днес ми стана много смешно с "инфектиран съм" - казвам го с добро чувство, все пак беше близо до думата. Добър играч е на арената, а в социалната игра - доста наивен, но все пак от време на време му се получаваха случайно нещата.

Някой може ли да даде линк към подкаста с Дино, не гледам кастовете /много са дълги/, но неговия ще изгледам с удоволствие.

# 2 260
Чикагото донякъде ми е забавен с неговата първичност, днес ми стана много смешно с "инфектиран съм" - казвам го с добро чувство, все пак беше близо до думата. Добър играч е на арената, а в социалната игра - доста наивен, но все пак от време на време му се получаваха случайно нещата.

Някой може ли да даде линк към подкаста с Дино, не гледам кастовете /много са дълги/, но неговия ще изгледам с удоволствие.

Моля.

https://play.nova.bg/video/igri-podcast/igri-podcast-2025-12-04/654843

# 2 261
  • София
Скрит текст:
Абсолютно. Опитват се да замажат сега и да се оправдаят. И Радостина, и Миро, и Николета, и Пекин, Томи, цялата им неприятна дружинка. Повръща ми се от тях. И нищо няма да ми промени мнението.
Казвам си уж, че всеки заслужава прошка и ново начало, но има хора, които няма да се променят. Никога.

Да, не са искрени.
Като си бил злодей си дръж на играта и кажи, 'Не ми пука кой какво мисли' Аз играх така, това е. Не мога да променя нищо и не бих променил. Всеки има право да ме харесва или не.
А сега се чудят как да се оправдават в подкастите.
Никой не беше искрен.
Най-истинския подкаст беше на Ръждавичка. Каза си всичко директно. Никаква разлика между играта на Ръждавичка в играта и това което е. А не като другите лицемери да лъжат и мажат.
Ама мен не могат да излъжат. Разчитам ги от километри.

Хайде стига де Дяволче.Нали и ние гледаме същото предаване.Опита се да сготви Чикагото, който нищо не беше и направил.Не случайно когато Чикагото се върна към Калин и Алекс каза, че човекът който мъти водата в племето вече го няма.А какво да кажем за решението на косата на Лапунов и покриването на ръце когато отпадна.И това ако не е лицемерие не знам кое е.

Спорът е за Чикагото, не за Лапунов. За Лапунов го нищихме вече. За мен най-голямата и грешка в сезона. Другата и беше битката и с Радостина. За Лапунов според мен имаше много натрупали се фактори и емоционални моменти + намесата на редакторите. И главно заради Наталия стана. Ръждавичка много се привърза към нея. А Лапунов бил казал, че е слабо звено и без нея ще са по-силни.
За Чикагото:
Вече надълго и нашироко написах защо Ръждавичка не е сбъркала. Не искам да се повтарям. Можеш да ми намериш мнението. Просто Чикаго е саможив, хлъзгав и единак. Той е оригинален феномен, но никога не беше част от Ф4, съвсем друг типаж и характер е.
Ръждавичка беше на 100% права за Чикагото. И не забравяй, че това е само игра.
Впрочем мен Чикагото ме кефи и съм гласувал за него в анкетата. Това е най-бруталната природа сила/стихия на Арената този сезон. Ако беше добър плувец щеше да ми е в топ 5 за всички сезони.

# 2 262
Значи...Миро не е казал за болките на Дино не защото всички са знаели. Дино е треньор и много добре знае какви са акули в спорта , като надушат слаб противник или контузен. Събра се и игра без да се оплаква, дори забравихме за травмата му. Но не и Миро. Той точно затова го избра, а и Чикагото е по-силов, но Дино е пъргав и стратег в някои компоненти (това му е професия)

Мисля си, че АКО ръждата не беше толкова ... и не беше играла мръсно срещу един от най-близките си там-Лапунов, то Калин нямаше да се залепи за Алекс толкова (това му беше единствената опция, а не Алекс от сметка се лепнал за Калин) Второ , ако Калин нещо не му е ден за игра, то Лапунов щеше да го покрие и обратното. За мен и двамата имаха сходни данни физически, дори Лапунов е по-силов леко, също пъргав изключително, но пък Калин с пъзелите е по-добър мисля. Та....на Миро доста щеше да му е тегаво да бутне и двамата за финал.

Знам, че играта предполага някакви съюзи , но си мисля, че е по-приятелство, по харесване и близост на характерите, по личностни качества най-малкото. Но да ми се съюзиш с три-четири квачки ..само защото са повече в племето и едната е силов тартор си направил добре сметката да си храстче и минаваш метър. Дори Николетка дето уж все на черешата се усети и в прав текст го каза на Радостина, а лаптопите вече си личи истината и те са го знаели и търпели за бройка после, а той пък се е съхранявал на чужди гърбове да бута напред и минава капките.

Траян е много достоен мъж, не го оценихме подобаващо, защото е скромен, не се натрапва, но винаги беше с душа и сърце феномен. Между другото ги дадоха веднъж как се прибират от битка и той посърнал си мърмореше как не издържал в това племе и си искал феномените. Той и там попадна , там му беше мястото от началото, но...

Дино е със сърце и душа на веселяк, но не и глупак. Такива хора често не се разбират и се приемат за повърхностни, но той има доста аналитичен ум поне за мен и в игрите го показа. Жалко за контузията му и тя дойде , защото се раздаваше примадоните да отидат на по-добра локация (включвам и Канадският вълк според Павел, аз българи повълчени в Канада не съм знаела да има, но...за Павел има)

Алекс, в началото го харесах, после не можех да го гледам, накрая му станах почти фенка. Човекът ми харесва като стратег, като човек, като възможности дори и си заслужи финала.

Чикагото е силов, атлетичен и ...доста напудрен за мен, а също и леко тарикатче си пада май в реала. Иначе е атрактивен, емоционален, мен не ме е дразнел с изпълненията си, не ми е простял (по ръждавичния поглед)

Пекин я харесвах, хитра, умна, но за мен влезнала с мисия отвън още и е даден инструктаж да ръководи коалиция. Иначе нямаше да влезе. За мен на моменти дори и беше противно да играе тази роля и да бута онези двете накрая , но ....това са условията, според мен и умишлено падна да се отърве.

Радостина си е нечистоплътна и по характер, и по всичко. Просто средата и е такава, повече няма какво да ръчкам, ясно е.

Николета не ми е била тъпа, за мен се правеше на такава и минава по този начин метър и в реала и сред мъжете. Тънки сметки и доста ясен поглед, разсеяна е-да, но не и тъпа. Дори на моменти се издаваше.

Ръждавичка, най-способната и подготвена жена, но и най-неприятна, злобна, ехидна, разби цялото племе на феномените, троянският кон там, неблагодарна, без ясна представа за ценности и дори за стратегия , за лоялност, за племе, за локации дори (защото с Наталка и Гордиенко нямаше да е принцесата на резиденцията толкова време) Също нечистоплътна за мен. Сори Дяволче, но това за мен е най-противния човек в предаването и най-големи щети нанесъл .

За финала е ясно. Миро и победител няма да бъде, но печеливш ще стане с пари. Проблемът е , че пари е хубаво да се вземат и за това играят-медал, пари, признание ...това е спорта , но и човешките качества също са ценност, стратегията има няколко варианта и да избереш най-долния начин не е ново и сме го виждали и преди с жените вътре .(там са хора обичащи спорта, а не театъра -Наталка кукла малка , дето продукцията почти ги задължи феномените да я търпят, че и да и служат , като на Мани1)

Мантрата , че жените били силни, но подценявани, били бушони и т.н. още от първи сезон умря и се видя, че не върви. Та продукцията да каже на Мишка удобната да си смени тактиката и да се обърне внимание на печеливши коалиции , не да се разчита на жени като количество и удобни (качеството е по-важно)

# 2 263
  • София
НЕкоалиция!

Общи условия

Активация на акаунт