💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 92 036
  • 2 233
  •   241
Отговори
# 2 190
Това е най-жалката тема за всички сезони. Отровихте я със злобата и помията. Но както вече казах, толкова е капацитетът.
Ти чуваш ли се? Окей, за всички останали сезони пак си я имаше злобата към някои участници, макар че, поне се доказваха на арената и мислеха адекватно. Миро нищо, ама нищичко не показа. Такава игра сигурно ще се цени там по другите държави. Тук в България, българите обичаме да гледаме хора, които се трудят и накрая печелят заслужено. Не случайно си я имаме популярната поговорка ,,Който не работи, няма да яде.". Като не ти харесва българския манталитет, гледай си там чуждестранните продукции. Играчи като Калин, любимеца на всички нас, тук винаги ще бъдат харесвани, за разлика от гнусни същества като Миро The Canadian Wolf.

# 2 191
Ще стискам палци да се получи поне интересна битка утре и Калинката да се изкефи на макс. Радвам се, че изобщо имаше участник като него. Някоя добра душа, ако се смили да качи снимчици за приповдигане на настроението.🐞

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:06 от Harkness

# 2 192
За анкетата - Калин Великолепний.

# 2 193
Щом сте такива мазохисти да гледате утре как Мирослав отнася любимеца Калин на финала, гледайте. Simple Smile
Дино си носи болния кръст от първите седмици. Всички знаят, че го боли кръста, няма какво Миро да им обяснява. И да не го болеше кръста, серпентината щеше да я направи кога си види ушите без огледало.
Ех, не можете да губите и това е. Нито да признавате чуждите победи.
Това е най-жалката тема за всички сезони. Отровихте я със злобата и помията. Но както вече казах, толкова е капацитетът.

Ами щом нечестната победа ще го топли Миро Вълчи нека Grinning
Това е като и в живота нормалните хора се мъчат и блъскат докато някой с пари и статус му замитат мизериите.
Ако стане това доста зрители ще се откажат
Да си търсят рейтинга аз лично няма да ги гледам повече, освен евентуално All Stars

# 2 194
Малко снимки, за тези без Фейсбук може ли? Hug
Скрит текст:

Не съм сигурна кой точно е Калин, някой ще сподели ли?
Е как не си, този с черната грейка ☀🐞☺

# 2 195
  • Берлин
Близка моя приятелка мечтаеше да участва в продукцията. Взе работата и беше много щастлива. Напусна след битката, която видяхме днес. Дино е бил толкова зле, че едва се е справил на собствен ход да заснемат финалните му кадри в гръб. Не е успяла да загърби морала си. И на фона на това някакъв плазмодий разказва с колко обиколки, минути и т.н.повел. Не е за вярване, че дори 2ма човека го искат за победител. Долно, низко и гнусно поведение, същите епитети ползвам да опиша и притежателя му.
...
Ръждавичка - победила се е сама. Буквално е загубила самоконтрол и концентрация след стената. А още в началото след описанието на битката е била странна, все едно не я е свъртало на едно място.
..
Алекс - пространните му синхрони и коментари, които дотегнаха на много от нас, са били неизбежни - никой друг не е успявал да говори разбираемо и свързано повече от 2 минути.
...
Калин бил абсолютен сладур - срамежлив и доста неадекватен в смисъл над неща като битовизми, стратегии, сбирки под храста. Но точно с това, че не проявявал никакви претенции, а изживявал моментите, спечелил първите си фенове там. И цитирам: "толкова е секси и в същото време наивно невинен, че е неустоим".
...
Чикагото бил любимец на Ралица. Бил доста нелеп, защото не схващал бързо. Цитат от него: "ааа, сам ще си играя, не мога да ги разбера тия хора"
...
Радостина - била много нечистоплътна.

Не исках да пиша след финала всичко това. Но сега ми се отвори думата.

# 2 196
Ей как все някой или нещо друго е виновно, че Мирко е недолюбван.
Друго нещо, което също според мен има съществено значение за огромния хейт към Мирослав е най-лошо скритият спойлер на света, за победителя в сезона. Спойлер, което също недоумявам, как с гордост се ръсеше 2 месеца навсякъде и пред всеки, без грам усет за желанията на другите, които просто искат да си гледат предаването...

Когато има безспорен любимец на мнозинството и хората убедено смятат, че той е толкова добър и непобедим още от началото на сезона и няма друг вариант за победител, това започва да изкривява мнението. И чисто поведенчески, когато разбереш, че твоят фаворит е загубил започваш да се настройваш срещу човека, който е нарушил идеалният ти и щастлив край на сезона. Аз не съм убеден, че нагитивизмът, който се натрупа щеше да е същият, или по-същият начин щеше да се гледа на играта му, ако до утре не се знаеше кой печели. Това разбира се няма как да се докаже. Но е факт, че откакто се разбра спойлерът, започна да се следи много по-детайлно всяко изказване, всяко действие на Мирослав и хората си търсеха и най-малките причини да го "насолят", задето е посегнал да вземе победата на техния любимец.

# 2 197
  • София
Щом сте такива мазохисти да гледате утре как Мирослав отнася любимеца Калин на финала, гледайте. Simple Smile
Дино си носи болния кръст от първите седмици. Всички знаят, че го боли кръста, няма какво Миро да им обяснява. И да не го болеше кръста, серпентината щеше да я направи кога си види ушите без огледало.
Ех, не можете да губите и това е. Нито да признавате чуждите победи.
Радвам се, че в темата имаше мнооооого повече хора като нас, а не като вас..

В анкетата-Калин естествено Blue Heart

# 2 198
  • Някъде там...
Иска ли питане кой е моят победител - категорично Калин Великолепни. Blue Heart

Не мога да кажа вече кой от двамата ми любимци е на първо място - Момчил или Калин. Но ако може повече такива хора да участват, ще съм много щастлива. На фона на цялата пошлост и негативизъм, които ни заливат от други реалити формати, тези хора са като глътка свеж въздух. Дори понякога се чудя реални ли са.

# 2 199
  • София
И аз не видях пъзел на финала. Досега не си спомням финал без пъзел. Някой нещо, спомени?
Има пъзел във финалната битка.

# 2 200
За минаването на Мирко пред Димо, като мяташе колежа, трябваше да има наказание. Ако имаше правила......

# 2 201
  • Bayern
Абсолютно. Опитват се да замажат сега и да се оправдаят. И Радостина, и Миро, и Николета, и Пекин, Томи, цялата им неприятна дружинка. Повръща ми се от тях. И нищо няма да ми промени мнението.
Казвам си уж, че всеки заслужава прошка и ново начало, но има хора, които няма да се променят. Никога.

Да, не са искрени.
Като си бил злодей си дръж на играта и кажи, 'Не ми пука кой какво мисли' Аз играх така, това е. Не мога да променя нищо и не бих променил. Всеки има право да ме харесва или не.
А сега се чудят как да се оправдават в подкастите.
Никой не беше искрен.
Най-истинския подкаст беше на Ръждавичка. Каза си всичко директно. Никаква разлика между играта на Ръждавичка в играта и това което е. А не като другите лицемери да лъжат и мажат.
Ама мен не могат да излъжат. Разчитам ги от километри.
Да, Ръждата каквато си беше в играта, такава е и извън - гнила ...   Какво му беше лицемерното на Лапунов или пък на Траян?!  Някак все се опитваш да оправдаеш крайно неприемливото й ( меко казано!) поведение ....Дотолкова, че два пъти слагаш въпроса в две поредни анкети - '' Права ли беше Ръждавичка за Чикагото?""
с  надеждата , че хората виждайки как се излага Рамбото, ще оправдаят  обидите й  към него... Ами не, не беше права и днес в двата лаптопа казаха, че той е душата на компанията и е забавен, а Симона няма чувство за хумор и се държи като самотна много стара дама (меко казано!).

# 2 202
Ще стискам палци да се получи поне интересна битка утре и Калинката да се изкефи на макс. Радвам се, че изобщо имаше участник като него. Някоя добра душа, ако смили да качи снимчици за приповдигане на настроението.🐞

Веднага пращам една свежа Animal Beetle от тази вечер. Мъчно ми е, че ловният сезон на калинки свършва. Sob

# 2 203
  • Дубай
Дино е бил с херния, възпаление на ишиас-55 дни на легло,ксто само до WC e ставал да се движи...
Бързо оздравяване му желая на момчето, но защо си е причинил това-ще осакатее,заради едните игри...

# 2 204
Дино каза, че в хвърлянето на лоста е участвал много кръста и затова не е успявал.
Дино или беше прекалено нервен, или е имало нещо нагласено, защото първо изведнъж страшно си развали техниката на хвърляне на пръта след втория кръг. Чак демонстративно криво го мяташе. А и после на спиралата беше толкова дръпнат, че чак не можех да повярвам. Но може и да си му е такава натурата.

Кръста?

Общи условия

Активация на акаунт