💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 95 340
  • 2 271
  •   167
Отговори
# 2 220
Абсолютно. Опитват се да замажат сега и да се оправдаят. И Радостина, и Миро, и Николета, и Пекин, Томи, цялата им неприятна дружинка. Повръща ми се от тях. И нищо няма да ми промени мнението.
Казвам си уж, че всеки заслужава прошка и ново начало, но има хора, които няма да се променят. Никога.

Да, не са искрени.
Като си бил злодей си дръж на играта и кажи, 'Не ми пука кой какво мисли' Аз играх така, това е. Не мога да променя нищо и не бих променил. Всеки има право да ме харесва или не.
А сега се чудят как да се оправдават в подкастите.
Никой не беше искрен.
Най-истинския подкаст беше на Ръждавичка. Каза си всичко директно. Никаква разлика между играта на Ръждавичка в играта и това което е. А не като другите лицемери да лъжат и мажат.
Ама мен не могат да излъжат. Разчитам ги от километри.

Хайде стига де Дяволче.Нали и ние гледаме същото предаване.Опита се да сготви Чикагото, който нищо не беше и направил.Не случайно когато Чикагото се върна към Калин и Алекс каза, че човекът който мъти водата в племето вече го няма.А какво да кажем за решението на косата на Лапунов и покриването на ръце когато отпадна.И това ако не е лицемерие не знам кое е.

# 2 221
Ооо, като видях и полуфинала и финала ще са зверски битки.
Сега ще се видим кой-колко струва. 💪
Дано всички са на ниво.

Мисля, че финалът е ясен:
Калин, Миро и Чикагото.

Simple Smile
Ти пък . Къде на финал без стожерът на морала , отстояващ тезата за силни играчи на последната права , този който няколко пъти вметва как участник  “ще изглежда  навън “ , човекът физик , философ ,  истинският  и неподражаемият играч с мисия , искащ комплексна трасета т.е тетрис , ехо на всеки Фейсбук фен , първият на 50 год достигнал до предни места Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:51 от gerido

# 2 222
  • В Града на липите
близка моя приятелка каза че чорапите на Калин миришат но със сигурност той и Миро са най-добрите продавачи на суджук за 2025
Излъгала те е Grinning Той ходи бос.

# 2 223
Двата  фена на Миро  вие явно трудно разбирате какво се говори и пише и то не от един човек да кажеш 😂Колко пъти да ви се обясни ,че няма нищо общо Калин с това защо Мирослав и играта му е неприятна.Ако не сте го разбрали до сега мисля, че вече е късно за вас.😁

Пак да го кажем с кладенци без кладенци с Калиновци без Калиновци.Миро щеше да отнесе същия хейт.Защото играта му беше грозна и неприятна.Точка !

# 2 224
И аз ще гледам само първата битка утре и гася! Няма да му гледам “муцуната” на този!

А Калинчо си го представям, след като падне ( ДАНО НЕ Е ИСТИНА!), как отива и казва- евала, браво, как само ме би! Аз какво се замотах 😁 браво!
Ако беше днес той на срената с Дино, сигурно щеше да го пренесе на ръце донякъде, да не се мъчи, а това НЕЩО дори не го попита как е!

# 2 225
Прочетох тук, че милото Мими си заключило профила в ИГ, горкото. Явно скатавката продължава и в реалния живот. Ей, не е лесно да си мижитурка.

# 2 226
близка моя приятелка каза че чорапите на Калин миришат но със сигурност той и Миро са най-добрите продавачи на суджук за 2025

Хора моля ви, излагате се и вие като Миро
 Joy
Нещо май вие не можете да приемете че просто Миро не се харесва
Хорската любов не се купува нали знаете

# 2 227
Значи, според канадския койот, понеже се бил изправил срещу един от фаворитите, това доказвало - ама аз не съм страхливец. Ъ? Па ти избор имаше ли да не се изправиш, бе...

# 2 228
Ще се опитам с добро да кажа нещо за двата фена на Мимето: Днес прочетох следната мисъл "макар че наистина правим най-доброто, на което сме способни, ние не правим най-доброто, което е възможно да се направи" Анди Андрюс . Мирко толкова си може. Това му е ценностната система. В Калин виждам желание да отиде до хоризонта, в който прави най-доброто, което е възможно да се направи- дали в работата, спорта, забавлението, отношенията с хората. Че дори в това как прибираше купичките с кубчета при мача с Ивайло. Контрастът е толкова ярък, че не може да се съчини нарочно. Аз не мога да измисля такова момче. Не съм подозирала, че все още има подобна чиста душа. Лека нощ и сладки сънища!

# 2 229
  • тук и там
Респект за Дино.Аз ,като човек с дископатия,направо не знам как издържа до края на битката.Искам да кажа,за тези,които не са го изпитали,че болката е нечовешки при криза,а той успя дори да не изостане с много.После Мирко даже не  спомена,че е спечелил срещу полуинвалидизиран към тогавашният момент човек,щото Диното не можеше да се наведе дори.
Чикагото и той е толкова простоват,че ми е неудобно дори да го гледам на моменти,излага се ,а това с Ралица пък беше супер нелепо..
Ох,утре ще е тегаво ..А можеше да чакаме финалът с нетърпение..

# 2 230
  • София
На всички изяви на Мирка бях като Алекс с реакцията му на съвета Rolling Eyes -нещо подобно.
На минаването му пред хвърлящия Дино,ударите в гърдичките ,сърчицата стиснах зъби.
Но след "сега ще се извиня иронично ",няма как да не обявя Мирка за най- големия плазмодий и жалкар евър.
И да не каже една добра дума за Дино,за болката, с която игра.Отвратена съм.

# 2 231
Вика "и ти като видиш Калин като клепне с очичките" Grinning Grinning

Очичките и през екрана са омагьосващи, на живо явно е още по-неспасяемо положението. Green Heart Green Heart

Гифчето на сезон 7 пак. Този епизод беше най-красиво заснет през сезона. Ще се гледа много пъти още.

# 2 232
  • Някъде там...
Само ще кажа на списващите тук мъже, че повечко трябва да вярват на женската ни интуиция. Дяволо се чудеше защо не ни харесва Миро още в началото на октомври. Ми... така сме го усетили. Мога да си самоцитирам мненията. На фона на малкото му ефирно време тогава, направо съм го заковала. Joy
По същия начин пък ни привлече Калин. За няма и две седмици стана всеобщ любимец.

Ще слушам утре непременно Дино. Днес не стигнах до Траян, но и него планирам да чуя.

# 2 233
  • Bayern
Подкаста с Дино е супер Grinning

Похвали Пекин, че е силна дори и да не ОК със стратегията ѝ. Опитала се е да го вербува ама нъцки. И също явно го е дразнило, че повечето жени са се познавали и съответно това не е ок, защото са влезли вече опечени, насочени така да се каже.

Баничка гейт- Траян видял торбичка, като казал какво е, Чикагото я хванал и я скрил. Обаче един от операторите ги видял. Опитали се да го забаламостат амаааа... Зачудили се дали точно от предаването някой не я е оставил, ама все пак глад.

За Финала в началото кой да махат- каза че Миро се е притеснявал най-много от Калин и за това искал да се гласува за него. Уговорили са се да номинират само Алекс и това е издразнило и Дино, и другите и за това коалицията се е обърнала срещу Миро.

Вика "и ти като видиш Калин като клепне с очичките"  Grinning
Този Калин е омагьосал всеки, до който се е докоснал!!!  Чуден е Blue Heart Не мога да повярвам, че има хора имунизирани срещу този чар Smiley

# 2 234
Гледах епизода без битката! Утре въобще няма да гледам финала, но искам друго да споделя!
Гледам Надкаст, от време на време Чакалкаст, дори съм пускала на Виолета и Туньо разсъжденията за сезона! И въобще не съм съгласна с повечето от тях, че сезонът е слаб и все по-малко хора гледат предаването. Лично за мен кастът беше супер, изборът да няма изявени спортисти/шампиони също ми хареса! Нормално е предаване, което прави 7-ми сезон да има спад в гледаемостта, но образи като Калин, Дино, Чикагото, Траян, Ивайло, Наталия, дори Алекс ще бъдат запомнени! Щом имаме любимци и такива, които отнасят страшен хейт за мен Игрите още са номер 1 сред реалити предаванията и въпреки, че често "изплискват легена" не мога да си представя да ги няма следващата есен!

Общи условия

Активация на акаунт